Aşk İlişkileri 22.5 yaşında çıtır olan bne, hep 29-30 yaşlarındaki amcalardan çıkma teklifi alıyorum. Bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yaşlı sevmiyorum. Gencim güzelim 😒 Güncellemeler+1 yıl Amcalar gene kudurmuş. 22.5 yaşında çıtır olan bne, hep 29-30 yaşlarındaki amcalardan çıkma teklifi alıyorum. Bu normal mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Senli_heceler Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 29-30 yaşına geldiğinde umarım sahada 22-23 yaşında ki erkekler hanım abla veya teyze diye hitap eder :) 1 0 Yorumla
Xfarketmezartık Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl emin ol 22 yaşındaki erkeklerde o yaştaki kızlara bakmıyor 18 19 a bakıyor sen bence kendini çok önemsyosun rollerini büyütme... kezbiyen 0 0 Yorumla
cancaroglu Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl eee kaç yaşındakilerden alacaksın. 29-30 amcamı olur ya, tam senin dengin. Kendi yaşıtınla evleneceğin çocuk anca papchi felan oynar. Manyakmısın. 0 0 Yorumla
caglasu7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. 30 yaşa amca mı diyosun :D ay siz z kuşağı beni öldürüyo gülmekten 0 0 Yorumla
MuYılmaz99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl senin ederin o soran hanim efendi yani bunun lami cimi yok 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşkın yaşı olmaz 29 30 yaşlı değil orta yaştır saygılar 😎 0 0 Yorumla
istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl en uygun yaşlar onlar senin yaştakiler sana çocuk gelecek 0 0 Yorumla
Blacksmoke19 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Yasim 22 beni gorsen kacacak delik ararsin tipten 😂 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yaşın doğru mu bilmem de klasik twitter ergen kızlarındansın 0 1 Yorumla mmsaci +1 yıl 12 o amcası 12 üzmeyin onu... Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl ahh amcaların ilgisini çekmen de ilginçmiş. çokmu çıtırsın cidden.. 0 0 Yorumla
Dyzee Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı. bebelerle gez de bıraz canın yansın sende olgun ıstersın sonra sırayla hepsi. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı. Amcaların dayıların altlarında ezilen hemcinslerine sor bunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 15 yaşındaki çıtırla sen bir misin şimdi sen de onların teyzesinin kendine gel bence 2 0 Yorumla
Roboticlife Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Normal cünkü onlarin parasi vardir kariyeri vardir ordan cesaret aliyorlardir ben 24 yasindayim da ne oluyor? 0 0 Yorumla
lastmohikan2049 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl sus ve sonsuz egonu bu tip şeylerle tatmin et ortadoğu kezbanı 1 1 Yorumla JonqueRKartaliX +1 yıl 😂 ulan ya Yorumla
Korkmayannn51 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hepsi mi tipsiz amca diyon 30 yaşındakşine😂 4 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. 'Çitir' kelimesi bir tek bana mi iürenç geliyor? 4 0 Yorumla
ÇokamelliÇocuk Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Yas 22 citirmi dersinki 18 yasinda 😂😂 15 yasindaki kafa var sende😂 0 0 Yorumla
sıfırınaltında Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sen bize nasıl amca dersin, ama 1 yılla kurtarıyorum ben etsem oluyor galiba 0 0 Yorumla
doyumsuz_insan Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl 8 senr sonra sende teyzeler den olacaksın desene. Buyur bekleriz aramıza 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 22.5 da çıtır değil bence ahsjs 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıtır😀 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 25 uyarsa bi kahve içmemiz yok mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uymaz abazasın Yorumla FakDıSistım +1 yıl terbiyesiz sensin abaza bi kere kahve içmenin nesi abazalık Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bizim kızlar dayı seviyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 30 yaşında amca mı olur atma teyze 😂😂 0 1 Yorumla mmsaci +1 yıl Kart karılarda kendini çıtır sayar olmuş... Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 22'ye çıtır denmez çıtırın üst limiti 21... 0 10 Yorumla Husnagulllllsh +1 yıl Subyancilarda burdaymis Yorumla mmsaci +1 yıl @Husnagulllllsh 12 yaşındamısın? Yorumla Husnagulllllsh +1 yıl 18 yasindan kucukler cocuk oluyo limiti 21 e koyan sensin mide bulandirici Yorumla mmsaci +1 yıl istediğin kadar çırpın insanlara hakaret et kartlaşmışsın. ne haldeysen yüzüne bile bakacak kalmamış işte. Yorumla mmsaci +1 yıl ancak kendini kandırırsın çıtır diye. Yorumla Husnagulllllsh +1 yıl 49 yasindaki aen bana buni dmen neyse bys Yorumla Husnagulllllsh +1 yıl Olmak zorunda degilim koylu .. Yorumla mmsaci +1 yıl @Husnagulllllsh bak yorumlara yaşıtların bile çıtır demiyor. kartsın kart sok o küçük beynine Yorumla Husnagulllllsh +1 yıl Hahahhahahahah tama dayi ilerle.. Yorumla mmsaci +1 yıl @Husnagulllllsh küçülde cebe gir yürüüü yüzün bakılacak halin olsa saklanmazsın... Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Terbiyeaiz 30 yaş amcamı oluyor 🙃 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Güzel olduğuna başkaları karar versin. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl amca ne alaka la 8 yaş abartı bi yaş değilki 0 0 Yorumla
