1.75 lik erkekle sevgili olur musunuz?
Boyunuz kaç?
Boyunuz kaç?
Olurum
Yanımda bile gezdirmem o güdüğü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boyum 1.78
1.83 sevgilim de oldu.
1.78 boyundaki erkeğe kısa, güdük diyen kızlar gördüm burada. Erkek dediğinin boyu 1.90 olmalıymış en az falan. Anasına babasına baksan 1.70'i geçmezler, kız burada bizi beğenmiyor.
İşin garibi üst üste balya dizerek 190cm paraya domala domala yürütürüm o kızı, bunu da açık açık kabul ediyor
Yani diyeceğim sallama bunları, sen delikanlı adam ol anlayan kız seni bırakmaz zaten. Boy pos sonraki iş.
Bro zaten boyundan dolayı seninle sevgili olmak istemeyen birinden ne hayır beklersin ki o senin fiziksel özelliğinle bir nevi dalga geçmiş gibi.
olurlar olurlar merak etme. Türk kızının boy ortalaması kaç ki zaten 1.75 i beğenmicek gerçekçi olmak lazım :D
Begenmiyor cogu. Erkek dedigin 1.80 olmalıymış
Boyum 177. O boyda bir erkekle olabilirim. Topuklu ayakkabılarıma üzüle üzüle. KArakter önemli :D
Güzel :)
Yorum yapmayı nasıl engelliyorsun?
Kişinin üzerine gel
evet? Engelliyor musun sonra?
Cevap
3Cevap
Eğer zengin ise 1.50 65 Yaşındaki adamla bile olursun canım merak etme sen
167 boyunda olan benim. yorum atmamı engellemişsin ne oldu cevaplarımı kaldıramıyorsun dimi. al bende yeni hesap açtım ben kısa değilim ama sen kısasın anladın mı sen git 150 lerle takıl
Ben de 175'im. Benimle sadece boyumdan dolayı sevgili olmak istemeyen birinden zaten mutluluk falan gelmez bana.
olurum boyum 166
Aşagıda bir kız 167 boyuyla olmam demiş. Tebrik ettim seni :D
olabilir uzun değilim sorun olmaz
Kaçsın
E sen de yok diyeceksen zaten atalım kendimizi :D
Hayır kabul edeceksin demiyorum zaten. Yani boyun kısa deyip kabul etmemezlik yaparsan diyorum
Neden olmayayım ki..
Olmam diyorlar
Valla b dedim😐
zenginse olurlar
Olmam.
boyun kaç
olmam 167 boy
ne alaka ya kezban falan değilim ben. para avcısı da değilim kısa boylu erkekle çıkmam tamam mı siz kendiniz gibi kısalarla takılın önyargılarınızı alın defolun gidin
1.75 erkek kısaysa sen de kısasın asdasddsa :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar