Yoksa bem eskrta falan gitcem. Kız bulunur mu bu boyla.
Olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız bulmak kelimesi ne kadar itici. İnsan sevgili olmak için sevgili olmaz. Sever, saygı duyar ve sevgili olur. Aşk bazen boya, bazen huya göredir. Olmam diyen olur, olurum diyen olmaz. Boyunuzu bu kadar takmayın artık.
Aşk boya bakıyor
Yanılıyorsun.
Dostum kadınların %90 i neden 1.80 1.80 diye geziyor. Bu iş sikinti. Eskiden bu kadar dert etme olduğunu düşünmezdim. Ama hoslandigim kızları 190 180 adamlara kaptirdikca ben anladım gerçeği. Boyum harbi arrak gibi özür dilerim bu ifadeyi kullandigim için.
Cevap
3Cevap
Boy takıntılığı genelde 15-20 yaş arasında çok görüyoruz fakat bazı toleranslar olsada belli bir yaştan sonra kadınların boy takıntısından daha çok aradığı en önemli özellik dürüstlük ve güvenmektir. Bu yüzünden şu an çevrende olan kızların bu gibi takıntılarına aldırış ederek kendini asla küçük görme kendini hayatta iyi bir birey olarak yetiştirdiğin zaman bunun boy konusundan daha çok önem taşıdığını anlayacaksın.
Kendi boyları çok mu uzun yerden bitme gödverenlerin
Doğrudur
Olurum boy takıntım yok
Boya göre değil karaktere bakarız biz.
daha ne istiyon ya
Oldukça eksiğim, 175 değil de 185 olmak isterdim ya da 180
olmam
Boyun kaç :(
Gizli topuk giy yatakta da belli olmaz zaten
Aga bizde kısayız üzülme dkdkdk
İyi hoş kisasiniz da 180 den asagisina bakımyorsunuz
175 bir erkeğe bakar mıydın?
Evet çünkü boyuna değil tipine bakıyorum hatta şu an hayatımdaki erkek 175 ve ona rağmen daşş😀
1.75 kötü boy mu sence? Genelde 175 im diyenler 172-173 falan oluyor 😂 ama ben cidden 1.75,5 umm , senc kötü boy mu?
Bence Türkiye ortalamasına göre normal çokta değil 😂 bende 155 im zndkdkdlf
İyisin iyi 1.55 iyi.
erkekle olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?