1 yılUcuz ve abaza erkekler belki "nefes alsın yeter" diyebilir, ami seçici ve kaliteli erkekler her kadına düşmez.
Kimi kadınlar var ki bakınca ereksiyon söndürür, kimisi var ki konuşunca ereksiyon söndürür, kimisi var ki kokusundan yanında duramazsın. Kadınlar da erkekler gibi çeşit çeşit tabiki, her kadının "premses" olduğu kanısına varmak saçmalıktan ibaret.
Kadınlarımızın bir avantajı var ki, bu topraklar cinsel açlığın afrikası. Öyle adamlar var ki kapında sıraya girer penisini bir deliğe sokmak için.
Ama kadın olmadığında da eşek, köpek, damacanaya filan tecavüz ediyorlar. Yani seçici olmayan erkekler için alternatiflere baktığınızda, tiksinmeniz lazım bir kadın olarak.
Sekse ve kadına doymuş olgun bir erkeği kolay kolay elde edemezsiniz, zaten red edilince de hemen "gay galiba" diye dedikodu yapıyorsunuz. Öyle ya her erkek siz istediğinizde üstünüze atlamalı :)
11 Yorumla- 1 yıl
Sicili kabarık olan bir erkeği neden kabul etsin ki bir kadın? Zaten öyle bir erkek mümkünse uzak dursun. Doymuş olmak günümüzde artık moda oldu tecrübeli kadın tecrübeli erkek oğğkkkk
En İyi Cevaplar
1 yılYok ya. Tiksindim ben. her kadın değil. Hani Beni sorarsan kendi fikrim kadınlar öyle çok deneyimli bir insan değilim ben daha doğrusu gün Hani kız arkadaşım olmuş bir insan değilim ben Yaşım 38 olmuş yani Birkaç defa el ele tutuştum ben ve kadınına da hani kız arkadaşınla birlikte olmadım bu yaşıma kadar yani erkek sinir bazı kadından ya Veya kızdan nasıl tiksindir diyeceksin Hani kadının bir görünen gerdanı vardır gerdanın üstü ve yüzü her zaman güzeldir ama bir de kadının bu gerdanından aşağısı vardır gerçekten tiksinirsin yani ne anlatıyorum anlatabiliyor muyum onu da ayrı bir konu da
00 Yorumla
1 yılvala ablacım şöyle net olayım sana her kadına düşme olayı genelde istediğini alamayınca ona karşı az olsun bi ilgsini tebessümünü eksik etmeyen biri varsa ona direk tav olur. erkek olmak inan çok zordur bizim dm kutumuz kızlarla dolu değildir hiç bi zaman ve kadın nüfusu daha fazla olmasına rağmen erkekler kadınlardan daha yalnızdır. kadının çevresinde hep birileri vardır. seçenek te çok olunca doğru kişiyi bulmakta zorlanırsınız olay bu ama kadınlar da artık Avrupa dakiler gbi adım atarsa artık bu soruların cevabı boş kalmayacak
00 Yorumla
1 yılAbazanlar için öyle😂
Ama alfa ya da sigma bir erkek her kadına düşmez. Statüsüne, zekasına, vizyonuna da bakar. Hepsini bir bütün olarak değerlendirir.
152 Yorumla- 1 yıl
😄🌸
- 1 yıl
🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, çoğu erkek öyle ya da öyle bir izlenim veriyor ama şahsen bana önüme gelen herhangi bir kadın olsa yeter demiyorum, demem de kesinlikle :)
21 Yorumla- 1 yıl
😄
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 1 yılsapık ve abaza olanlar için fark etmiyor. kadın olsun yeter onlar için.. karaktersizler
90 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sapkın ve abazalar için geçerli. Ama maalesef bütün erkekler abaza ve sapkın olmadığı için bütün erkekler düşmez.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler ağaçtaki yaprağa da düşerler
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
1 yılÖyle olanlar da var ne yazık ki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öncelikle, bu mesajı tamamen ciddi bir şekilde yazıyorum.
Ben, kadınları ve kadınlık onurunu zedeleyen, onları değersizleştiren ya da basitleştiren soruları ve yazıları gördüğümde, önce annem, ardından saygıdeğer eşim ve diğer tüm kadınlar adına derin bir üzüntü duyuyorum.
Bugüne kadar kadınlar kadar işine sadık, çalışma saatlerini aksatmayan, her küçük meselede izin istemeyen; görevi olmasa bile erinmeden, gocunmadan işini yapan ve yaptığı işe bir teşekkür edildiğinde bu teşekkürü dahi karşılıksız bırakmayan evinden yaptığı poğaçalar kekler ile iş arkadaşlarını işte ağırlayan menfatsiz paylaşımcı insanlar.
