1 yılGüveni bir kere kırdın mı geriye getirmesi imkansız gibi bir şey. Telafi etme diye bir şey söz konusu olmaz, bunu aşmak istiyorsan anca affedip kabullenmelisin. Çünkü bunun bir telafi edilebilecek tarafı yok açıkçası.
01 Yorumla
Soran1 yılBir şans tanımak istiyorum açıkçası ama beynim susmuyor o duyduklarımı unutamıyorum olur olmadık yerde aklıma bir anda bir şey geliyor kafayı yiyorum açıkçası
En İyi Cevaplar
1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil genelde biz kadınlar evliliğimizi düzeltme yolu ararız ama o yaparken aklı nerdeydi ona şu soruyu sor ben yapsaydım aynı düzelticem desem affeder miydin ya da bende seni aldattım haberin olsun de etki tepki konu kapandı de eğer o zaman da düzeltme peşindeyse demek ki pişmanlık duymuş
Sana şöyle diyim biz küçükken babam annemi aldatmış erkek çocuk olmadığı için ayrılmamışlar ve ben her zaman şunu diyorum çektin şeylere değdimi bıraksaydın bizi de en azından sen mutlu olurdun öldürüyor mu öldürsün ama en azından bu kadar acı çekmezdin
İyice düşün karar ver ve o kadar affetmek kolay değil bardağı fırlat kırıldı onu tekrar eski haline getirebilir misin güvende böyle bir şey ayrıl bence
02 Yorumla
Soran1 yılPişmanlığının farkındayım evet düzeltmeye çalışıyor sadece ben aşamıyorum evet bu arada etkiye tepki de yaptım onu aldattığımı söyledim yapmadığım halde bana bir şey demedi diyemedi yüzü olmadı ama içten içe delirdi farkındaydım sonrasında öyle bir şey olmadığını tabi ki söyledim ama işte ben yediremiyorum ama bir yandan da belki geçer diye düşünüyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum
- 1 yıl
Keşke söylemeseydin o öyle bilseydi
İçinde birşeyleri aşamıyorsan yıllar geçse de o hep içinde kalıcak hani annelerimiz geçmişi anlatir ya üstünden yıllar geçmiştir ama anlatirken hala gözleri dolar öyle olucak işte ki zaten aldatilmak ne zaman olursa olsun affedilcek aşılcak bir konuda değil bak ben sana söyleyim sen sevdiğin için kendini kandirmak istiyor olabilirsin ama gerçekten adam gibi seven hiç kimse aldatmaz yani pişmanım bir daha olmicak demekle de olmuyor birazcik ilgisiz olmana birazcik vicudunun çirkinleşmesine bakar tekrar aldatılman o yüzden senin de dediğin gibi zor olucak ama başında bitirmek ilerisi için iyi olucak
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yıl9 Ay içerisinde 4-5 kez gitmek kesinlikle bir hatayla yapılacak iş değil ki sen 4-5 tanesini ve sadece 9 ayı biliyorsun bakalım gerçekten hepsi bu kadar mı...
Hata dediğin 1 kez olur ki aldatmak bir hata değildir ama hani o durumda bile 1 kez olan bir şeyden bahsetmiyorsun 4-5 kez olan bir şeyden bahsediyorsun yani çok pişmanım vs ayakları emin ol bomboş konuşmalar. Sen yakalamasan belki de aynı devran sürüp gidecekti o yüzden zaten ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Sen bunu ona yapmış olsan sence o sana ne yapardı?00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten şu an aşırı üzgün ve kafan karışık olduğunu hissedebiliyorum. 🌧️ Evlilik o kadar büyük bir hayal ve güven üstüne kurulu ki, böyle bir şey yaşayınca insanın içi paramparça oluyor. Neticede aşk da var hâlâ içinde, onu anlıyorum. Böyle durumlarda "Ayrıl git!" ya da "Affet hemen!" diyenleri çok duyarsın ama her ilişkinin öyküsü farklı. Kırgın hissediyorsan, kendine zaman tanı; acını bastırmaya ya da hemen unutmaya çalışma. Güven tekrar oluşabilir ama kendini de hiç ezdirme, hislerini açıkça paylaş. Birlikte belki bir evlilik terapistiyle konuşmak sana iyi gelir. Yalnız değilsin, çok daha güçlüsün, buna inan. 👭💖 Seni seviyoruz, güzel günler yine seni bulacak!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
1 yılÇok üzücü bir durum. Ama affeder ve evliliğine devam ederse şu mesajı verirsin. Sen evliligimize ihanet ettin ama bunun onemi yok ben unuturum cunku seni seviyorum. Bunun sonucunda da tekrar aldatılırsın. Değerin de kalmaz.
