Aşk İlişkileri 30 yaş ve üstü amcalardan sürekli çıkma teklifi alıyorum, ne yapacam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 24 yaşındayım 30 yaş ve üstü amcalardan teklif almak istemiyorum. Ne yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Burdada çok amca varmış ya :/ 30 yaş ve üstü amcalardan sürekli çıkma teklifi alıyorum, ne yapacam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Chubby_plus_lover Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani sana kimler yazıcaktı djdjjdd 27+ yazar sana. Evlilik için yazılıyor o yaşlardan sonra. 24-30 arası erkeklerde genelde evlilik düşünmez daha gençlere, daha doğrusu saflara yönelir 0 0 Yorumla
hintlimintli Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl 30 yaş nasıl amca oluyor ya 😅benim o yaştaki arkadaslarim hala ergen gibiler hiç amca gibi değiller 🙈 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çok komiksin onları kınıyorsun onlardan biriyle evlenicen haberin yok 30 yaş ve üzeri amcalar derdine derman olucak 0 1 Yorumla JackRocker +1 yıl O beğenmediğin 30 luklardan birine aşık olucan ondan sonra gelicen sen amcalara dayılara çok büyük konuşuyon çok Yorumla
Clark111 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. burda çok amca yok onun sebebi yaşı büyük olanların kudurmuş olması 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. ya biye amca oluyoz biz😂gerci 30 yeni olduk. 1 e gidiyoz 0 0 Yorumla
Lider_bey Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yav senin gibi cocuklarin burda ne isi var okulunu okusana kucuk cocuk : ) 0 0 Yorumla
Kraldır Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Elinizi sallasaniz taksi durmaz burda elimi sallasam ellisi havası atıyorsunuz 😎 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Amcalar ileri hücumm. Linç tayfadan komutayı Kutsi dayıya veriyorum. Ardından halil dayı ek komutan. Saldırınnn 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Reddetmeye devam edeceksiniz, elinizden başka ne gelebilir ki? 0 0 Yorumla
exeberia_yeni Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Bu bağlamda sana teyze diyecek kişilerde çok var burada 1 0 Yorumla
55Egzodia55 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl 29 oldum amca oldugumu dusunmuyorum bos yapiyorsun kardesim 1 1 Yorumla Mersinlionur +1 yıl usta bunlar kaliteden anlamaz nerde boş azını bir serseri var onları severler Yorumla
tunademir777 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Parkta salıncak, kaydırak ve tahterevalli ile daha çok zaman geçirebilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 20 yaşındayım ben sevgilim 30 yaşında çok mu anormal bence değil 1 8 Yorumla Soran +1 yıl çok anormal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nişanlıyız ve bir sorun teşkil etmiyor Yorumla Soran +1 yıl bazı şeylerin farkında değilsin neyse hayat senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi mesela😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler geç kızları severler☺️ Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındasın, 30 yaşında biriyle ne biliyim. yorum yapmıyorum hayat senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüşlere ve bilgilendirmelere açığım ama😇 dinlemek isterim mesela ne gibi sorunlar olabilir?😊 Yorumla
açılınavukatım Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aranda 6 yaş olana amca mı diyorsun yeğen? 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Amcalar diyorsun da sende 17 yaşında değilsin kartlaşmışsın 1 4 Yorumla LeydiStark +1 yıl 24 yaş mı kart 17 ne sübyancı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LeydiStark Kız arkadaşlım hep 17 yaşında Yorumla LeydiStark +1 yıl Sapıksın iğrenç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LeydiStark Yok ya olgun seviyorlar Kızlar kendi yaşıtları hep ergen oluyorlar diyorlar Yorumla
