Hemcinslerim hakkında çözmekte zorlandığım bir şeydi seneler önce. Sonrasında lisede bir kızla tanışmıştım 11 veya 12. Kız baya güzel sevimli minyon bir tipti ve aşırı nazikti. Sınıfın tütüncü serseri hocalarla sürekli kavga eden zırto kelebekçisiyleydi sürekli. Zamanla konuşmaya başladık bu sayede içeriden bilgi verebilirim. Bu olay genelde kızların ben onu düzeltebilirim düşüncesinden kaynaklanıyor. Bu erkeklerdeki içgüdüler gibi. Annelik yapmak değiştirmek iyileştirmek. Birkaç kişi de yazmış hatta. Böyle olmayanı eğlence aramak isteyeni var mıdır vardır. Ama bir kız gördüyseniz ve eğlenceden çok psikologçuluk oynamaya çalışıyorsa gidin konuşun. Büyük çoğunluğunun da babalarıyla veya hayatlarındaki erkek figürleriyle sıkıntılı olduklarını tahmin ediyorum. Kız hakkında şu an bir bilgim yok, ve hayır bir süre daha konuştuk ama hala beraberlerdi ayrıldıklarını sanmıyorum
Arıza tipli bireyler genellikle dışarıdan farklı, çekici ve macera dolu bir yaşam tarzına sahip gibi görünebilir. Bu, bazı insanlar için rutinden sıkıldıklarında veya monotonluğu kırmak istediklerinde cazip gelebilir. Bazı insanlar, sorunları olan veya zor durumda olan kişilere yardım etme isteği taşırlar. Arıza tipli kişiler genellikle içsel veya dışsal zorluklarla başa çıkmakta güçlük çeken bireyler olarak algılanabilir. Bu tür bireyler, onları düzeltebileceklerine veya yardım edebileceklerine inandıkları için çekici gelebilir.
Bu resimdeki Taramalı tüfek ise... Neyyyssseee Bu benim de merak ettiğim bir konu. Cevabı bulan var ise yazsın lütfen. Güzel soru bu arada tebrik ederim.
Bu bir takma isim mi? Şayet öyle ise bu arkadaşım ülkesindeki silah üretimi yapan firmaları göreve davet edeceğim :D :D :D Ben teşekkür ederim. Cevap için.
Kadınlar heyecanlandıracak tiplere ilgi duyarlar. Çünkü doğası gereği öyle kişilerin daha güçlü ve daha korumacı tipte olduklarını düşünürler. Bunun yüzünden de ağlarlar sjsjdj
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Acı çekmek için… düşünsene hayatına düzgün biri giriyor hayatın kurtuluyor huzurla mutlu oluyorsun bu mu? Çok sıkıcı kadınlar için
yoksa entrika acı git gel… mücadele aşk nefret … mi