Asla... Yeni bir ilişkiden çıktığını bildiğim birinin hiç bir yakınlaşma amaçlı davranışını ciddiye almam. Samimi bulmam. Hatta onu bu konuda uyarırım. İnsanların öfkeyle bir anlık alacağı bi karar olamam ben. Bunun bir sonu olacağını bile bile hareket edip kendime kötülük edemem. Bilmediğim bir durum ile yüzleşirsem eğer öğrendiğim anda uzaklaşırım. Onun yaralarını saracak kişi ben değilim. Zaten sağlıklı bir ilişki yürümeyeceği için sonunu farketmem zor olmaz. En büyük kötülük insanların duygularıyla oynamaktır. Umarım kimseye yara bantı içinde bulmayız kendimizi.👒
Hayir asla Birak peşini ayrıl Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de Peşinden gelmeyenler utansın, Değişme hiç kimse için, Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın. Elinden gelenin en iyisini yap Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, Sonrasını hiç düşünme arkadaş, Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
Her insanın yaraları vardır bence. Kimisi bunu kendine çok dert eder işin içinden çıkamaz kimisi ise dışa yansıtmaz umursamaz tavırlar alır içten içe çürür. Ilişki içinde yarası olan bir insanı sevgimle bu dünyada yaşanılan olayların etkisinde kalınmayacağını hayatın devam ettiğini birlikte sımsıkı sarılarak hayata karşı güçlü olabileceğimizin güvenini veririm. Benim hayatıma giren insanlar hep ayağa kalkmak için yanımda olduğunu bazen düşünmüyor değilim.
Yara bandı olmam ama yarasını kuruturum. Böyle birşey geldi başıma kız arkadaşım eski aşkını unutamıyordu sağolsun açıkça itiraf etti bana. Birşeyler saklayan bir tip değildi. Bende bilinçaltına çok meraklı olan birisi olarak bilgim kadarınca yardımcı olmaya çalıştım ve sonuç verdi onu unuttu. Ancak itiraf etmeliyim ki çok çetrefilli çok zor ve çok gurur kırıcı bir süreç insan bu süreçte bayağı zedeleniyor bende zedelendim bayağı
Kendimi yara bandı olarak kullandıracak kadar basit bir insan değilim. Her şey zamanında , doğru bir şekilde yapıldığında güzel. Eski sevdiğini unutamamış insanla beraber olmak zaten aldatılmak gibi bir şey. Aklındaki başka yanındaki başka. Hisler bitmeden haddi aşmamak gerek.
kesinlikle girişilmemesi gereken bi ilişkidir. hem önce yara bandı olduğumuzu bilelimki kabul edip etmemek bize kalsın. çok gördüm eski sevgilisiyle ilişkisini tam olarak bitirmeden yeni ilişkiye başlayanları. herkes kendi mutluluğunu düşünüyor boşluğa düşmemek aşk acısı çekmemek için bi başka aşka ihtiyaç duyuyor ya da hevese. acısına merhem olacak bi kurban buluyor kız/erkek ona yara bandı olur bi süre sonra yara kabuk bağlar ve düşer yeni sevgilinin görevi de burda biter :):)
Yarabantlığına daima karşı oldum. Bu iki tarafa da haksızlık ve zehirli enerji olur. İki taraf da geçmişten tamamen arınana dek yalnız kalmalıdır... Hiçbir aşk geçmişle beslenemez. Daima şimdiye ve geleceğe odaklanmak her aşkın doğal hakkıdır 😃
Yara bandı güzel bir tâbir değil bana göre. Bence iki tarafta birbirine destek çıkmalı, her koşulda ne olursa olsun. Seviyeli olmak önemli. Birinin diğerini kullanması hoş değil, eırf bunun üzerinere ilişkilerde vardır kimbilir. Yara bandı benim gözümde "kullanılmak" demektir. Bakış açışıyla değişebilir herkese göre. Sevgi Saygi Hoşgörü Sadakat Güven Eylence... bunlar ilişkide güzel özellikler olsa gerek...
Sıkıntılı bir durum sizi sevmedigini ve sadece anlık duygusal yoksunlugunu doyura bilmek adına ilitişimde kalması sizi yaralıyor ve en kötüsü de o yaralarını iyilestirmis olduğunuzda sizi umursamıyor olması
Geçen burada bir soruda muhteşem bir söz görmüştüm; Yaratılanlar, yaratılanları iyileştirsin diye yaratılmadılar. Böyle bişeydi sanırım doğru hatırlıyorsam eğer :/