30 üstünü amca dayi mi görüyorsun? Magazin dünyasina bir bak bakalim 40-50 yaşlarda oyuncularin 20 li yaş kizlarla sevgili olduklarini ya da evlendiklerini görürsün. Ya da 40-50 yaş kadinlarin kendilerinden çok küçük erkeklerle flörtleştiğini evlendiğini görürsün o zaman o kadinlar da teyze hala oluyorlar senin bakişina göre
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir erkeğin böyle hiç görmemiş gibi karıya kıza ilgi duyması, aklı fikri başka konularda olması, özellikle bunun yaşı başı geçmiş amcalar olması içler acısı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yıl8 10 yaş büyük olması kabul edilebilir. Fazlası için düşünmek lazım elbet. Çok olgun ve yasinizdan büyük gosteriyor olabilirsiniz. Fikren ve kisilik olarak yasitlarinizdan daha önde gidiyor olabilirsiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok kardeşim. Kadın dünyasının içinden bu mesajları sık sık almış biri olarak söylemeliyim ki bu adamların dölleri burunlarindan akıyor ve ayırt etmeksizin herkese yürüyorlar. Özellikle hedef genç hanımlar çünkü çok talebi olmuyor genç kızın ve yönlendirmek, kandırmak daha kolay.
- +1 yıl
Bir çok hanımda özellikle olgun beyleri tercih ediyorlar.. özellikle olgun ve bazen evli adamlarla dialoktayken kendilerinden gecen.. bizim.. ask sıvıları bosalan.. cok hanımda tanidim. . sebeplerini siz daha iyi bilrsiniz.. burunlarimizdan akan döllermi buna sebep.. bumu bu hanım grubuna cazip gelen.. başka kriterlerinizmj var bilemem. Banada çok geliyor. Benden.. yaş bir erkekle olur mu? Benden... Yaş büyük adama tutuldum. ne yapacağım. Kendinizden küçük erkek sevmiyorsunuz. Bu net. Büyük.. bazilarinizda.. fazlaca büyük seviyorsunuz. saygı duyuyorum. Demek ki.. böyle bir yaş farkı ile uygun gören.. hatri sayılır bir hanım kitlesi var. Bana gelen özel mesejlari bilseniz.. sasarsiniz. Elbette her çeşit insan var.
30 yas üstü amca mi oluyor? asil makina onlar :)) bence bir kere denemelisin :))
34 Yorumla
Soran+1 yılHepsi senin olsun ya
- +1 yıl
Anlamaz ki işte nerden bilsin 😅
- +1 yıl
Hay ammk yeter ya kurunun yanında yaş da yanıyor
+1 yılSen dapdar giyinirsen amcalar sana yükselir kank o yüzden sen kendine çekidüzen ver geleceğin anneleri ne hallerde
03 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ayfon pro max alır mısın bana?" derken böyle düşünmüyorsunuz ama 😂
Beybigörlün de hayırlısı denk gelmeli insana işte 👍
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnları istediğin için enerjinle çekiyosun. Bu dediğine inanmadım hiç
024 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka ne alaka🤦♀️
- +1 yıl
Çok alaka ilk kez sormuyosun bu soruyu biliyorum.
Soran+1 yılSevmiyorum 30 üstü erkekleri hatta erkek sevmiyorum
- +1 yıl
Bilinçaltı değil sürekli onu düşünürse kendine çeker.