nickimdebileolmz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Çevrende yaşıtın biri yok mu 0 0 Yorumla
Gil-Galad Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benmle çıkar mısınBak benden de aldın 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Benim bildiğim 18 e çıtır denir. 0 0 Yorumla
mgy1986 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. tavırlarınla ilgili bir sıkıntı olabilir. amcam 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Minyonlarsa normal bence. 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaş 22 ama tavır ve hareketler 15 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. demekkı yaslı gorunuyorsun :) 1 0 Yorumla
savas0642 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 😂 neye önem veriyorsun 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Göze hitap önemli 1 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal evet. 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. gençleri takibe al 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. çıkak mı 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl 22,5 yaşında çıtır falan değilsin.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanma amca Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Yaşlı mı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
29-30 yaşına geldiğinde umarım sahada 22-23 yaşında ki erkekler hanım abla veya teyze diye hitap eder :)
emin ol 22 yaşındaki erkeklerde o yaştaki kızlara bakmıyor 18 19 a bakıyor sen bence kendini çok önemsyosun rollerini büyütme... kezbiyen
eee kaç yaşındakilerden alacaksın. 29-30 amcamı olur ya, tam senin dengin. Kendi yaşıtınla evleneceğin çocuk anca papchi felan oynar. Manyakmısın.
30 yaşa amca mı diyosun :D ay siz z kuşağı beni öldürüyo gülmekten
senin ederin o soran hanim efendi yani bunun lami cimi yok
Aşkın yaşı olmaz 29 30 yaşlı değil orta yaştır saygılar 😎
en uygun yaşlar onlar
senin yaştakiler sana çocuk gelecek
Yasim 22 beni gorsen kacacak delik ararsin tipten 😂
Yaşın doğru mu bilmem de klasik twitter ergen kızlarındansın
12 o amcası 12 üzmeyin onu...
ahh amcaların ilgisini çekmen de ilginçmiş. çokmu çıtırsın cidden..
bebelerle gez de bıraz canın yansın sende olgun ıstersın sonra sırayla hepsi.
Amcaların dayıların altlarında ezilen hemcinslerine sor bunu
15 yaşındaki çıtırla sen bir misin şimdi sen de onların teyzesinin kendine gel bence
Normal cünkü onlarin parasi vardir kariyeri vardir ordan cesaret aliyorlardir ben 24 yasindayim da ne oluyor?
sus ve sonsuz egonu bu tip şeylerle tatmin et ortadoğu kezbanı
😂 ulan ya
Hepsi mi tipsiz amca diyon 30 yaşındakşine😂
'Çitir' kelimesi bir tek bana mi iürenç geliyor?
Yas 22 citirmi dersinki 18 yasinda 😂😂 15 yasindaki kafa var sende😂
Sen bize nasıl amca dersin, ama 1 yılla kurtarıyorum ben etsem oluyor galiba
8 senr sonra sende teyzeler den olacaksın desene. Buyur bekleriz aramıza
22.5 da çıtır değil bence ahsjs
Çıtır😀
25 uyarsa bi kahve içmemiz yok mu?
Uymaz abazasın
terbiyesiz sensin abaza bi kere kahve içmenin nesi abazalık
Bizim kızlar dayı seviyor diye biliyorum
olgun adam iyidir iyi becerir
30 yaşında amca mı olur atma teyze 😂😂
Kart karılarda kendini çıtır sayar olmuş...
22'ye çıtır denmez çıtırın üst limiti 21...
Subyancilarda burdaymis
@Husnagulllllsh 12 yaşındamısın?
18 yasindan kucukler cocuk oluyo limiti 21 e koyan sensin mide bulandirici
istediğin kadar çırpın insanlara hakaret et kartlaşmışsın. ne haldeysen yüzüne bile bakacak kalmamış işte.
ancak kendini kandırırsın çıtır diye.
49 yasindaki aen bana buni dmen neyse bys
Olmak zorunda degilim koylu ..
@Husnagulllllsh bak yorumlara yaşıtların bile çıtır demiyor. kartsın kart sok o küçük beynine
Hahahhahahahah tama dayi ilerle..
@Husnagulllllsh küçülde cebe gir yürüüü yüzün bakılacak halin olsa saklanmazsın...
Yaşlıların senle ne işi var
Terbiyeaiz 30 yaş amcamı oluyor 🙃
Güzel olduğuna başkaları karar versin.
amca ne alaka la 8 yaş abartı bi yaş değilki
Çevrende yaşıtın biri yok mu
Amca diye babana derler 😅
22 yasindasin ama olgunluk 0
Benmle çıkar mısın
Bak benden de aldın
Benim bildiğim 18 e çıtır denir.
tavırlarınla ilgili bir sıkıntı olabilir. amcam
Evde kalacaksın sevgilin yok hala çıtırım 🤣