Hamza yazici - Şenay forbes diye bi ikili varmış ünlü. Haberde denk geldim.
Bebenin boyu 1.28 tek bacağım kadar.
Kız sanırım 1.60 larda standart bi kız.
Abi böyle biriyle hangi akla hizmet sevgili olunur. Gerekçesini merak ettim?🤔
Bebenin boyu 1.28 tek bacağım kadar.
Kız sanırım 1.60 larda standart bi kız.
Abi böyle biriyle hangi akla hizmet sevgili olunur. Gerekçesini merak ettim?🤔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lan hiç sorma bende geçen denk geldim girdim kıza baktım gayette güzel yani. oyle çirkin bir şey de değil... benim için mümkün değil
Ben kızın gerekçesini merak ettim. Böyle bi durumda "seviyorum" diyip çıkamazsın da işin içinden.
Ünlü olmak için yapsa, ulan 1.28. Bildiğin CÜCE.
Bir insan neden kendini bu kadar KEPAZE eder?
Ya o kadar da sallamaya gerek yok olayın içini bilmiyoruz. bende büyük oranda popülaritesi için olduğunu düşünüyorum ama böyle klavye arkasindan hakaret etme hakkında yok
Unlulugun de katkısı çoktur ama kız demekki karakterini sevmiş
Bebenin falan deme oda istemezdi böyle olmaaini ama yaratan onu öyle yaratmış oda napsin
Ben kızın gerekçesini merak ettim. Böyle bi durumda "seviyorum" diyip çıkamazsın da işin içinden.
Sen ne biçim bı insansın ulan sen insanların dıs görünüşlerini yargilayacagina kendini karakterini düzelt. adam 128 boyunda senin gibi karaktersiz lerden daha karakterliymis ki kadın onu seçmiş.. senin gibi dangalaklari kim niye seçsin ki bu karaktersizliginle.. sen otur da bı bunu düşün. aptal saptal şeyler yazacagina
@elizNaz hep derim küçüklerime. Bi kızla birlikte olacaksan, MUTLAKA GEÇMİŞİNE BAK.
1 tane Erkek kardeşim var ona da ince ince işledim bunu. Geçmişine bakmadan hiçbi kıza ciddi davranma önce ne mal olduğunu öğreneceksin.
Kardeşim de benim gibi yakışıklı ama o esmer. Best model gibi🤣 O kadar kız peşinde, içinden seçip ayıklaması lazım.
Gelelim sorudaki kıza. Şimdi bu kız CÜCEYLE takılıyor. Hakaret etmiyorum. 1,28 diye bir boy yok. Cüce yani gerçek bu. Kız bu cüceyle yatağa zaten 150 kez girmiş yalamıştır.
Kendine bunu layık gören, cüceyi yanında gezdiren, 1,20 Cücenin ALTINA YATAN biri beni gözüne kestirse, gelip bana yürüse nolacak?
Ve ben bunun GEÇMİŞİNİ bilmesem?
O yüzden araştıracaksın. Kızın GEÇMİŞİ hayati bi konudur. Kim olduğunu bilme. Geçmişi sana her şeyi anlatacak..
Benim yolda gördüğüm sokak köpeği bile bu "midesizlerden" daha değerli. Bi kız Cücenin bile altına yatıyorsa, onun midesi HERŞEYİ alır. Ağzına sıçsam o mide onu bile sindirir.
O kıza elim değse 150 kere lavaboya gidip yıkarım. Bizde o genişlik yok. Uzak duracaksın bunlardan 👎😏
Senin beynineeee ulannn... lan Adriana Lima da metin harayla çıktı.. oda çok yakışıklı sayılmaz... Adriana Lima seninle yatmak istese yatmaz misin? Öper başına koyarsın... bide bu gönül işi gönül kimi severse sever lan sanane adamın boyundan sevgilisinden onlar birbirini beğenmiş kabul etmişler bı üçüncüye bok yemek düşer :)
Haaa bu arada profildeki sen isen sende aham Şaham değilsinsin fasulye de kendini nimetten sayıyooo :)
@elizNaz beni onların ya da bi başkasının durumu bağlamaz. Ben bu UCUBE olayı emsal gösteriyorum.
Boşuna demiyorum kızların GEÇMİŞİNE BAKIN.
Bu cücenin altına yatan kız yarın bi gün ayrılsa
fiziği "SAĞLIKLI" bi erkeğe kanca atarsa nolacak?