İşten çıkıp koştur koştur evine dönen; yemek, bulaşık, çamaşır, ütü, temizlik yapan; evin alışverişini düşünen; çocuklarını okuldan alan; misafirlerini ağırlayan ve bir de tüm bunların yanında eşine kadınlık yapan bir insan hakkında bırakın soru sormayı, onun değerini sorgulamaya kalkışan birinin yüzüne tükürmek isterim.
11 Yorumla
1 yılErkeklerin her kadına düşmesi doğru bir genelleme olmaz. Gerçekten değerli, anlamlı ve derin bir ilişki kurmak isteyen bir erkek, her kadına düşmek yerine, bir kadına duyduğu saygı ve ilgiyi daha özelleştirilmiş bir şekilde hisseder. Karaktersiz ve yüzeysel bir bakış açısına sahip olanlar ise genellikle duygusal bağlılık olmadan, sadece fiziksel çekiciliğe odaklanabilir. Bu tür insanlar için ilişkiler, duygudan çok geçici heveslere dayanır.
20 Yorumla
1 yılSağlam karakterli, duyguları sağlıklı, akıllı ve zeki ve güçlü bir erkek ( çook nadir denk gelse bile) her kadına/kıza düşmez bence.
20 YorumlaBeyni yerine p*nisiyle düşünen erkekler her kadına düşer evet. Ben zeka pırıltısı görmediğim bir kadınla oturup kahve bile içmem. Önce zeka, sonra karakter ondan sonra da güzellik gelir benim için. Üçünden biri yoksa o arkadaşa hayatta mutluluklar diler yoluma devam ederim.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı.
m 1 yılHer kadına düşen bitik zavallidir.
Her kadına düşen zaten aldatir
Her kadına mesaj atan da karincadan degersizdir
Her kadını cinsel obje gören annesinine olan saygısını kaybetmiştir
Her kadına düşüp bide istediği olmayınca kadına küfür eden orjinal o. c dur. Bence net
10 Yorumla
1 yılBöyle erkekler de var tabii, herkes böyle değil, çevrenizde illa böyle olmayan vardır ama düzgün olduğu için size çekici gelmiyordur.
12 Yorumla- 1 yıl
Bunu nerden biliyirsun 🙄
- 1 yıl
Genelde öyle oluyor sanki, kabul etmek lazım 😅.
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bir tek benim kadınım olması önemli öbür türlü dünya güzeli de olsa fayda etmiyor
22 Yorumla- 1 yıl
Helal
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. abartmayalım amaa her kadında biraz aşırı oldu
22 Yorumla- 1 yıl
Ne bilim biraz örnekleri var şişko 🙄
Samimi ve gerçek bir düşünce istiyorsan erkekler her kadına düşmez her erkeğin karakteri de aynı değildir ama ne yazık ki kadınlar şunu düşünüyor ya fiziki güzel olan her kadına düşer evet fiziki olarak veya bazı istekler doğrusunda düşebilir Ama bunlar geçici hevestir karakter olarak her kadına düşmek kolay değildir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. @biscolatagirl Yorumunu okudum ama cevabı kapatmışsın, Evet söylediklerin doğru. Abazalar için kalbi atsın yeter. Neden? Çünkü alternatif yok..
O alfa dediğin kişiler için de dereler seller gibi sürekli akarsa bu sefer de fazlalıktan seçim başlar.
En sevmediğin bir tip adam bile çok rağbet görüyorsa o hiç hoşlanmadığın adam bile seçmeye başlar. Bu iş yokluktan kaynaklı. Yani işin abazayla falan işi yok.
