Kadınlar neden kendilerini üzen , önemsemeyen , aldatan , döven , söven , terk eden , ağlatan , değer vermeyen , aramayan sormayan ve üzen erkeklere aşık olur? ki hepsi de , eski suçlu taze manken olan bu herif gibi karizmatik yakışıklı adamlar da değildir... Yoksa kadınlar, karşılarında heyecandan dizleri titreyen erkekleri sıkıcı mı bulur?
Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Çünkü bir çoğu kafa dengi olmayan, onları anlamayanlar ile ilişki yaşamayı bırak iletişime bile girmek istemiyor belli bir süre sonra...
Nedeni tamamen evrimsel. En güçlü ve diğer erkekleri alt edebilen erkek kimse biz onun çocuklarımızın babası olmasını ve çocuklarımızı ve bizi korumasını istiyoruz. Bundan binlerce yıl öncesinde insanlar ilkel şekilde yaşıyordu ve kadın ve erkeğin görevi tamamen içgüdüseldi. Kadın evde kalıp çocuk doğuracak ve o çocuklara bakacak akşam olunca da kocasına kendini sunacaktı erkek ise tüm gün dışarıda karısı ve çocukları için avlanıp eve yemek getirecekti ve dış etkenlerden onları koruyacaktı. Bu yıllar boyu böyle devam etti ve evrimleşerek eski insanlar şuanki bizlere dönüştü. Modern çağ ile birlikte cinsiyet rolleri biraz unutuldu fakat hâlâ geçirdiğimiz evrimin izlerini taşıyoruz. Kadınlar açıkça söylemeye utansalar da içten içe çok sert ve güçlü, bir kavga olduğunda diğer tüm erkekleri alt edebilecek ve çocuklarını koruyabilecek erkekler istiyorlar. Erkekler ise açıkça söylüyorlar evimde annelik yapabilecek kadın istiyorum diye. Bunun sebebi de erkek avlanmaya (şuanki zamana göre işe) gittiğinde kızın çocuklara iyi annelik yapabilmesi ve bir aileyi ayakta tutabilmesi.
Biraz geçmiş travmalara da bağlı. Bazıları heyecan arama peşinde, bu gibi tipler onlarda heyecan yaratır. Karşıda ki istediği her şeye ulaşan biri gibi algılanır. Buda karşıdakini kendinden üstün görmeye sonuçlanır. Bu gibi erkekleri elde ederek özgüven kazanma pesindelerdir.
Kendini bilen ve saygı duyan biri ise bu tiplere katlanmaz..
Eğer bad boy fantezisi olan bir grup varsa ben bunun erkekler olduğunu düşünüyorum. Nedense artık kafalarından erkeklere ilgi duyan kadınlar kötü çocuk sever, erkeklere ilgi duyan kadınlar p*ç sever diye bir senaryo yazmışlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Hayır yok öyle bir şey. Belki vardı ama bu cidden ama cidden genele oranda küçük bir grup olur ancak. Hiç değilse kendi gözlemlerimle ve kendi düşüncelerimle şunu söyleyebilirim erkeklere ilgi duyan kadınlar kadınlara değer veren, saçma sapan önyargıları olmayan, kendilerini insan, birey, olarak gören ve oturup doğru düzgün iletişim kurabileceği, birşeyler paylaşabileceği partnerler arıyor. Lütfen artık bu saçma sapan önyargılarınızdan kurtulun
Onlarınki ask değil evladım. Kadınların cogunda ozellikle cok güzel kadinlarin çoğunda bütün erkekleri elde edebilecegine kopek edebileceğine dair inanc vardır. Bu nedenle egolari onlari bu tarz erkekleri kovalamaya iter. Elde etseler artık o erkeğin bir anlami kalmaz. O yüzden mesele ask değil tamamen kadınlık egosudur.
Boşver suçluyu, fotoğraftaki adamda tam polisiye filmlerde oynayacak karizma var😂 Joker vs Batman gibi düşünün. 50 yaşına gelmiş pelerin takıp oradan buraya zıplayan ve kendini yarasa sanan bir adamı tercih etmektense yüzünde mutlu olmasa bile gülen bir ifade olan, hep kötü sayılan ama herkese de hak ettiğini veren palyaço Joker i tercih ederim. Ama şiddet çok ayrı bir şey, daha bir mesafeli ve yılışık olmaması + özelliktir, şiddetin her türlüsü - dir.
Çünkü onlar idealleri için yaşar ve asla boyun eğmezler. Elde edilemeyecek kadar demir bir iradeye sahiptirler.
En basitinden elma ağacına çıkmış bir insanın en uç daldaki en kızarmış olanı almaya çalışması gibidir. Etrafından bin tane elma vardır lakin o en ulaşılmaz olanı ister. Çünkü bir tane yiyecektir, tek bir hakkı vardır bu da en iyisi olmalıdır.
Özel hissetmek için olabilir. Yani filmlerde falan kötü karakterler herkesten nefret eder herkese kötü falan davranırlar yaa. Heh işte sonra bi kıza aşık olur onu sever ona iyi davranır diğer herkese kötüdür. Özeldir yani o onun için. Temsili BORA KARABEY... bu arada hayır senarist falan olmak istemiyorum
Sizde sizi parmağında oynatan tersleyen trip atan kadınları önce msiyorsunuz peki bu neden? Dipnot e haklılık payı var bu paylaşımın ama bu hep böyledir bir değer verene hep bir değer vermeyen düşer
kadınlar hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmez.. hep bir değiştirme çabaları vardır.. kötü çocuklara aşık olup onları efendi bir adam haline getirme çabası.. etrafının 'senden sonra çok değişti' cümlesini söylemesini isterler..
Öyle ama hayatın gerçekleri var. Mesela ben aşırı yakışıklıyım bunun farkındayım. Bugün 10 kızdan 11 i bana yürüyor. Sebep tipim boyum fiziğim. Bu ne demek? İYİ GENLERE SAHİP BU ERKEKLE ÇİFTLEŞ ÇOCUK YAP.
İçgüdüsel olarak gerçek bu. Kadınlar çok uyanık. Ama benim kadar değil
Sorduğum sorudan bağımsız bir cevap verdin. Siz nasıl "Hepimiz kötü çocuk değiliz." diyebiliyorsanız. Bizim içimizden de "Kötü çocuklara aşık olmuyorum." diyebilen kadınlar çıkar. Genelleme yapmak fazlasıyla mantıksız bu konuda.