Mersinlionur Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. 27 yaşındayım demek 3 sene sonra amca olucam 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. Bir sefer dene ne zararın olacak 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. 30 yaş ustu giremez yaz 0 0 Yorumla
melindaa__ Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Yazdıkları gibi abi demeye başla xödmls 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Olgun sevmiyorsun demek. Hayırlısı be gülüm. 0 0 Yorumla
deyoksanyaev Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana amca amca amcaaa dedilerrr 0 0 Yorumla
Sessizçığlıık Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Makyajı azalt. 1 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Reddet canım 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beğenilen birisin 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Küçüklere sen et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yani sana kimler yazıcaktı djdjjdd 27+ yazar sana. Evlilik için yazılıyor o yaşlardan sonra. 24-30 arası erkeklerde genelde evlilik düşünmez daha gençlere, daha doğrusu saflara yönelir
30 yaş nasıl amca oluyor ya 😅benim o yaştaki arkadaslarim hala ergen gibiler hiç amca gibi değiller 🙈
Çok komiksin onları kınıyorsun onlardan biriyle evlenicen haberin yok 30 yaş ve üzeri amcalar derdine derman olucak
O beğenmediğin 30 luklardan birine aşık olucan ondan sonra gelicen sen amcalara dayılara çok büyük konuşuyon çok
burda çok amca yok onun sebebi yaşı büyük olanların kudurmuş olması
ya biye amca oluyoz biz😂
gerci 30 yeni olduk. 1 e gidiyoz
Yav senin gibi cocuklarin burda ne isi var okulunu okusana kucuk cocuk : )
Elinizi sallasaniz taksi durmaz burda elimi sallasam ellisi havası atıyorsunuz 😎
Amcalar ileri hücumm. Linç tayfadan komutayı Kutsi dayıya veriyorum. Ardından halil dayı ek komutan. Saldırınnn
30 olunca 40 yaslardakiler teklif edecek sen ozamana hazir ol.
Reddetmeye devam edeceksiniz, elinizden başka ne gelebilir ki?
Bu bağlamda sana teyze diyecek kişilerde çok var burada
29 oldum amca oldugumu dusunmuyorum bos yapiyorsun kardesim
usta bunlar kaliteden anlamaz nerde boş azını bir serseri var onları severler
Parkta salıncak, kaydırak ve tahterevalli ile daha çok zaman geçirebilirsin
20 yaşındayım ben sevgilim 30 yaşında çok mu anormal bence değil
çok anormal
Bence değil
Nişanlıyız ve bir sorun teşkil etmiyor
bazı şeylerin farkında değilsin neyse hayat senin
Ne gibi mesela😊
Erkekler geç kızları severler☺️
20 yaşındasın, 30 yaşında biriyle ne biliyim. yorum yapmıyorum hayat senin
Görüşlere ve bilgilendirmelere açığım ama😇 dinlemek isterim mesela ne gibi sorunlar olabilir?😊
Aranda 6 yaş olana amca mı diyorsun yeğen? 😂
Amcalar diyorsun da sende 17 yaşında değilsin kartlaşmışsın
24 yaş mı kart 17 ne sübyancı mısın
@LeydiStark Kız arkadaşlım hep 17 yaşında
Sapıksın iğrenç
@LeydiStark Yok ya olgun seviyorlar Kızlar kendi yaşıtları hep ergen oluyorlar diyorlar
İlgilenmiyorum dersin, geçer gider
ee çık sende ne var bunda
Görmezden gelebilirsin!
Amca mı ohaa yanı yok dede
27 yaşındayım demek 3 sene sonra amca olucam
Bir sefer dene ne zararın olacak
30 yaş ustu giremez yaz
6 yaştan birşey olmaz
Yapacak bir şeyin yok
Yazdıkları gibi abi demeye başla xödmls
Olgun sevmiyorsun demek. Hayırlısı be gülüm.
Ne alaka bende 25 im sevgilim 33
abazanlar yaa onları ifşa et
Bana amca amca amcaaa dedilerrr
Dış görünüşün büyük duruyordur
Demekki çökmüş görünüyorsun
Seni 30 napsin. 40 alain evde kalmissun
Makyajı azalt.
Git paralarını ye mk
amca bi s g de
Yaşı 44 e cek
Reddet canım
Amcam benimle cıkar mısın 🤣🤣