Aldatıldım 6 aylık evliyim?

Arkadaşlar eşimle 2022 Ağustos ayından beri beraberiz mükemmel bir insan kendisi bana karşı çok düşünceli ince düşünceli mesela evliliğimizde erkek kız işi diye bir şey yok ben iş yaparsam ben demeden gelip kendisi de yapar her şeyde bu şekilde ailesine karşı beni asla ezdirmez mesela bunun gibi bir çok şey biz nişanlıyken son evresinde beni aldatmış yani 6 aylık evliliğimde 9 aydır aldatılmışım ama 9 ay boyunca sürekli konuşma ya da birliktelik yok 9 ay boyunca 4/5 kere gitmiş yanına gideceği zamanlar iletişime geçmişler onun dışında sürekliliği olan bir şey değil öğrenince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ayrılmak istedim çok pişman olduğunu söyledi her şeyi telafi edeceğini söyledi bende çok aşığım ama bunları da aşamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım ayrılmak istiyor diğer yanım deliler gibi aşık en azından bir şans vermek istiyorum evliliğime ama aşamıyorum ne yapmalıyım kafayı yicek hâle geldim artık
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bu kadar kırıcı olmak zorunda değilsiniz sadece kötüyüm ve ne yapacağımı bilmiyorum bir nebze de olsa belki bir yol bulurum umuduyla buraya içimi döktüm ama insanın kalbini daha çok kırmanın bir anlamı yok evet ayrılmak en mantıklısı bende farkındayım ve bunu da düşünüyorum ama bir yandan da evliliğimi kurtarmanın bir yolu var mı diye düşünüyorum çünkü seviyorum ve aslında pişman olduğunu düşünüyorum ya da öyle olmasını istiyorum bilmiyorum
Aldatıldım 6 aylık evliyim?