00 YorumlaYeter çok üstüne gidiyorsunuz bi rahat bırakın bi bitirin artık şu erkek düşmanlığını nedir;
- Efendi olana ezik dersiniz
- Beğenip hoşlansa atağa geçse abazan sapık dersiniz
- Kuralları olana beni çok sıkıyor dersiniz
- Rahat bıraksa benimle ilgilenmiyor dersiniz
- İlgi gösterse çok üstüme düşüyor dersiniz
- Umursamayıp süründüren ve bir türlü elde edemediğiniz * ve çapkınlara hiçbir şey diyemez üstüne bir de aşık olursunuz.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAynen çok iyi çelme takıyorsunuz düşmesek ayıp olurdu 😄
15 Yorumla- 1 yıl
Sizde her çelmeyede düşmeyin o zaman 😄
- 1 yıl
Penaltı almak için düşüyoruzdur aman gerçi benle ilgisi yok laf olsun diye yazıyorum
- 1 yıl
Penaltı için kaleye yakın bir yerde düşmek gerek her düşmeyede penaltı verilmez 😏
- 1 yıl
Futbol bilgisi de var baksen
- 1 yıl
😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abazanlar için olabilir ama normal biri için öyle değil,
O kadar midesizlik olmaz. djdjd12 Yorumla- 1 yıl
Olmamalı:))
erkeklerin çok azdığı dönemler var. inanın o dönemlerde dişi hayvanlara bile kötü gözle bakarlar:))
11 Yorumla- 1 yıl
Al işte 😏
1 yılÖncelikle şişmanlar ilgimi çekmiyo bunu söylemem lazım diğer konulara gelirsek görsel önemli değil karakter demicem hepimiz önce tipe bakıyoruz birbirimizi kandırmayalım
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır bazı kadınlar var insanı kadından soğutur. Her kadına düşen varsa da nasıl bi midesiz dir bilemem
10 Yorumla
1 yılerkekler kadına dusermı cok aclıkta yoklukta kalan bırı dusebılır canına tak demısse :) aynı sekılde uzun zamandır erkek elı deymemıs kadınlar ıcınde gecerlı arzular ınsa yanı sonucunda yukselır
00 Yorumla
1 yılEğer büyük bir duygusal boşluktaysa veya cinsel açlığı söz konusu ise evet düşebilir. Ama özgüveni olan erkek partnerini kendisi seçmek ister ve kendi istediği gibi birisi değilse karşısındaki kadın ne yaparsa yapsın etkilenmez.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kadınlar her fırına düşer mi diye okumuşum, ben de ne diyor bu şişko diyorum:p :D
Düşmez, düşer gibi yapar; o zaman da niyeti cinselliktir zaten
10 Yorumla
1 yılDüşüyorsa ya aptaldır ya da zaten düşmüyordur, adım bekliyordur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben düşmem çünkü hayatım boyu reddedildim bu tecrübeye ulaştım
10 Yorumla
1 yılAşk olarak düşmüş gibi yaparız ihtiyaç giderene kadar olay bu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSeçici olanlar var istisnai olarak ajsjdkdkfkf
10 Yorumla
1 yılO öyle olmuyor işte. Tabii sapıklar için fark etmiyor 😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Cinsel hayatı olan bir erkek için geçerli değil bu. Olmayanlar için evet..
10 Yorumla
1 yılkonu evlilikse düsmez ama her kadına yardımci oluruz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biz kadınlar düşmüyorsa onlarda düşmüyordur bence
20 Yorumla
1 yılErkekler her kadına düşmez. Mesela ben çok seçiciyimdir. Ha sen seks dıyosan bir kereliğine falan daha az seçici olunabilinir belki. Fakat ben gene de pis kokan, yüzü gözü berbat, acayip kilolu bir çok tip var. Hele Türk kadını çok da aman aman değil yani. O yüzden bazılarıyla aynı otobüse bile binilmez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
1 yılher kadına degil eger bi ekrek esinden ya da sevgilisinden gerekli degeri görürse mutlu olursa ve yeterli görürse aldatmaz diye düsünyorum en azından ben öleyim
00 Yorumla Sevgilisi de olsa evlide olsa güzel kadın görünce bakar, yeri gelir o kadınla sexring yapar. Kabul ettirirsw yakalanmadan cinsellikte yaşar. Erkeğin doğasında bu var bemce. Tek eşli olamıyorlar birine aşık olmak sevmek yetmiyor.
410 Yorumla- 1 yıl
Hepsi böyle olmamalı ya :'(
- 1 yıl
Teşekkür ederim dilerim sende bu bahsettiğimiz cinste olmayan erkek tanırsın
- 1 yıl
Yani hem seninleyken hemde hayatında başkası mı vardı
- 1 yıl
İnanmıyorum ya , bence adaleti zamana bırakarak göreceksin o seni kaybetmiş
- 1 yıl
Üzülme her insan gönlüne göre birisiyle karşılaşırmış sen ne kadar iyi olursan iyi düşünürsen hayatında her şey iyi olur karşına çıkacak iyi insan da iyi olur. Onun kötülüğünü de isteme sadece Allah'a bırak kendini daha fazla üzme lütfen başka şeylerle meşgul olmaya çalış o da karaktersizliginin karşılığını alır muhakkak
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u 1 yılNefes alsın yeto
46 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum artık 😏
- 1 yıl
İstisnalar vardır elbet ama kaideyi bozmaz. Maalesef..