1,20 lik Cücenin altına yattığını hesaba katıp siiktiri çekeceksin. Tek saniye kaybetmeden...
Böyle biri bana yürüse, ki sen bilmezsin dehşet yakışıklıyım, bu bana HAKARET demektir.
Kendini Cüceye layık görüp cüceye kadınlık yapan HANGİ YÜZLE bana geliyor. Bu cesareti nerden buluyor. Bu durum beni çıldırtır anasını siikerim onun. Kalitesiz , pespaye, PAÇAVRA kadınlara harcayacak zamanım yok.
Sen kendini bı bok zanneden karaktersiz dangalagin tekisin.. sen nasıl böyle vicdansizca konuşabiliyor sun.. sen bu yazdığın cumleleri anlamini bilerekten yazmıyorsun herhalde çünkü bu adilik.. ucube ne demek yaa lan çok büyük konuşuyorsun bı gün bu lafların altında kalırsın bak. lan sırf kısa boylu diye neler diyorsun dangalak sende beyinsizsin bu nolacak !!! Şerefsizlik yapma bak Allah öyle yaratmış lan sen gelecekte ne olacağını bilebilir misin.. şimdi boyun posun yerinde olabilir Allah onuda elinden alır bı tekerlekli sandalye ye mahkum kalırsın. o zman anlarsın anyayi konyayi. dengesizlik yapma o iğrenç düşüncelerini düzelt !! Ulan ne biçim vicdanin var senin.. ben şahsen senin gibi bı düşünceye sahip olan dünyanın en yakışıklı insanı olsa bile çıkmam.. ha okudun mu bunları oku haline şükür et kimseyide küçük hor görme!!!
İnşallah seviyordur ne diyim. Para yemek veya ünlü olmaya çabalamak için değildir. Ne diyim yani aslında çok üzücü böyle bir yorum yapıyor olmak bile.
Ne aptalca bı soru... sevmiş olamaz mi illa çok yakışıklı ya da çok mu güzel olmalı.. demek ki bı çok uzun boyludan daha adam gibi adam daha beyefendi daha bissuru şeyyy.. birbirlerini begenmisler sevgili olmuşlar... kimi ne ilgilendirir ki?
@elizNaz bu hor görmek değil GERÇEKLER.
Ben dürüst adamım lafımı esirgemem. Yalan söyleyip masallar anlatamam.
Bu PAÇAVRA kızın ayrılıp bana yürüdüğünü bi hayal etsene.. Bu bana HAKARET değil de ne !
Cüceyle siikişmiş. Pipisine sakso çekmiş falan 🤣🤣
Abi sizin kafanız mı güzel.
Yani Benim bişey dememe gerek yok bu kız bana yürüse kadınlar bile çıldırır bu kızın ağzına sıçar. Sen UTANMADAN bu adama mı yürüdün diye.
Bu insan en büyük kötülüğü kendine yapar. Bu kız bu cüceyle en büyük kötülüğü kendine yapmış. Üstelik daha 21 yaşında. 25-26 ya girince bu günleri utanarak hatırlayacak ama iş işten geçti GEÇMİŞ OLSUN 🤣👎
Olmam
Böyle biriyle takılıp ayrılsa benim önüme çıksa. Yazmaya falan kalksa anasını siikerim. Senin LAYIĞIN bu takıldığın kişi bu. Sen KİMSİN LAN? Bana "yürümesi bile" benim için HAKARET.
Olmam.
Böyle biriyle takılıp ayrılsa benim önüme çıksa. Yazmaya falan kalksa anasını siikerim. Senin LAYIĞIN bu takıldığın kişi bu. Sen KİMSİN LAN? Bana "yürümesi bile" benim için HAKARET.
Olmazdım
Hayır napim onu
Sevebilir belki ama çok kısa
Fazla abarttın
Abartmıyorum böyle bisey duysam geçmişinde cüceyle yatmış kalkmış. Böyle biriyle birlikte olunur mu siz delirdiniz mi aamk niye kendimi aşağı çekiyim
Evet o senle olmamalı zaten kedini asagi çekmiş olur
Kime neee 😏
Az öte de hadsizleşin lütfen kime ne diyorum KİME NE? Ama görüyorum ki siz de bunu idrak edecek bir had hudud yok
olmam
Para