- +1 yıl
Belli sevmediğin ama seni pışpışlayamayız şu an
- +1 yıl
Aynen. Aylar önce de sordun hâlâ düşünüyorsun ve çekiyosun devamlı. Sorun sende ve beyninde güzelim. Enerji çok güçlüdür
- +1 yıl
Kendi bilir
Soran+1 yılSaçmalıyorsun balım
- +1 yıl
Sen biliyosun ne olduğunu da işine gelmiyor işte almadı kapasiten
Soran+1 yılAy al tüm amcalar senin olsun. Belli amca sevicisin
- +1 yıl
O yaş grubunun amca kategorisine girmediğini sende biliyosun. Eğer akıllıysan tabi. Sadece biri sana iyi bir kazık atmış ondan bu aylardır dinmeyen kuyruk acın. Olay bu 😃
Soran+1 yılAnca yorumumu sil ezik. Herkesi kendin gibi sanma
Soran+1 yılZoruna gitmiş amca sevici kadının
- +1 yıl
Bunun cidden durumla alakası yok. Tabi yaşamayan bilmez
40 yşnda amcayım. Senin gibi beybilere bayılıyorum
027 Yorumla
Soran+1 yılYa amca salın biziii
- +1 yıl
Nasıl salıcaz. Gönül ferman dinlemiyor.
Şöyle düşün. 50 yaşında gelmişsin. Dul veya bekarsın. Genç kuvvetli yakışıklı yani her haliyle dibinin düşeceği bir erkekle bir şekilde tanıştın sohbet ediyorsun.
Adam sana saygı duyuyor. Ama sen ona ne hissedersin? Doğru söyle.
İşte biz olgunlar çıtırlara bakış açımız bu. Yoksa nie yaşıtlarımıza bakmayalım - +1 yıl
Bunun yaşı olmaz üstelik sen bas git sen cevap vermezsen bende cevap vermem yani diyosun ki sen ben reşit bi kadına istediğim gibi sarka bilirim yaşı reşit olduğu için de taciz sayılmaz yasal diyosun peki aynı şeyi senin karına kızına yakın akrabana yapsalar tavrın ne olurdu ne diceksin tabi burası özgür bi ülke istediğin gibi kızıma asıla bilirsin rahatsız ede bilirsin hiç sorun değil mi diceksin
- +1 yıl
@dododoki 1. Si benim gönderime sen cvp verdin.
2. Si gönderideki kız 22 yşnda. 18 yaş üstü. Bu beni tacizci yapmaz.
3. Kime yürüyüp kime yürümiyeceğime sen karışamazsın. Bişey yemek düşer. 22 yşnda alırım koluma takarım. Aşkımı yaşarım. Ne yapabilirsin? Hadi bana anlat. He bu arada ben kimsesizim. Empati yoksunuyım. Evet onun cvbınıda alayım. - +1 yıl
1 kız istiyorsa sorun yok istemiyorsa seni hem dava edebilir buradan hesabını avukata vermesi yeterli polis senin adresine kadar bulur 2 kimsesiz olman bişey değiştirmez gönül rızası yoksa yapamazsın kendi yaşıtın biri olsa bile 3 kime yürüyüp yürümiceğine ben karar veremem zaten bu dünya da bi gün başın yanmazsa öbür dünya da zebani bi tarafını bişeyle dürter anladın sen onu
- +1 yıl
@dododoki olum sen rahatsızmısın 😂😂
Lan rahatsız? Merak etme sosyal medyadan kız düşürme derdim yok senin gibi. Ben karşılıklı iki tarafın birbirini beğenmesi ve bunun sonucunda ilişkiden yanayım. Senin gibi ergenler gibi burdan kız bulup sanal aşk yaşayıp takılmıyorum. Olayım bu değil. Anladın?
Realde bir çekim olur. Kız reşit olur. Her türlü aşkı yaşarım. Ama sanaldan değil? Bunu anladın mı? Gerçek aşktan veya ilişkiden bahsediyorım. Bu beni tacizci yapmaz.
Eğer gönderiyi yazan kız arkadaş 17 yşnda olsaydı , zaten ben yorum yapmazdım.
Önce yazdıklarımı ii oku? Sonra cvp yaz. Ve yine diyorum. Taciz maciz konuşuyorsun? Emin ol istersem seni 1 hafta içinde bulurum. Sonra sana taciz kelimesini yedirtirim. tamam mı akıllı ol.