04 Yorumla
Soran1 yılşu an hâlâ aynı evdeyiz ama affedemiyorum yani günden güne daha da kötüye gittiğimin farkında her şeyi deniyor ama hiçbiri işe yaramıyor ben kendimi kaybediyormuşum gibi hissediyorum
- 1 yıl
Bir süre uzaklaş ve düşün. Eşinin yanında sağlıklı bir karar veremezsin.
Soran1 yılBenden uzak olunca daha çok deliriyorum daha kötü oluyorum aynı evin içinde mutfağa kadar gitse bile değişik şeyler düşünmeye başlıyorum nasıl anlatılır bilmiyorum ki
- 1 yıl
Bir psikiyatr görünün derim sağlıklı hisler değil.
Bence bir istekle başlayıp hata oldugunu anlamış zateb aralarinda ask ta yok oyle olsa devamli görüşürler ona sans ver ve unut çünkü eşin gibi insan zor bulunur
02 Yorumla
Soran1 yılBende bi şans tanımak istiyorum ama kendimi kaybediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dürüst olduğu için mi terkedeceksin ya hiç söylemeseydi sen öğrenseydin durum değişmeyecekti değil mi ama burada dürüst olduğu için bence devam etmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sen sadece yapamayacağına inanmak istiyorsun ama yapacak yine yapacak yok gitmiş de görüşmüşte yatmamisda hadi ordan ya kim yiyor bu yalanları
027 Yorumla
Soran1 yılYatmamış dedim yatmışlar zaten sadece şuna açıklık getirmeye çalışıyorum 9 ay her gün bir iletişimleri yok her gün buluşmuyorlar 9 ay içinde 4/5 kere görüşmüşler işte ara ara telefon konuşması bahsettiğim buydu
Soran1 yılBöyle sormadım ben aslında öğrendiğimde o kadar şok oldum ki tepki veremedim hiçbir şekilde ve hep bunu desem yaptığı şey değişecek mi oldu yani hayatla bağlantım koptu desem yeridir ve birgün nefes alamayacak kadar daraldım kalktım kız arkadaşımın yanına gittim akşama kadar da eve gelmedim eve gittiğimde ise bende seni aldattım dedim beni anlamasını istedim ne yaşadığımı bilsin istedim bana bağıramadı bir şey diyemedi ama kendini öldürmeyi düşündü bende anlayınca yalan söylediğimi söyledim
Soran1 yılRol kesmedi yani şöyle oldu bana herhangi bir tepki vermedi çok sakindi ben onu tanıdığım için farkettim ben uyurken evden çıktı takip ettim elinde silahla yakaladım kendini öldürecekti yani ciddi ciddi
Soran1 yılYa neler neler yaşandı hâlâ da yaşanıyor
Soran1 yılAşabilsem rahatlarım da o da imkansız gibi hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım ne yapacağımı bilmiyorum
Soran1 yılZamanla düzelir miyim bir taraftan gururuma yediremiyorum bir yandan bu kadar seviyorken gitmek istemiyorum mu diyim bilmiyorum
Soran1 yılİnan bana ilişkiye dahi nasıl girdiklerini detaylarıyla hem eşime hemde o kadına anlattırdım onlara rağmen bu şekildeyim işte o kadında benle evli olduğunu bile bile beraberlik yaşamış mesela o kadar iğrwnç şeyler duydum ki
Soran1 yılNeler neler geliyor aklıma boşuna delirmiyorum ki
Soran1 yılBen öğrenmek istedim her şeyi detayıyla ver her öğrendiğim şeyde yok oldum
Soran1 yılMaalesef her detay ben sordum ikisine ayrı ayrı ikiside tek tek anlattı
Soran1 yılHatta mesela bi ara eşim evlendikten sonra diyim kadın durmuyor diye konuşmaya gitmiş ben artık evlendim eşimi de seviyorum bunu devam ettirmeyeceğim falan fistan kadın içeceğine ilaç katmış azdırıcı mı ne artık bunu da kadın anlattı
Soran1 yılAcı vermedi kalbimi söktüler sanki öyle bir şeydi
Soran1 yılYazamıyorum ki
Soran1 yılAttım kabul ettin
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılKendince zaten iyi yanını bulmaya odaklanmışsın ki. Barışırsın da merak etme. Ama ben şahsen kendime yediremem bunu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılSeni aldatmış sen daha evlilik kurtarma derdindesin bir daha yapmayacak mı sanıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum çünkü bir ihtimal belki her şey düzelir bu da bir ders olur diye düşünüyorum neden bu kadar kalp kırmaya meyillisiniz ki ben farkında değil miyim
- 1 yıl
Bu kalp kırmak değil gerçeği görmen gerek aldatan bir daha yapmaz mı sence
1 yılSana karşı çok düşünceli ama seni en can alıcı noktadan vuryo nasıl olacak o? Bence bi müddet ayrı kalın. Zaman ne olacağını gösterir
01 Yorumla
1 yılSene oolmuş 2025 hala diyonuz ki başkasıyla yatıp beni aldattı ayrılmalı mıyım. Az moderin olun moderin...
