Buna elbette herkes kendi çerçevesinden bakacaktır :) fakat bazı gerçekler vardır ; bu da evliliğin her iki cins içinde değişime sebebiyet verdiğidir. Evli olanların düşüncesini daha fazla merak etmekteyim ☺. Teşekkürler
Bence iki tarafta değişmiyor. Evlilik öncesi duyulan ilginin azaldığını düşünüyorum tabi istisnalar var. Asıl değişimin evlenene kadar olduğuna inanıyorum, bu süreçte insanlar kendilerini beğendirmek için, karşı tarafı ikna etmek için değişik rollere bürünebiliyorlar fakat evlendikten sonra nasıl olsa artık evlendim diyerek doğal, kendi hallerine dönüyorlar :)
Çok doğru bir yerden yakaladın bak yine :) kesinlikle katılıyorum.. Maskeler düşünce gerçek ortaya çıkıyor ve aslımıza dönüyoruz. Bu sanırım bütün ikili ilişkilerde böyle :)
her ikiside değişir, evlenmeden önce açık sözlü ve dobra olmak bu değişimin daha az olmasına yardımcı olur, yoksa cicim aylarından sonra, "çok değiştin","seni tanıyamamışım" vb cümleler havalarda uçuşur
Aslını göstermeyen hangisi ise o değişir. Bir de elbette değişmesi gereken huylar da vardır. Erkek için de kadın için de. Hangi alışkanlıkların rahatsızlık veriyorsa onu düzeltmen gerekir. İşte bazı taş kafalar var ki asla yontulup güzelleşmezler. Maalesef böyle.
iki tarafta degişiyor erkek artık ne olsa evde deyip flirt dönemindeki suprizler güzel sözleri bitiriyor.. kadında ne olsa beni begendi deyip kendini salıyor aslında evlilikten sonra daha dikkat etmek gerek
İki tarafta değişir. Bu değişim tam olarak karakterde bir değişim değil. Sadece aynı evin içinde yaşamanın getirdiği değişiklikler. Birbirlerine duyulan özlemin azalması ile ortaya çıkan farklılıklar.
Kötülemek? Asla öyle bir niyetim olmadı. İlk karikatür çok ince bir espri barındırıyor ve erkeği karalayan bir yanı yok. 2. resim için de yine aynı şey geçerli ama ilkine oranla daha kadından yana tabii...
En İyi Cevaplar