- 1 yıl
O istisnalarin bizi bulması dileğiyle 😶
- 1 yıl
Bulursalarsa, evlenecem vermezlerse kaçacam jddj
- 1 yıl
Bende 😂
- 1 yıl
😂😂
1 yılGerçekten evet kadın olsun yeter hele güzelse zaten ödün vermez
20 Yorumla
1 yılZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kalem etekli stilettolu garıya düşerim ben sadece
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılBen otobüste bile yan yana oturmak istemiyorum karşı cinsle çünkü bir iftira atsa en ez 6 ayım hapisanede geçer.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tüm erkekler değil son zamanlarda kızlar bana öfkeli çünkü beni düşüremedikleri için bir kaç yol deneyip işe yaramayınca öfkeli oluyorlar
03 Yorumla- 1 yıl
@Kaçak0806 önce senin gibi alaycı yaklaşıyorlar sonra kapılıyorlar sonrada üzülüyorlar çok yakışıklıyım ondan dolayı oluyor demiyorum tabi aklınıza hemen o geliyor duruşumuzu seviyorlar diye tahmin ediyorum bu sitede bile takip edenlerin çoğu neden kız yüzümü mü gördüler hayır görüşlerim fikirlerim onun için uzaktan bakan bu kim la diyor kızlar küçümser sonrada yakınlaşmak ister tabi tüm kızlar için demiyorum hiç beğenmeyende oluyor görüşlerime tavırlarımı daha iyi anladıkça uzaktan anlaşılmıyor ama belli bir süre benle zaman geçirince oluyor bu
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılEn zayıf halkanın bile aradığı kriterler uzay boşluğu kadar derinken biraz zor, özgüven tavan abilerin… 😏
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılDüştüğünü zannettirenler var.
İnkar edemem , gerçek olanı.
Sonra olan olumsuzluklar insanlarda birbirine önyargıyla bakmasında en büyük sebep.00 Yorumla
1 yılBelli olmaz valla her iki cins içinde karakter meselesi. Ama genel olarak güzellik/yakışıklılık on planda.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılKarakteri olgunlaşmamış her erkek her kadına düşer.
Ama işte bütün mesele burada başlıyor karakterin ne zaman olgunlasacaginin bir zamanı yoktur.00 Yorumla Erkekler her kadına düşer ancak bu kadına bağlı aklını çalıştırırsa bir kadının elde edemeyeceği erkek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhttps://youtu.be/GYTDf4h74C8?si=VgdNRrZNnOf5WuSmBir çoğu için durum bu şekilde maalesef.
00 YorumlaNiyeti malum olanlar düşer
32 Yorumla- 1 yıl
Düşmeyen var diyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılHer kadına her erkeğe düşen insanların bence kendine saygısı yoktur ya bu duygular özel duygulardır her önüne çıkanla yaşanmamalı tabii ki farklı görüşlere saygı duymakla beraber ben böyle düşünüyorum bir erkek olarak da benim birine aşık olup bağlanmam zor olur kimseden hoşlanamıyorum ama birisinden hoşlanırsam da bağlanır kalırım yıllarca :)
10 Yorumla
1 yılKadınlar düşer erkekler düşüyormuş gibi yapar
10 Yorumla
1 yılHepsi için geçerli olmamakla birlikte çoğu için evet diyorum 😂
10 Yorumla
1 yılYoohayir tayfun bana düşmemişti sadece yatmak için görüşürdü
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır çirkin ve fakir erkekler evet ama normal seviyedekiler düşmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbaza ve sapık olanlar düşüyor maalesef ki. İlk mesajda cinsel organ fotoğrafı, çavuşunu okşadığını söyleyen kişiler ve daha bir çoğuyla karşılaştım. mesaj kutum kapalı, bu tüzden takip et diyenler bayağı fazla var, etmeyince takipten çıkanlar var. ettim varsaydım bu sefer konu cinsellik oluyor. İşte bu yüzden çoğu erkekten bu yüzden nefret ediyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazıları bazılarına düşer sadece, her kadına değil.🦥
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her kadına düşülmez. Kafanda kriter olur o doğrultuda hareket edersin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Benim icin yeter nefes alsin resit olsun akraba olmasin bi de kotu kokmasin..
00 Yorumla
1 yılöyle olanlar da var şanssız olanlar da var ben şanssızım yani hiç bir kadın beni beğenmiyor
00 Yorumla
1 yılHayır tabiki ayran gönüllü değilim herkese düşeyim.
00 Yorumla
1 yılDüşmez, seçicilerde çok var. Seçici erkekler kadınların aradığı erkekler aman bulamasınlar :)
00 Yorumla
1 yılTr de essege bile üfleyen olduğu için kadınların nefes alması yetiyor asdf
00 Yorumla- Devamını Gör (235)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler