sen geç boyu neyi hitler değilsin ki büyük sevdan yüzünden milyonlar ölsün ben 186 cm yim 85 kg yim yakışıklıyım ama moruk iş tipte boyda değil karakterde biter ben de olmadığından ilişkim olsa bile en kralı 1 ay sürüyor
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilin olmuş işte boş yapma, elim kız eline değmedi.
aynen mal zoraki yaptım inan zaten kızın eline değmesini geçtim ilk seksini yaşadıktan sonra bile diyeceksin ki lan ömür boyu beklediğim şey bu muydu hayalini kurduğum şey bu kadarcık mıydı böyle moruk işler
moruk sana yardım ederdim ama doğuştan serseri ve saldırgan adam olacaksın ben kaç kere savcı karşısına çıktım kızlar sert adam severler saldırgan adamları severler en basitinden sana aşık olurlar sen dün kavga mı ettin gibisine lafa girmeye çalışırlar hep ayıksın anliyün mü ?
bir değil saymadım ama bayağı oldu kas yap fit ol moruk ben dövüşçüyüm mesela uzun zamandır dövüşürüm kızlar bayılırlar böyle şeylere ha bir de şunu hep yap kadına özel hissettir mesela bir eşy yaptığın zaman ilk defa bir kadına böyle bir eşy yapıyiyürüm de anlüyün?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana göre en az benden 10 cm uzun olmalı o yüzden olmazdım malesef
Eyv
Boy bur kadar önemli değil ama ben kısa erkekleri seviyorum (Kendimden çok daha kısa)
Kaç boyun
sen geç boyu neyi hitler değilsin ki büyük sevdan yüzünden milyonlar ölsün ben 186 cm yim 85 kg yim yakışıklıyım ama moruk iş tipte boyda değil karakterde biter ben de olmadığından ilişkim olsa bile en kralı 1 ay sürüyor
Sevgilin olmuş işte boş yapma, elim kız eline değmedi.
aynen mal zoraki yaptım inan zaten kızın eline değmesini geçtim ilk seksini yaşadıktan sonra bile diyeceksin ki lan ömür boyu beklediğim şey bu muydu hayalini kurduğum şey bu kadarcık mıydı böyle moruk işler
Olay seks değil, ben sevilmekten bahsetmiştim. Seks istesem eskortta severim. Dediğim gibi boş yapma
yarr*mın KS i çük kadar boyun var atarın dünya kadar ahahahaha enayi bir sevgilin bile olmamış 🤣🤣😂 seni kim niye sevsin gevvvvşeekkk
Haklısın kardeş
moruk sana yardım ederdim ama doğuştan serseri ve saldırgan adam olacaksın ben kaç kere savcı karşısına çıktım kızlar sert adam severler saldırgan adamları severler en basitinden sana aşık olurlar sen dün kavga mı ettin gibisine lafa girmeye çalışırlar hep ayıksın anliyün mü
?
boyu moyu da geç lan yemin ediyorum sırf sırt ağrısı sırf kamburluk çekilecek dert değil keşke ben de 171 cm olsaydım
Yaw canım az önce boyum kısa diye asagilamadin mı senin o avarel boyunu seveyim , hadi ordan git. İyi ki bir sevgilin olmuş. Defol
bir değil saymadım ama bayağı oldu kas yap fit ol moruk ben dövüşçüyüm mesela uzun zamandır dövüşürüm kızlar bayılırlar böyle şeylere ha bir de şunu hep yap kadına özel hissettir mesela bir eşy yaptığın zaman ilk defa bir kadına böyle bir eşy yapıyiyürüm de anlüyün?
Kız istemiyorum vazgeçtim. Zorla sevdirecek değiliz. o. ospu çocukları. Çoğu faise zaten Türkiye'deki yeni nesil kızların
171 tane erkekle sevgili olurmuydunuz anladm aküu:D
Olmuştum fakat çok itici duruyor bir daha istemedim zaten
Senin boyun kaç
175 benim
sol elim var çok şükür. boy kriteri de yok :D koşulsuz seviyor beni
O. ospu çocuğu kızlar :ddd sol elimiz sadık sevgililrimizz :)
Olabilir ama uzun boy daha iyi olur
Eyv
Senin boyun kaç