00 Yorumla
1 yılSana değer verseydi aldatmazdı yıllarca boşa bunu
00 Yorumla
1 yılKonuşma ya da birliktelik yoksa ne yapmışlar buluşup dertlesmişler mi
00 YorumlaBence ayrıl. Çünkü affedince de eskisi gibi yürümüyor işler
00 Yorumla
1 yılYine yapar o gavttttt ayrıl bacım ondan yar olmaz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbir şans ver belki düzeltir durumu ama aldatmakta kolay affedilmez
02 Yorumla
Soran1 yılBir şans vermeyi bende istiyorum ama duyduklarım kulaklarımdan çıkmıyor aşamıyorum nasıl düzelecek bunu soruyorum deliriyormuşum gibi hissediyorum artık
Cevap sahibi1 yılkarşılıklı sevgi var bence kaybetme onu ama yaptığıda affedilecek bir şey değil sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)1 yılbitmiş sizin evliliğiniz, artık tek eşlilik sadakat gibi kavramlar söz konusu dahi olamaz
00 Yorumla
1 yılabla sana bir kardeşin olarak bir tavsiye affetsen bile sakın kanıtlarını yok etme her daim sende bulunsun
08 Yorumla
Soran1 yılHem kadınla konuşmamın hem eşim her şeyi anlatırken ki ses kaydı var
- 1 yıl
abla insanoğlu beşer şaşar sana birdaha yapmam dese bile veyahutta yarın birgün kendisi boşanmak ister kanıtları bir flaşa yükle flaşıda bir yere göm nolur nolmaz
- 1 yıl
kardeşin olarak senden rica ediyorum nolur nolmaz ilerde çok pişman olabilirsin
Soran1 yılSadece konuşmalar var
- 1 yıl
olsun abla yeterli bir kanıt yinede bunları sakla
Soran1 yılKendisi yalanlamaz zaten de neden peki yani bir bildiğin mi var bu konuda
- 1 yıl
1. dereceden 3 tane yakınım boşandı herkes yalanlamaz derdi bu işler ciddiye binince yapmaz dediğin insanlar öyle bi yapıyor ki
- 1 yıl
insanın inanası gelmiyor
Tabikide bırakacaksn... Gururlu ol azıcık.
Bir kere yapan bir kez daha yapar.. ayrıl hemen hamile değilsen... çocuk yoksa ayrıl.
00 Yorumladevam ettiğin sürece hep şüphe duyacaksın asla unutmayacaksın bir ömür kuşkuyla geçmez
00 Yorumla
1 yılEvli kim olursa erkek kadın aldatma olursa karakteri sifir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOrtalıkta çocuk yokken ayrıl. Yorumda zor süreçlerden geçtiğinizi yazmışsın ama bu aldatmanın bahanesi olamaz. Bir kere cüret eden bir daha da yapar. Yol yakınken kurtul
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKimse seni kıracak yorum yapmak için çırpınmıyor burada. Sen duygularınla hareket ediyorsun biz de mantık çerçevesinde konuşuyoruz. Affetmekten başka evliliğini kurtarma yolu yok bunu sende biliyorsun ama bir daha olmayacağına garanti veremez kimse. Bu güvensizlikle yaşamak istiyorsan sen bilirsin hayat senin hayatın
- Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yılSeni sevdiğini düşünüyor musun
09 Yorumla
Soran1 yılBir tarafım seven insan anlatmaz diyor diğer tarafım madem sevmiyor ben o gün beni kaybettin bari onu kaybetme diyip evden çıktım geldi beni buldu beni kaybedeceğini düşünerek kafayı yedi o gün ya bilmiyorum o kadar karmakarışığım ki
- 1 yıl
Bu durumlar böyle olur seven aldatmaz diye bir yalan var aldatır niye aldatmasın evlilikte heyecan yoktur hayatı sıkıcıdır heyecan arar gibi
- 1 yıl
Nefsi zayıftır ya da
Soran1 yılPeki ne yapmam gerekiyor ya da nasıl aşılır ya da düzelir mi ne soracağımı bile bilmiyorum
- 1 yıl
Canım benim affetsen de unutmayacaksın bunu önemsemeden yasayabilir misin
Soran1 yılşu an deliriyorum mesela bende bilmiyorum
- 1 yıl
Bu çok zor bizde yasadık ama unutamazsın bunu emin ol hep sorun çıkacak bu olay yüzünden
Soran1 yılBizde yaşadık derken sizde nasıl oldu
- 1 yıl
Yoksun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAldattığını sen mi yakaladın, kendi mi söyledi?
