Anket seçeneklerini yanlış koymuşum 🤦🏻♂️ tekrar soruyorum
Olmazdım
Olurdum ama pek tercih etmem o boyu
Olurdum sorun yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yahu ülkemizde kadınların boy ortalaması 1.60 zaten kalkmışlar 1.90 erkek arıyorlar benim boyum 1.64 abim 1.90 abim bana kuş bakışı bakıyo adamla aynı boya gelmek için bazen çekyata çıkıp konuşuyom 😆 millet bide bu boy farklarıyla el ele sokakta gezmeye çalışıyor boyun fıtığı olur insan yukarı bakcam diye. Soru soran arkadaşım emin ol seninde karşına birisi çıkar benim 1.69 boyunda görüştüğümde olmuştu maksat adam olunsun insan olunsun gerisi pek önemli değil bence ve benim gibi düşünen insan da çok sana da en iyilerinden birisi denk gelsin inşaallah
Sağol knk iyi moral verdij ama bazı gerceklrt değişmez, önemli olan boy ile birlikte karakterdir 👍
Bence direk karakterdir ben ne boylu poslu karaktersiz adamlar gördüm ama boyu sen gibi ya da daha kısa karakteri 10 numara şu an daha genç olduğunuz için bu tarz şeylere takılmanız normal ama biraz daha yaşınız geçtikçe direk karakter arıyor herkes.
Gençliğim gitmiş olacak , daha ne? Önemli olan gençken sevilmek.
Yaşlanınca devreye para giriyor. 25 ten sonram
Bakış açısı tabi ama ben çevremde ve kendi yaşadıklarıma dayanarak parayı devreye sokarak görüşmedik birileriyle direk karakteri seçenlerdendik o yüzden o kadar net konuşmuştum
Senin gibi 100 de 2 falandir. Diğerleri boya bakıyor. Ama moral verdiğin için teşekkürler. Ama kizlar için boy çok önemli gençken arkadaş ortamında da çok konuşulmuştue biliyorsundur yani. Arkadaşların çocuk kısa falan diyorlardr
Yani belki ama bende arkadaşlarımda genelde insanların seçimlerine sevdiklerine saygı duyan insanlarız o ya da ben sevdimmi konu kapanmıştır orda ister kısa olsun ister kör topal. Cidden çözemiyorum uzun boylu olunca noluyo ki uzun boylu görüştüklerimde oldu bence insanların ego tatmini tamamen yoksa değişen bişey yok yani. Sen yinede çok takılma ben inanıyorum senin karşına boyunu sorun etmeyen biri illaki çıkacak
Zannetmyorum, özellikle kızların arkadaş ortamından iğreniyorum. Bizzat duydum bana "o çocuk kısa ya" diyen duydum. Yani karşı cinsten iğrendim onu duyduktan sonra. Kesinlikle hepsi toplanıp erkekleri cekistiriyorlar çok itici. Arkamdan da kısa dedi. Ki onların boyu 160 i bile geçmez. Böyle insanlaro sevemem ki ben. Ki onlarda beni sevmez böylece karşılıklı. Aklıma gelince ömür boyu yalnız takilsyim diyorum.
Bunlarla muhattab olmaktansa
Haa başka bir yanım da istiyor, boşluk işte.
İllaki çıkar karşınıza sizi olduğunuz gibi kabul edecek biri o zaman umarım bu sorunuzu ve yazışmayı hatırlarsınız 😊
5-10 sene sonra buraya tekrar gelebilirsem yazarım hiç sanmıyorum olacağını
Neyse iyi günler ☺️ moral verdiğin için teşekkür ederim
Rica ederim iyi günler 😊
Kızların birlikte olmak isteyeceği erkeğin fiziksel özelliklerini keyfine göre seçmesi elbette en doğal hakkıdır. Fakat belli bir boydan kısa adamlar olarak ne yapacağız ben anlamadım gitti. Biraz acımasızca geliyor bu bana.
Öyle knk
Cevap
5Cevap
önemli olan boyu değil i.. hgerbhj
neyse konumuza dönecek olursak 175 boy çok uzun olmasa da geliştirdiği karakteri ile o farkı kapatabilir:)
olurum ben 163üm sevgilimde 175 olsa sıkıntı olmaz ki benim boyumda olanların yanına 185 190 güzel durmaz bence zaten gayet ideal
turkiye ortalaması erkeklerde 173 sen 175sin birileri olumsuz bısey derse takma gayet iyisin.
Olurdum. Boya bakmıyorum eğer yüzü tatlıysa ve karakterliyse tamam.
