Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben de 28 yaşındayım ama daha küçük gösterdiğimi söylerler yaşıtım kızlar bana pas vermiyor küçük görüyorlar birine çıkma teklif ettim ben olgun erkeklerden hoşlanıyorum ablam dedi bana bu ayarı bi tutturamadım gitti
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılRed vermen normal yaş farkı nedeniyle ona bir şey demek yanlış olur doğrusunu yaptın herkes yaşıtı ile konuşmak durumunda en doğrusu da bu fakat sende onu medeni ve kibarca reddedebilirdin eğer kibarliktan anlamıyor ise sert tutumu sergilerdin sana niye reddettin diyen yok sadece kırıcı hareket ettin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk olarak şu yukarıda ki başlık çok saçma. Sen 32 yaşındaki birine amca diyorsan o yaşa gelince birinin sana "yenge / teyze" demesinden rahatsız olmayacaksan diyebilirsin. 2. Olarak da bu gayet normal bir durum. Size bu düşünce şeklinizle mutluluklar..
115 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👍
- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
@Sami678901 erkekler tam bir cano mk
- +1 yıl
*p.. E.. Zooo
- +1 yıl
@Sorgulayankadın1 anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Biraz daha at e mi 9 yaşta amca mi diyorsun bazi şeyleri o kadar çok abartmayı seviyorsunuz ki sanki siz hep o yaşta kalacaksınız 40 ına gelince napcan 20 lik erkekle mi olcan 😂😂😂 çıkın artık şu kafadan
42 Yorumla- +1 yıl
aferin kız benim kafada birisi yürü be :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kattin cikmis kiz. Benim 40 yasindaki arkadaslarimin telefonunda sira var 18 i dolduran randrvu aliyor resmen. Birakin bu ayaklari elinize yakisikli gecti mi yasa falan bakmiosunuz. Sana inat icin 2e demeyecegim yalan yok 24 yasindakilere kart diyip yuzlerini eksitiyorlar. 23 e de cok sicak deiller ama guzelse affetmiolar
228 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO dayi da yakisikli olsa simdi burda sacmalamak yerine ona dadaniodun wp tan
- +1 yıl
Pedolar bir de övünüyor o... ç
Cevap sahibi+1 yılPedofil tanimi ergenlige girmemis cocuklara ilgi duyan sapiklara kullanilan bir tabirdir. Bu tür suc tanimlarini kucuk kokusmus beyninizle olur olmadik yerlerde kullanip sucun tanimini basitlestirmeyin. . Idiotlar diz boyu oldu burda da. Sen toplum muhendisi misin yasama yurutme organi misin yoksa oturma organimisin belli degil. 18 yas ustunde sorun olsa yasalar buna engel olurdu sen kendi fikirlerini kendine sakla toplumda kabul goren seyleri kendine gore egip bukme.. Belliki sende karta kacmissin zoruna gitmis. Eski k. sar
- +1 yıl
Annen eski kaşar senin böyle bir sapık yetiştirmiş yaşın 35 gelmiş gençlere ağzın sulanıyor. Seni aklı başında erkeklerin arasına atmak lazım bi sksinler seni p*ç pedo
Cevap sahibi+1 yılBen dogdugum gunden beridir sadece bir kadinin elini tuttum. 25 yasinda evlendim 10 yildir evliyim. Kendi yasitimla evlendim. Garip oldugundan degil ama begeni olarak kendi yasitlarimdan daha cok etkilenen biriyim. Ama 18 lerden hoslananlari anlamam ama yadirgamamda. Ben bekarken lksedeyken bile kizlardan aldigim teklifleri geri cevirecek kadar kendimi ilerdeki esine hastalik bulastirma riskinden uzak tutmayi dusunecek kadar duyarli biriydim. Ve simdi sen bana cevap vermek zorunda hissetmeden sadece bir dusun sen bu yasta yedigin haltlari bir dusun ve bana ders verecek konumda misin karar ver. Idiot olmayin kanun var nizam var biri ciksada lonc etsek diye beklemeyin. 60 yasindaki biri de 18 yasindaki biroyle birlikte olabilir ayni sey kadin icinde gecerlidir. Toplumda ayipli yasakli olsa ozaman belki hakli olma payin olurdu. Suanda kufir edecek kadar hakli gordugun sey sadece senin fikrin. Beyan edebilirsin ama zorlayamazsin kimseyi.