Ben haberlerde reşit olmayan bir kıza bir şey olduğunda belalar okuyorum. Sen bana tacizci diyorsun. Bak her insanın hassas noktaları vardır. Canımı sıkma. Bulurum bak seni meletirim. - +1 yıl
Amcacım benim öz amcam türkiye de 3 kez kick box şampiyonu oldu zamanında geçirdiği sakatlıktan dolayı antronör olarak devam etti mesleğine e amcamız olduğu için bize de bişeyler öğretiyo şimdi de kendi çocuğuna kendi hayalini yaşatıyo gel bul beni kim zarara giriyo he diyosan ben kanunen olaya girerim boynumuz adalet karşısında incedir ama hukuken saldırıcak olursan da başımız dik gel amcam gel
+1 yılNormal paralari var beraber yiyecek biri i ariyorlar
10 Yorumla
+1 yılBeybi diyince çok komigime gitti ama bulursun dert etme 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılSana 15 yaşında çıtır delikanlı lazım dimi yukarısı kurtarmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Yaş farkı fazla yok o dayılar seni yaşıtın çocuklardan daha çok mutlu eder
02 Yorumla- +1 yıl
Önce yorumu okudum sonra yaşının 35 ten yukarı olduğunu hemmencecik tahmin ederek yaşına baktım gene haklı çıktım
Demek ki ya olgun duruyorsun ya da çok saf. Başka açıklaması olmaz !!
00 Yorumla
+1 yılResim atsana bakim soyledigin gibi misin , sana neden takildiklarinin gercegini soyleyim
04 Yorumla- +1 yıl
Lütfen söyle lütfen
- +1 yıl
@Sormayadevamke noldu kız ördek sana yem atan olmadi sen nerden ciktin, hayvanlari severim ama seni hec sevmedim sinsi yilanssss
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılKara kaşına kara gozune değil kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanan çuval 😅😅😅 bir iki tikilayip gidecekler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk defa siz yaştaki birine oda sorunuza cevap için yazıyorum.
ENGELİ BAS GİTSİN !!10 Yorumla
+1 yıl30 lu yaşlar pek yaşlı sayılmaz. Tüfek atış yapıyordur. Daha yaşlı amcaları boş ver.
00 Yorumla18 yaşındayım 30 yaş üstü ablalar yazıyor. iğrenç bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl22 Yaşındasın ve 30 yaş üstüler amcamı oluyor?
Senin taaaaammmnnnaaa goyayımmmmm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Normal nesi var bunun?
00 YorumlaDayılar durmuyordu
00 YorumlaManyaksınız ya 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tercih senin
00 Yorumla
+1 yılKaşarım demiyor beybiyim yazmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi bebekmiş 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılValla olabilir bilemiyorum devir değişik biraz 😂
00 YorumlaDur ben teklif edeyim de bir ilk olsun 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. amcalar çıtır sevemez mi :(
00 Yorumla
+1 yılEvet yasitini bul knk
00 YorumlaBeybi değilsindir ondsn öyle olur
00 Yorumla22yim gel desem gelmezsin sonra amca çıkıyor de
00 YorumlaDemek ki beybi değilsin yeterince
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki seni teyze olarak goruyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış yerlerde takılıyorsundur
00 YorumlaOlabilir tatlısın demek ki
00 Yorumlaçok çekicisin
00 YorumlaNormal olmiyan ne tabi bence cok normaldir
00 Yorumla
+1 yılBeybi misin 😁
00 Yorumla
+1 yıltüm taktikler için yayına gelin
00 Yorumla
+1 yılBeninle cikarmisin 24 yaşında karizma insanım 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılnormal
00 Yorumla
+1 yılGiyim makyaj ve davranışlarını gözden geçirin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. sk... tr git
00 Yorumla
+1 yılKuculde cebime gir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olgun sevmiyo musun
00 YorumlaDayı deme lazım olur
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dertli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. normal tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizi bul 24 yaş 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSensin dayı
00 Yorumla
+1 yılnormal bu
00 Yorumla
+1 yılDeğil:)
00 YorumlaNormal
00 YorumlaNeden acaba
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılBüyük iyidir
00 Yorumla