Belki de fotoğraflar toplumun ekserisini temsil etse de veya öyle kabul edilse de veya öyle görülse de ben buna katılmıyorum. Bence temeli aşk olan ve bu aşkı din ile taçlandıran evlilikler dünyanın en mutlu evliliği olur ve erkek erkekliğini, kadın kadınlığını bilirse, ikisi de birbirini tamamlayan parçalar gibi mutlu bir evlilik sürerler.
Bunun sebebi toplum ve baskıyla büyüyen nesiller. İnsanlar evlenmek zorunda yaşı çok geçmemeli gibi baskılar yapıyorlar. Bu da acele etmeye fırsat veriyor bu yüzden iki tarafta birbirini iyi tanımıyor. Toplum şöyle düşünüyor evlensinler ne olursa olsun. Boşanma oranları bu yüzden yüksek. Senelerce tanımak gerekli anlaşma varsa evlilik düşünülmeli. Sırf evlenmek için evlenenler genelde mutsuzlar. Açıkçası mutsuz evliliğim olacağına bekar kalmayı tercih ediyorum.
Degişiyo tabi aynı eve girince adamda bi rahatlama oluyo nasıl olsa artık benim kafası ilgi alaka hediyeler azalıyo bu degişim kadında da olabilir ama kadın elde ettiği için degilde genelde artık evlendik daha neyine süsleneyim gibisinden düşünebilir ama karakter meselesi kendi için giyinip süslenen bakımlı olan kadın evliyken de aynı olur
Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabini Bunu deneyimlemek için bir adaya ihtiyacım var cevabı ogrendikten sonra isterse yollarımızı ayiririz... :P
İnsanlar kendliğinden değişmezler. Onları ev hali ve eşlerin birbirine karşı tavırları değişime zorlar. Burada değişen kişinin kendiliğinden veya karşı etkenden dolayı değişimi önem kazanır.
Çoğu bakımsızlaşıyo beni alan almış zaten mantığıyla. Ama bence asıl evliyken bakımlı olunmalı diye düşünüyorum çünkü o adam/kadın aldatınca laf ediyosun. E sen de dikkat et biraz fiziğine bakımına salma yani 😂