- +1 yıl
🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Cevap sahibi+1 yılNoldu kendi yedigin haltlarmi aklina geldi. Boyle kalirsin iste mal gibi. Yaptiklari yasal olmasina ragmen arkadaslarima ve olayla benim alakam olmamasina ragmen ban ve olmuslerime kadar kufur eden biri topluma ahlak dersi vermeye calisiyormus demekki. Ne gunlere kaldik. Bizim orda buna boklu çişliye ders veriyor deniyor. Utandiysan yuzun kizardiysa ne ala ama sanmam
- +1 yıl
Benim yediğim bir halt yok annenle karıştırma pedo seni midemi bulandırıyorsun bir de kendini aklamaya çalışıyor yazdıklarını okumadık sanki iğrenç yaratık gber
Cevap sahibi+1 yılHadi uza okuyan gorur kimin ne mal oldugunu. Sana yeterince vakit oldurdum burda. En yakin arkadasina okut hepsini kime hak verecek. Ama idiot olmayan toplumda belli bi yeri olan bi arkadasin varsa tabi..
- +1 yıl
Bırak ya kendi bir şey bildiği yok pedo deyip duruyor
- +1 yıl
@General_Griveous ikinci pedo da üşüştü sapık herifler gberin
Cevap sahibi+1 yılHacı bunu kendi haline birak. Bunu ilk sisko bi cano amca yapmis ondan kuyruk acisi vardir belki. Belkide gurup yapmaktan beya pudra sekerinden boyle olmus. Ama neden bu hale geldiklerini bilmeden cok ustune gitmeyelim.
Cevap sahibi+1 yılBelliki idrak yetenegi yok. Kafa gidik. Bi laf vardir poku nekadar kurcalarsan okadar koku cikar diye. Hic bulasma
- +1 yıl
@LeydiStark ya bi sg regl döneminde misin nesin iq mü düşük
- +1 yıl
@LeydiStark ay bu Nası bir cahillik lan pedofili sadece ve sadece reşit olmayanlardan hoşlanan yetişkinlere deniyor. 70 yaşında birinin 35 yaşında birinden etkilenmesi bile pedo luk değil. Biraz araştırırsan böyle yanlış cümleler kurmazsın belki
- +1 yıl
@Iamabarbiegirl sen git sugar daddyne saks* çek. Bu arada yaptığım yorum o kadar doğru ve koymuştu ki silmişsin belli ki size diyecek yok sapık sapığı bulur. Normal insanlardan uzak durun
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptigin asagilik yorumu insanlar okuyup ahlaklari bozulmasin buna vesile olmayim diye sildim. Beddua disinda bisey yazmamistin. Sen niye bana bulastinki. Baktim sen hastasin yorum yapmadim. Hastayla ugrasmamki. Ben biseyndemedim insanlar yorum yaomis hakli girduklerine destek cikmis. Senin yazdigin seyleri okusalar polisi ararlardi. Ne yasadin bilmiyirum ama seni bu hale getirenlere de sana da yazik..
- +1 yıl
Sizin gibi bozuk mutasyon genlerine tek diyeceğim umarım sizin bu sapıklıklarınızı kendi kız çocuklarınıza da gani gani yaparlar bana dediğin pudra şekerlerini kızına kullandırıp şişko amcalar üstünden geçerler. Kapiş. Siz bundan anlarsınız. Ettiğinizi bulun sapıklar. Gencecik kızlara baskı yapıp yatağa atma peşindesiniz. 18 yaşındaki çocukları cinsel obje olarak görüp ağzınız sulanıyor. Siz sapıksınız.
Cevap sahibi+1 yılBunu silmeyecegim gecrnkini sildim insanlar senin tam ne oldugunu anlamadan bile sana karsi yorum yapmisti. Bundan sora okuyanlar senin hakkinda ne dusunur bilemem.
Tekrar soyluyorum belki baban tarafindan tacize ugraydin pisikolojin bozuldu belkide seyganin yeryuzundeki siluetisin ama lutfen benim yorumumun altina dadanmaktan vazgec. Bizi sal. Kendi hayatina geri don.- +1 yıl
@LeydiStark rahatsız mısın? Pedofili nin ne olduğunu kaç kişi açıkladı sana hala tık yok sende. Doğru bulursun bulmazsın orasına sözüm yok. Ayrıca kendin mükemmel ahlaklıymış gibi millete laf edip bana ettiğin hakarete bak. Tutarsız ve bilgisiz bir insansın ama açık etme kendini bu kadar
- +1 yıl
Benim babamın adını ağzına alamazsın sen benim babam Savcı emin ol senin gibi sapıkları çok iyi tanıyoruz. Senin gibi sapıklara çok cezalar verdi mide bulandırıcı insansınız. Allah sizden uzak tutsun normal insanları.