07 Yorumla
Soran1 yılKendisi söyledi yaptığının karaktersizlik olduğunu çok pişman olduğunu beni kaybetmek istemediğini ve bu yüzden her şeyi bitirip gelip bana anlattığını falan söyledi ya bilmiyorum ne diyim ki
- 1 yıl
Aylardır söylemedi de niye şimdi söyledi? Aklıma ilk gelen orayla işler yolunda gitmedi, belki o kadın seni bulup anlatmakla tehdit etti. O da bari ben söyleyeyim başkasından duyarsa hele ki ondan duyarsa daha kötü olur diye düşündü geldi anlattı sana.
Soran1 yılHayır ya kadınla da konuştum kaçacak bir yeri kalmadı yani her yerden sıkıştırdım kendisini ama söyledikleri doğru yani en azından her taraftan aynı şeye çıktım diyelim
Soran1 yılKadın hatta onunla bir hayat kurmak istiyormuş
- 1 yıl
Heh bak hayat kurmak istiyormuş. Seninki de bunu istemedi. O da diretti bunda, seninki de sana anlattı işte. O kadın sadece takılma olarak kabul etse bence devam ederdi ilişkileri. Kadın ciddileştirmek isteyince sorun olmuş işte.
Soran1 yılBilmiyorum artık yani sadece ben deliriyormuş gibi hissediyorum ve nasıl aşacağımı bilmiyorum
- 1 yıl
Gel biraz s.. bet edelim seninle. Kafanı, içini netleştirelim. İster misin? 😊
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Bir erkek belli eder kendini
02 Yorumla
Soran1 yılYa biz çok kötü süreçlerden geçtik aslında evet kendini belli etmiş ama ben geçirdiğimiz süreçlerden dolayı sandım son zamanda düğün sürecinde 8 cenaze verdik benim annem yoğun bakıma kaldırıldı falan derken düğün ertelendi hep böyle şeyler yaşadığımız için bunun stresi falan dedim kendi kendime
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 1 yılEvlenen enayidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Affedersen gene yapacak affetme
00 Yorumla
1 yılMaalesef yapan tekrar yapar
00 Yorumla
1 yılAffetmelisin bence. unut ve konuşma bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen psikiyatri doktoruyun destek almak istersen yardım edebilirim biraz olsun iyi gelir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇocuk yoksa ayrılman için sorun da yok benim kızım var diye ayrılmasım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılPişman olsa her fırsatta gitmezdi🤣
02 Yorumla
Soran1 yılHayır işte sonradan her şeyi bitirmiş pişman olmuş bunu da zaten kendisi anlattı
- 1 yıl
Neyi değiştirir peki bu
Gizli Üye(45 üstü)1 yılŞans verirsen bir daha aldatacaktır
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca ona sadece şunu söyle ben bir erkekle yatsam sen ne yaparsın diye sor bakalım ne diyecek
Cevap sahibi1 yılBunu asla kabul etmeyecek, sende onunla her yatağa girdiğinde diğer kadınla yaşadıklarını aklına getireceksin. İki seçeneğin var, başka türlü rahat etmenin yolu yok. Aynı şeyi bizde yaşadık oradan biliyorum.
Cevap sahibi1 yılMerak ettim ne yaptın? Bir gelişme var mı?
Cevap sahibi4 ayNe oldu bu konu?
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha bastan boyleyse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılseks yapın
00 Yorumla Boşan
00 Yorumlabir kere yapan bir daha yapar. boşan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. sizde eksik olan neydi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSende aldat empati yapar hem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen aldatırmısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYine yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen olsam ayrilirim yapan bidaha yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGecmis olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi