Lütfen dürüst olun. Çok romantik bir şekilde taniştik yagmurlu havada şemsiyem onda kaldi ve numarami aldi aşiri ozguvenli ve kendisi avukat her neyse direkt olarak bana hayatinda bi çok kizla bir şeyler yaşadigini soyledi ve benide arzulamak imkansizmiş. Ben sadece aşk istiyordum be
Vizem var ve anlamadin beni baştan anlatayim bu bana boyle yaklaştigi için ben yol vermiştim ona sonra yine yazdi ve seni arzuluyorum dedi niye ben dedim oda dediki çok guzelsin hayatima bir çok kişi girdi hepsiyle bir şey yaşadim ama seni arzulamamak imkansiz dedi
20/23 zaten dedi ben ozguvenli birisiyim dedi bende iyi hoş ama saygisizsin dedim sustum dedi kendine iyi bak dedim daha goruldu bile atmadi muhtemelen yine yazacak ve birde avukat ama nasil bir avukat bu ya
Ben mimarim bi yazarin imza gununde karsilaştik gorevliydi ve yagmur yagiyordu şemsiye tutarken banada tut vs dedi sonra ben erken gidince o 5 saat daha yagmur altinda kalacagi için şemsiye kalsin dedim yarin slirim dedim bana dediki numarani ver ulasmam icin falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kanka ne arzusu milletin kalbi kıçında atıyor şuan🥲
Yeni duydum depremi ben uzaktayim geçmiş olsun
Teşekkür ederiz🖤
yok iste direk niyetini belli etmis kendini kaptırıp ziyan olma bence
ya zk*m arzunu, millet deprem olmuş onu konuşuyor sen masal peşindesin
Kanka ben nerden bileyim deprem oldugunu allah aşkina
bölgeden uzaksın anladıkta, bak herkes ne konuşuyor
Gordum uzuldum kanka valla bilsem sormazdim
tamam bende fazla tepki verdim sanırım. özür🙏
Benim amacim sevilmek evlenmeden olmak degil bunu merak etmiştim ama neyse umarim kimse yaralanmamiştir
inşallah umarım seni seven ve seninde sevdiğin biri ile karşılaşman ve onunla birlikte mutlu bir hayat sürmen.
Kızlar böyle şeylere anlam yüklüyor. Erkekler işimi gördüm bitti olarak bakıyor bence
İş istiyor sadece uani
Tanımadan bilemezsin
Olabilirim ama kesin değil
Çok güzelsen nasıl arzulamıyor
Arzuluyor
Niye arzulamıyor diyosun
Arzulamamak*
Kanka iki gundur uyumuyorum yanliş yazmişim
Arzulat sende eğer istiyosan
Niye uyumadın
Vizem var ve anlamadin beni baştan anlatayim bu bana boyle yaklaştigi için ben yol vermiştim ona sonra yine yazdi ve seni arzuluyorum dedi niye ben dedim oda dediki çok guzelsin hayatima bir çok kişi girdi hepsiyle bir şey yaşadim ama seni arzulamamak imkansiz dedi
Hm anladım ee şimdi sen bunu istiyon mu istemiyon mu
Ben azcik sevgi istiyom cinsellik degil
Bekle öyleyse severse devam et yoksa etme
Etmiyorum kestim
Neden amacı sadece cinselikmiymiş
Sormadim ben konuyu acinca direkt kendine iyi bsk yazdim
Hm anladım hayırlısı yaşıtmsınız
Bana dediki çok guzelsin seni arzulamamak elde degil birçok kizla bir cok şey yaşadim bu seni heyecanlandiricsk dedi bende dedimki uzdu 😂
3 yaş buyuk benden
Baya açık sözlü bi arkadaşmış ama biz buna patavatsızlık diyoruz 😊
Yaşlar kaç
20/23 zaten dedi ben ozguvenli birisiyim dedi bende iyi hoş ama saygisizsin dedim sustum dedi kendine iyi bak dedim daha goruldu bile atmadi muhtemelen yine yazacak ve birde avukat ama nasil bir avukat bu ya
Dişarda bi suru guxel kiz var onlara bak diyorum onlar cezbetmiyor diyor
Değişikmiş nerden buldun bunu çok aramadın umarım ne zamandır tanışıyorsunuz
Geçen hafta taniştik imzada
Ne imzası Seninde mi hukukla bağlantın var
Ben mimarim bi yazarin imza gununde karsilaştik gorevliydi ve yagmur yagiyordu şemsiye tutarken banada tut vs dedi sonra ben erken gidince o 5 saat daha yagmur altinda kalacagi için şemsiye kalsin dedim yarin slirim dedim bana dediki numarani ver ulasmam icin falan
MaşaALLAH film gibi tanışma olmuş sende beğendin tabi konuşayım dedin ama istediğin gibi biri çıkmadı
😭🥲evet tam hayal kirikligi
İlk hayal kırıklığın mı
İlk değil genelde hep aşiri ozguvenli yakişikli çapkinlar geliyor
Bu düzen böyle işte sende tipe çok önem verme karaktere bakmayı dene yakışıklı olan özgüvenli olur zaten elimi sallasam elisi modunda yani
Karaktere baktigim icin 5 senedir sevgilim yokki ama ne bileyim aşiri ozguvenli olmayanlar harici yazan yok diye tipimi sorgulamaya başlamiştim
Şimdi onlar sen cevap vermezsin diye düşünüp yazmayanlar ya da üzülürler diye yaklaşmayalar Aşırı özgüvenliler yazıyo diye neden tipini sorguladın ki
Çunku herkes teklif aliyordu bana az ve işte dedigim gibi kendine asiri güvenenler geliyordi
Demek ki sende bişey vardı kendini ulaşılmaz biri olarak göstermiş olabilirsin
😂 yok be sadece kafamdaki insani ariyorum
Ne yok be niye o zaman sadece yakışıklı özgüvenliler yazıyo 😂 kafanda nasıl bi insan var
Kafamda benim gibi kimseye dokunmamis sadik gozu disarda olmayan her şey denk biri
Anladım zaten sadakat olmazsa o ilişkiden hayır gelmez ben hep sadakat gösterdim ama öyle birini bulamadım
Bende bulamadim buldugumda boyle çok romantik bi tanişma ani olunca ben bir şey sanmiştim
Çocuk 2 günde cinselliğe gelmiş aniden gelişen şeyler güzeldir ama her zaman iyi olmayabilir işte
Yere batası dünya da yar bulamadım aman dost bulamadım
2 gun olss iyi ertesi gun ben buna yazmadim kac gun dun yine yazdi işte
Lafın gelişi 2 gün dedim işte Neyse boş ver gitsin ondan olmaz yani önüne bak okuyo musun yoksa çalışmaya başladın mı
Ben arzularım ama Şu an degil sallandım :D
Seni zikker uzak dur
Zaten niyeti o
Anlaşılan sen de istiyorsun
Yok aksine istemiyorum
O zaman uzak dur
neden imkansız mış
Bilmem çok begenmş
ben analaödım ki beğendiyse arsulamıştır
Ne bileyim koca fuarda beni gozune kestirdi
ben şimdi anlamdım sen cinselliğe karşı mısın
Evet
Olabilirim
Ben ne yapacam peki çok guzelsin arzulamamak imkansiz diyor
Arzulamasi kotu bise degil ki. ya da o istiyor diye bise yasamak zorunda degilsiniz.
Zaten bir şey yaşamam ben sadece duzgun birini istemiştim
Seni arzulamasi duzgun biri olmadigi manasina da gelmiyor
Ee iki gun once taniştik bi zahmet arzulama
Yav ne alakasi var. Net en azindan
Jsbsjsnsjdjnsnd madem duzgun biri bana niye bibsuru kiz oldu ama sen cok guzelsin diyo
Cok detay lazim gerisi icin :D ama en azindan net adam kivirmiyor
Aşiri ozguvenli ya
Burcun ne?
Oglak
Başına buyruk karışılmasindan hoşlanmayan özgürlüğüne düşkün cilgin
Melek misin 😇 şeytan mı 👿
Efendi uslu musundur yoksa yaramaz cilgin mi yani
İyilerdenim
Ruhunda çapkınlık var mi sence pekii
Benim yokkk
Kac sevgilin oldu
2 tane
Ayip ya da günah diye çapkınlık istemezsin?
Yeter daaa istemiyoruz
Olurum
Selam volkan ben