175 den kısa olsaydım olurdum ama genel olarak bakınca boyun orta kısa değilsin
Sevdikten sonra boyun bir önemi yok.. fakat 1.75 erkeğin beni görüp sevmesi çok zor 😅
Minyonum 😅 görmesi için basını eğip gezmesi lazım
Olm bende 1.77 yım 175 üstü sıkıntı olmaz seni seven boyun için değil kalbin için sevsin
Boyum 170 , 165 le bile sevgili olurum. Çook seversek birbirimizi hiç kafama bile takmam. Umursamam. Önemli olan o. Ve farklı seyler
Yani bilemedim ama uzun boylu erkek daha iyi. Bir erkek için kısa o boy bence.
Sen kaçsın? Haklısın evet sen kaçsın merak ettim
1.61
Ama senden uzunum 14 cm neden olmaz?
Bende zamanla daha da uzarim ki ne alaka:) Bu bi gerçektır ki hemen hemen büttün kızlar uzun boylu erkek severler. Bunu arkadaşlarım da der hep. Ama tercih meselesidir
Haklısın yarra yedim ben bu boyla 😂
Yok katılıyorum 180in altinaysa zaten sıkıntı size de hak veriyorum.
Boy uzatma egzersizleri yapabilirsin😂
Yapsam ne olacak Allah aşkına yaşım olmuş 21 intihar etmeye gidiyorum deermisim bozim de sevgilimiz olmaz çok da umrumdw deil😂
Hayatta önemli olan başka şeyler de var
Haklısın karakter kişilik olmadıktan sonra boy 1.85 se ne yazar jdkcnc
Tm da ben görüşümü söyledim sadece? Sana kısa hoş geliyorsa geliyordur ama bana uzun daha hoş geliyor ^^
Hadi canım şaka yapıyorsun sjjdj
Tm knk sakin :d
1.72 im 😛.
Kadınlar için 1.76 erkek ideal.
Fakat 165-175 arası biride eş bulabilir
bilader boyum 173 sevgilim 176 dünya güzeli bir kız
Bizim boy 19 yaşında 1.80
E napim?
Olmam (boyum 178 olmasaydi olurdum :))
Haklısın
Olmam, ama tercih meselesi tabiki
Ankette olmamı işaretle
Rica edersen olur, emir alan biri değilim
Rica ediyorum
İşaretler misiniz?
Tabiki.
Peki neden 175 erkekle olmaz?
O benim tercihim, benden daha uzun olması daha iyi olarak görüyorum. fakat tabiki 1.75 erkekle tamamen olmaz diye bir cephe almam oluru varsa olur
Sizden uzun değil miyim? Kaç boyunuz?
1.65 😂normal olarak uzunsun
Ya 10 cm yetmiho mu çok acımasızsiniz 😂
Topukluyla 1.70 oluyom fhdje
Tamam yine uzunum. Çoğu kız da senin gibi düşünüyor ama saklıyorlar aslında. Neyse tercih meselesi de bilmiyorum beni üzüyor nedense 😂
Hahaha 😂takılma o kadar seven insanı buldugunda boya o kadar takılmaz
Beni sevse bile kısa boyum hep içinde kalacak ve beni sevmeyecek o kadar da aslında orası da öyle değil mi?
Zanetmem kısa boyu da o kadar takma tamamen kısa değilsin, örneğin sende biri ile sevgili olacaksan 1.55 kızları tercih edebilirsin boy açısından biraz daha fark olsun diye
1.55 kizlar beni tercih eder mi peki? Kısa boylu kizlar daha çok hoşuma gidiyr ama onlar da uzun boy takıntısı daha fazla
Bizzat kuzenimden biliyorum, ve daha bir çok örnek kısa kadınlar daha takık
1.55 kızda bir zahmet 1.90 istemesin yani 😂tabi eder etmezse de sorunlu demek ki
Ne yazık ki daha takıntılılar. Tecrübe ettim. Neyse.
Ulan boyum tam da 1,75 haa
Sevgilimin boyu 1.67 ve hiç sorun yaşamıyoruz
Sen kaçsın?
1.55
Annadim 😊
Olurdum sorun yok
Sen kaçsın?
Haline şükret 157
Ne güzel kızda kısa boy iyidir erkekte bok gibidirm
Yoo öyle düşünme kötü değil boyun
Yani toplum öyle görüyor, 175 erkek olmaktansa 150 kız olmak çok daha avantajlı bir şey.
Boyun bir önemi yok
Önemli olan bana sevgisi
Hala boyu sorun eden arkadaşlar var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?