Cevap sahibi+1 yıl18 yasindaki resit insanlari yasca buyuklerle olmasina karsi olan ahlak dersi veren kisi bi yandan resit olmayan cocuklara pedofil dadansin diye temennide bulunuyor. bir once sildigim mesaji tam olarak ne oldugunu belli ediyordu. Ugrasmayin bununla. Ruh hastasi delirmis resmen. Belki kafasi ucuktur su an sabah cektiklerinin etkisi gecipte kendine gelince utanacaktir falan. Karismayin kendi haline birakin.
Cevap sahibi+1 yılOzaman git ondan haklarini ogren. Madem baban savciysa biraz hukuk ogren insanlara aklina estigi gibi saldiramazsin.
- +1 yıl
Sapıklığı meşrulaştırmaya devam yakınınızın başına gelince görürüm sizi :))) bir daha uyuşturucu ile ilgili yorum yaparsan seni araştıttırır bağını çözdürürüm.
Cevap sahibi+1 yılYa da baban savci diye herkese saldirabilecegini ve hakaret edebilecegini mi dusunuyorsun
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄 Cok korktum yaw sorma. Dagvasi mi burasi. Sen daha fazla tehdit edersen asio ben ilgili makamlara basvuracagim uyarmadi deme
- +1 yıl
Senin gibi sapıkların cezalandırılması gerektiğine inanıyorum kimbilir altından neler çıkar. Ceza almasan bile umrumda değil bi karakol havasını kokla gel.
Cevap sahibi+1 yılCok komiksin baban savci olsa bu yaptiginin babanin gorevini kotuye kullanarak insanlari tehdit etmeye girdigini ve ceza alacagini bilirdin. Ama savciysa da ona okut bunlari o sana amlnlatsinl litfen beni yorma artik cok vaktimi aldin. Diger arkadaslarin yorumlarini da dikkate alma gormezden gel
Gizli Üye(36-45)+1 yılsacmalıyosun resmen. 9 yas çok fazla değil. istemeyebilirsin ama amca demen, neyin özgüveni demen senin sacmalığın. biçok insana göre bu yas farkı normal. sen kendini nerelerde görüyosun acaba? ayaaakların yere bassın uçma yoksa fena tökezlersin abla :)
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşındaki adam amcan oluyorsa sen de lise öğrencilerine göre teyze oluyorsun. Z kuşağının ergenlikten bir türlü çıkamaması çok kötü.
Ama sen doğru bir karar vermişsin. 9 yaş fark olan bir ilişkiden mutluluk çıkmaz.10 YorumlaBanada yazan genelde 30 yaş üstü cevap vermiyorum niye yazmiyorsun diyorlar hala umutları var bekliyorlar. Bende kimseyi aradığım yok yorum yapıyorum boş vaktimde site çok güzel
20 Yorumla
+1 yılYani ona pas vermediysen sana çıkma teklif edip seni kötü hissettirmesi biraz anlayışsızlık benim başıma gelse her bakkala çıktığımda huzursuz olurdum bilmemem daha iyi olurdu. Amca demeyelim de :D
20 Yorumlaİstemiyorsan yapacak bir şey yok herkes herkesi sevecek diye bir şey yok
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sen 32 yaşa amca desen ooo.. Bize ne diyeceksin bakalım... Bak tatlım çoğu bayan otuzundan sonra dağılırlar, ama Erkekler fazla fiziki olarak değişmezler,20 yaş farka kadar vurdurabilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Çok ilginç, ondan sonra da, ayy bu erkekler bize niye bakmıyorlar diyorlar.. Hani bunu beğenin demiyorum, ama bu kadar da vurup öldürmeyin.. Yok amca yok dede..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnormal bir durum yok sen çocuk değilsin o da senin bahsettiğin gibi amca değil. Beğenmemiş olabilirsin ama şok olacak bir durum yok bencee
60 Yorumla
+1 yılKabül edin.
Yakısıklı gorseniz dibiniz düşüyor. :) Şimdi o kardeşimiz yakısıklı fena bir şey olsaydı? Eminim boyle demezdin. :)20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşında kine amca mı diyorsun sen?
Umarım 32 yaşına geldiğinde 9 yıl sonra sana teyze derler amin. :d20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Tercih meselesi
Bak buda senin tersin tercihlisi
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dün bana 23 yaşında burdan teklif etti ben ufaksin dedim üzüldüm dedi.
Siz bayanlar hepiniz düşüncesi farkli kimisi amca der kimisi bana göre der. görünüş ve duruma göre değişir.01 Yorumla9 yaş büyükmüş fazla fark yok yani en azından amcalık bir durum yok. Bazı kızlar erkeklerin geç olgunlaştığından dolayı kendinden büyük erkeklerle ilişki kurduğu söylüyor. İlginç yani
00 Yorumla
+1 yılBegenmemissindir ondan 32 lik tas biri olsa kabul ederdin direk
40 Yorumla
+1 yılErgenlerin olgun erkek hayranlığı bu amcalara öz güven kazandırdı 😁
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 yaşındayım 23 yaşında kızdan ilanı aşk aldım. üstelik kız çok çekici ve güzel peşinde hergün 50 kişi var. oluyor böyle şeyler.
27 Yorumla
Soran+1 yılHasss kaybol başka yerde salla dayı
Cevap sahibi+1 yılneden sallayayımki üstelik gizliyim kime neyin havasını atıyor olabilirim?
Soran+1 yılPeşinde 50 tane kız var ksdesin okey yedik. Hadi yallah
Cevap sahibi+1 yılbenim peşimde değil kızn peşinde yani. kız alımlı çekici. öyle eciş bücüş bişey değil.
Soran+1 yılTamam amca inanmış gibi yaparım. İyi günler
- +1 yıl
sana bişe mi batıyor ne bu agresiflik
Cevap sahibi+1 yıl@leylinehar bilemedim...
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGarip bişey yokmuş red etmen de normal ama red ederken rencide etmemek de lazım laftan anlamazsa rencide edersin başka.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. 7 sene sonra sana da teyze derler artık kafanı yorma.😄 Göz açıp kapayıncaya kadar geçer. O amca zengin olsaydı o 9 yaşı gözün gorurmuydu acaba?
00 Yorumla
+1 yılNe amcası lan 23 ler benden daha yaşlı duruyor şimdiki nesil 18 de bile dev gibi yaşlı ve çökmüş kendinize bakın bi 30 olarak kınadım seni çok.😅
00 YorumlaDede de bari... kuculde cebime gir... zengin olsaydı.. 60 yasinda da olsaydı 332 gösteriyor derdin... trol
00 YorumlaAcun gibi daşşaklı biri olaydı "Ayyyy ne romantik" derdiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 21 yaşındayım ama işi gücü olan benden 4-5 yaş büyük erkekler daha çok hoşuma gidiyor bilmiyorum sbsbsbsbsns ama tercih tabi 9 yaş da birazcık fazla
10 Yorumla30 u geçmişlerin zoruna gitmiş 😀
Iyi yapmışsın..10 Yorumla
+1 yılGençliğin de yapamadığı şeyleri şimdi yapıyor hepsi bu aşık olduğu için değil sevişip atacak seni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi sen ona amca diyorsun ya biraz gerçekçi olalım seninle hadi mesela altında range Rover cip i olmuş olsaydı değil aranızda 9 yaş 15 yaş bile olsaydı giderdin altına yatardın buna yemin edebilirim ama ispatlayamam
20 Yorumla
+1 yıl32 yaşında biri amca değildir, sen kendinden 9 yaş büyük birine amca diyorsan 9 ay büyük birine de abi diyorsundur..
soruna gelecek olursak, aradaki yaş farkı çok, zaten olmazmış, iyi etmişsin..00 Yorumla
+1 yılaranızda pekte yas farkı yokmuş ama amca diyosan bisey diyemem
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşındaki delikanlının teyzesi mi oluyorsun sen şimdi
00 Yorumla15 yaşa kadar ufak biriyle de evlenebilirsin büyük biriylede evlenebilirsin . Bu normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize ne bundan canım. Hem red ediyorsun hem de buraya yazıyorsun. Hayır kabul edip etmeme konusunda kafan karışsa tamam diyecem de sen direk red ediyorsun zaten.
00 Yorumla
+1 yılamca denirmi lan ayıp, bari kibarca reddetseydin, adam beğenmiş demekki suçmu işlemiş torbacılık kaçakçılıkmı yapmış olum
00 Yorumla
+1 yılhiç normal değil sapıklık resmen böylelerini sknden sallandıracaksın
00 Yorumla
+1 yılAbart istwrsen amcaymis yaş farkı abartılacak kadar çok değil o yaşta yakışıklı Seksi zengin biri olsaydı 9 yaş normal yaaa diye anında fikir değistirirdin geç bunları
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDe get kızım senin de 32 ye çok kalmamış fazla uçma yarın öbür onu ararsn da bulamazsn ahanda buraya yazdım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu o amcalar var ya sizin... 30unda insan ne amcası? oldu olacak dede deyin mkym ya, saçmalıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBaşka zaman da "30 yaş üstü kadın ruhundan anlayan olgun erkek yok mu?" diye sorarsınız.
00 Yorumla
+1 yılKalbini kırmasaydın be adamın sonuç olarak ekmeğinin peşindee xommsximd
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine bir de onun gözünden bakmayı denedin mi? Belki de tam olarak onun gibi birisin 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yüzüne dedinmi böyle malum sahsin
Bu ego neyin nesi nereden geliyor aceba.01 Yorumla
Soran+1 yılAbi dedim
+1 yılAranızda çok yaş farkı yok. Amca diye dalga geçmen de çok yersiz.
10 YorumlaBurak ozcivit 83 dogumlu gelse sana amcami diyeceksin direk oturursun bos konusma
42 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. yakında onlara muhtaç kalma da? :D
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yıl9 yaş büyüğüyle evlenen arkadaşlarım var, amca?
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO 32 yaşındaki amca benim.
Böyle konuşmamıştık biz seninle? :D00 Yorumla
+1 yılSamimiyetiniz ne durumdaydı? Hemen önüne geçip sevgili olalım mı dedi?
30 YorumlaAferin kız mahallenin alimli ve bi okadar da delikanlı kizi
00 YorumlaAynen oyle yaşıtlarınla takil
Mesela bende 39 yasindayim hic bulasma mesela 🤭🤗🙈🙋♂️😜04 Yorumla
Soran+1 yılSiteye yeni sapık geldi hayırlı olsun. İşsiz herif
- +1 yıl
Anlayisi kıt olan hanfendi bak kibarligimi bozmamaya calisacam benim sozlerimle senin bana kabaca sarf etmis oldugun sozlerinin inan et bi alaka görmüş degilim. Bari sen soylede bilelim sapiklik nerden cikti işsiz oldugum hangi kelimelerden uyarlayipta cikariyorsun soylede bilelim ama terbiyeni bozmadan lutfen 🤔 cunku bundan sonra ne derece kabalık gosterirsen karsiligini ayni derecede alacagindan emin olabilirsin. Ha belki sozlerimi ters yone cekip baska yönden yanlis anlamis olabilirsin. Ama bilesinki oyle bir niyetim yoktu
- +1 yıl
Dunden beri yazmışım ne bi cevap geliyor
Nede bir yorum zaten dun iye olmustum iyisimi iptal edeyim aksama cikarim boyle giderse zaten pek inandirici gelmedi ortam yani sorulari soran hanfendi hep ayni kişi sanirim maksat yazmaz yazismak hos oda yok bosver aksama iptal ederim..
+1 yıl32 yaşında amcamı oluyor amca yaşı da baya düşmüş 32-23 =9 hani millet 10 yaş farka kadar evlilik yapıyor ya ondan bu egonu alll adamdan özür dile :P
00 Yorumla
+1 yılAbi demek normal zaten amca biraz abartı
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlız amca değilmiş yetişkin adamış kabul etsen çokta anormel durmazmis eğer yaş için kabul etmediysen
30 Yorumlaİyi aklı başında gençleri görmek güzel.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşındaki de amca olduysa senin teyze olmana da çok kalmamış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmca mı 9 yaş var aranızda biraz abartmış mısın ne 🙄Red etmek Özgür iraden tabi ama adamın yaşında bir problem göremedim ben
20 Yorumla20 yaşa kadar fark olabilir flörtte. Onun olgunluğu sana çok şey katar.
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşında , amca, sen 23 yasinda?
Pek amca gibi olmuyor sanki o yaşa göre😊00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Hem amcan, akraban,. hem de çok büyük. İlgilenme, zorlarsa ailene söyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılNe var bunda 19 yaşındaki kız kalkıp 40 yasindakiyle çıkarsa sonuç bu olur işte k. bama
00 Yorumla
+1 yılAf edersin ama o amca ise sen de teyzesin :)
20 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat