+1 yılHerşey sorulmaz ama belli konularda sorular sorulur uygunsa
O insana ciddiyetliğini dile getirir teklifi yaparsın
Uzun olmayacak şekilde bir kaç ay görüşülür tanımak tanışmak için
Sonrası ailelerle tanıştırılır gereken adım atılıp kız istenmeye gidilir söz nişan düğün ve mutlu son 😀02 Yorumla
Soran+1 yılYani aileme kadar sordu ben 26 yasindayim o da 28. Evlilik çağındayız isi var gucu var her seyi yerinde yakışıklı karizmatik de ama gel gor ki hicbir ilgi adim vs yokm
- +1 yıl
Sabırlı ol bırak o bir adım atsın
Bir adım atarsa gerisi gelir
Sana düşen onun adımını beklemek adım attığı zaman SEN gerekeni yaparsın
Kaldıki Bu işler kader kısmet işidir
Kaderinizde bir yuva çerçevesinde YAŞAMAK varsa muhakkak olur.
Ancak kaderde gayrete aşıktır.
Hayırlı bir işte göstereceğiniz gayreti allah zaai etmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılBu çocuğun konuştuğu başka kızlar da vardır, salla gitsin ya, emin ol değmiyo
12 Yorumla
Soran+1 yılYani ben de oyle tahmin ediyorum ama niye bir erkek bir kizi dukkaninda tutar israrla otur gitme biraz daha kal vs der ailesine kardesine eğitimine kadar sorar ki?
- +1 yıl
Ya mal işte, ne yapsa normal
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Storileri beğenirdim ama adım atmak için 3-4 defa buluşurdum
063 Yorumla
Soran+1 yılİste bulusmak icin de onun adım atmasi davet vs etmesi lazım
Soran+1 yılMezuniyet fotograflari falan paylastim hic begenmedi 500 kişiyi falan takip edio bunlarin yüzde 40 i falan kiz
Soran+1 yılHayir sadece stoylerime bakiyor o da cok gec bakiyyor calisiyor belki ondandir ama gec goruuyor yani
Soran+1 yılOlacak is degil ben gidecem acilacam reddedilirsem küçük duserim benim de bir ağırlığım çizgim var.
Soran+1 yılDaha 1 aylik tanıdığım adami nasil seveyim hoslandim az zaten benden sonra kiz falan ekliyor bir de bana tanimadigim kisileri takip etmiyorum demişti
Soran+1 yılYok yani yazamam onun adim atmasi lazim belki başka kizlarla konusuyodur ki bugun bir kiz daha eklemis belli ki onlarla konusuyor ben isine gelmemisim
Soran+1 yılAynen ya hic sorma atacak mi atmayacak mi derken yiprandim valla
Soran+1 yılYa bak ilk gittigimde telefonu yaptırmaya gittim ikinci gidisimde ekrani yaptıricaktim uzerimden para cikmadi ucuncu gidisimde parayi verdim ikinci gidisimde otur dedi oturmadim ucuncu gidisimde yine dedi oturdum tam yarım saat konustuk gitmeye falan calistim birakmadi baya muhabbet ettik her seyimize kadar konustuk hep kendini anlatti konustu İstanbulluyum ben mesela ben de gittim orada da calistim güzel oralar vs vs konustuk iste ama sonrası yok.
Soran+1 yılAma sonra ne yapim biliyor musun birkac gun sonra dukkaninin onunden gecerken hal hatır sordum nasilsin iyi misin falan dedim iyiyim dedi guldu falan gel cay icelim dedi yok gidecegim gecerken seni bir sorayim dedim bak ben adim atmamis miyim sence?
Soran+1 yılBen ogretmenlik icin atama bekliyorum. O da isletme okumus ama telefoncu su an.
Soran+1 yılBunu diyen üçüncü kisisin. Yani ben ogretmen olacagim falan dedim formasyon kalkti falan dedim napicaksin peki ozel okul vs mi düşünüyorsun dedi sonra gelir ya formasyon takma kafana falan dedi oyle olsa mesafeli olurdu yani muhabbeti kisa tutardi
Soran+1 yılAma daha isi yok sonucta ve ayrica durumu da iyi arabasi var koyde bag evleri falan varmis oyle anlatti
Soran+1 yılTelefon isinde de güzel gelir var diye biliyorum ben
Soran+1 yılAma takip ettigi kızlardan avukat ogretmen vs meslek gruplari da var oyle olsa onlari da eklemez konusyordur belki onlarla siraya almis beni belli ki
Soran+1 yılTürk dili ve edebiyatı
Soran+1 yılArkadaslarim bir kere daha yanina git falan diyorlar ama 4 kere gittim son gidimde de selam verdim daha ne yapayim
Soran+1 yılGoruse gore yapacagi yok takip sayisina bakiyorum artiyo gunden gune bakiyorum yeni eklediklerine hep kiz
Soran+1 yılYani arkadaslarima falan da anlattim her biri farkli farkli seyler soyluyor kimse cozemedi anneme falan da anlattim o da birak gitsin boşver diyor.
Soran+1 yılBir de ben bu cocugu ilk gördüğümde sosyal medyasina baktim bulamadim is yero sayfasinda kullanici adini koymustu biografi kismina ama girilmiyordu yani hesabi kapaliydi ikinci gidisimde acmisti hesabini.
Soran+1 yılYa muhtemelen bana musteri gozuyle bakti ve öylesine muhabbet etti. İnstagramdan da once ben istek attim o da geri takip yapti. Atsaydi once o atardi oradan belliyfi bana karşı bir sey hissetmemis benim hissettigim gibi. Daha da yazmazsa instagramimi kapatacagim. Unutmaya calisicam yarın obur gun bir seyini gormeyeyim.
Soran+1 yılYani ne bileyim mutlu olmustum belki hayatimi kuracagim adam bu mu acaba demistim. Ufacik mutlulugu bile çok gördü bize bu hayat.
Soran+1 yılSu an diyorum ki belki bir seylerin baslamamasi baslamasindna daha hayirlidir belki sonu ayrilik ve aci olacak.
Soran+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılOyle yapacagim zaten sevilmeyi beklerken daha cok bekletiyor bu sevilmek mutlu olmak hissi. Bazen diyorum benim kimsenin sevgisine ihtiyacim yok ailemden baska. O yuzden bak isine kızım. Aklını başına al diyorum istedigim olmayinca.
Soran+1 yılBundan oncek iliskim ciddiydi aldatildim ondan beridi kimseye guvenemiyorum. Onun uzerine kimseyi sevemedim tam buldum hayata dondurecek birini yeni sayfa acacagik diyorum yine husran.
Soran+1 yılEvlendi gitti bir kizi var simdi ama ben hala gozu yasli mutlu olmayi bekliyorum boynum bukuk.
Soran+1 yılBazen diyorum ki kimseyi almayayim hayatima böyle iyiyim kafam rahat yalnizliga alistim cunku bir kerem
Soran+1 yılTercih meselesi bence akademik kariyer yaparım kendimi bilime ilime egitime veririm. Ki benim oyle cok beker hocam var doktorasini bitirip de
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılÇok hoşuna gidince sorarsın sorgularsın bir de yıl oldu 2021 artık öyle haftalar geçsin de erkenmiş mış yok artık yani o devirler eskide kaldı.
00 Yorumla
+1 yılHer zaman giriskenim çünkü beklemeyi sevmeyen biriyim. Tanimak amaciyla konusmakta sorin yok zaten yazardim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben atarım ya koşarım bile evlenmek varsa işin sonunda 😄😄
00 Yorumla
+1 yılHoşuma giderse rastlaşırsam ilgilenirdim cevabını vermiş olurdum. Eğer odun değilse anlar ;)
00 YorumlaSoru sormak akıllı insanların işidir. Eğer hoşuma gitmişse bayan o an yazarım neden 1 kaç gün bekleyeyim hayat o kadar uzun değil bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani sen mesela hoslandigin kıza ailesine kadar sorular sorar misin
Soran+1 yılİste instagramdan eklestik ama daha da devami gelmedi
+1 yılBen olsam konuşmak için bahaneler üretirim. En kötü bahanem de onun ismine en yakın isme mesaj atacakmışım da yanlışlıkla ona atmışım gibi bi şey olurdu vs.. Konuşmamak yanlış
00 Yorumla
+1 yılçok etkilenmem lazim yazmak için kolay kolay yazmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimsede evlenmiyor evlencek hiç kimsede yok 🈚
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılYazarım neden yazmayayım
00 Yorumla İlgimi çekiyorsa beklemezdim yapışırdım hemen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuştugu başka birisi vardır
017 Yorumla
Soran+1 yılİyi de niye benimle orada tanismak istesin ki cok sacma eger oyle bir sey varsa ya da hoslandigi birisi varsa bana yuz vermezdi mesafeli olurdu siradan musteri gibi davranırdı
Cevap sahibi+1 yılkardeş, sevse seni yazar sürekli. aileni, gelcek planları vs. sorar. bence bu bir çok kıza böyle yapıyor. uzak dur derim. kendini ulaşılmaz yap.
Soran+1 yılSordu zaten yuz yuze ailemi gelecekte ne is dusundugumu egitimimi kac kardes vs hepsini sordu
Cevap sahibi+1 yıltek bununla bitmiyor ki, ayak üstü akıla geleni sormuş işte, pek takılma. eminim başka kızlara da yapıyor dur bunu.
seni sevse yazmaz mı?
sen ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum ben artik bir sey düşünemiyorum
Soran+1 yılAyak ustu degil otur falan dedi oturdum birkac defa kalkmak istedim birakmadi otur gitme falan dedi buna ne diyceksin peki
Cevap sahibi+1 yılya o kadar ugraşmış, neden yazmıyor o zaman. sevmiyor dur
Soran+1 yılHer insan ilk goruste asik olacak diye bir sey yok ben de asik degilim mesela hafif hoslandim sadece
Cevap sahibi+1 yılilk görüşte aşk yoksa, hoşlanmada olmaz. varsa da menfaat vardır
Soran+1 yılMenfaat olsa simdiye kadar mesaj atardi ve farkli sekilde konusurdu hem benden ne menfaati olabilir ki olsaydi simdiye kadar faydalanmaya çalışırdı zaten
Cevap sahibi+1 yılzaman gösterir artık, sen yaz
Soran+1 yılValla sen yazma ondan adim gelsin diyorlar ben de asiri gurur yapiyorum belki dukkanina giderim bir gun bir daha gorsun beni belki muhabbet biraz daha ilerler
Cevap sahibi+1 yılbelki oda senden bekliyor, iyi yaparsın bi görün
Soran+1 yılBakacagiz artik
Cevap sahibi+1 yılgerçekten sevmiyor, hoşlanmıyorsan. başkasının duygularıyla oynama
Soran+1 yılHoslaniyorum, hoslanmasam burda debelenmem heralde.
Cevap sahibi+1 yılsenin ne oldugun belli değil, sen öyle sanoyorsun. kendini avutma. boş yapma
+1 yılyazarım tabniki yazmıyosa beğpenmemiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de begenmese onceki gitmelerimi falan hep hatirlamis sen daha once de geldin kardeşinle degil mi falan dedi seni saclarindan hatirladim falan dedi oturttu sohbet etti birkac defa kalkmak istedim birakmadi otur gitme falan dedi yani hoslanmadigin bir kızi tutar misin dukkaninda ona ailesine kadar soru sorar misin siradan musteri gibi dumduz gonderirsin
- +1 yıl
sen sohbet bailat o zaman tam açılamamıl
Hoşuma gittiyse o günün akşamı yazarım
00 YorumlaKiz senle ben bile evlenirim 😂 havada kaparlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAileme kadar sorular sordu beraber oturduk ben de onunkini sordum ama daha devami gelmedi anlamadim ben bir sey
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam çekinirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılYani şöyle stroylerimi en gec 2 saat içerisinde görüyor bazen daha gec goruyor calisiyor yani dukkanin onunden ne zaman gecsem çocuk hep kafasi iste musteri vs falan var. Dun mezunuyet paylaştim begeni vs yok 20 saat oldu hala stroylerimi gormemis
- +1 yıl
İkiniz de ilk defa tanışmışsınız sonuçta yazmak zorunda değil, ama senin kanın ısınmışa benziyor. İstersen adımı sen at, her hareketi karşıdan bekleme
Havadaaa aşkkk kokusu var 😂
035 Yorumla
Soran+1 yılBenden yana hoslanti var da gurur yapıyorum dukkanina zirt birt gitmem gitmiyorum da ondan adim bekliyorum
Soran+1 yılAh bir diyebilsem😂
Soran+1 yılEkliyiz birbirimizde zaten hatta is yeri sayfasinda da takiplesiyoruz ortak arkadas yok
Soran+1 yılYani usb falan sorsam hafiza karti icin sen de var mi desem ya da direk yanina mi gitsem mesaj atmasam
Soran+1 yılOf bilmiyorum ya gururumu da cignemek istemiyorum ya ondan yana bir sey yoksa?
Soran+1 yılOnlari hep konustuk ya ne zamandan beri bu isi yapiyorsun ne zamandır bu dukkani actim vs
Soran+1 yılYa sordum bu isi ne zamandan beri yapıyorsun diye her seyimizi sorduk birbirimize hatta babam da gitmisti oraya babami falan sordu ne is yapiyoy diye emekli dedim aaa benimki de emekli falan dedi nereden emekli falan dedi iste oyle annemi sordu kardesimi de gormustu onu da sordy
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki belki baska kizlara da boyle gecen bir avukat kiz eklemis gorudm yani fotolarini falan beğenmiş dun ben kepli fotograflarimi paylastim hem stroyde hem de gonderide ne begendi ne de gordu 20 saat oldu stroy
Soran+1 yılYa gayet kibar comert babama sarj makinasi vermis mesela indirim falan yapmis kardesimin telefonunu yapti demis ki ona bak abicim yaptim bakabilirsin falan demiş bana da o sarj aleti garantili bir sey olursa getir falan dedi sanki bir daha getir mesaji verdi anlamadim ki bu çocuktan ben bir sey
Soran+1 yılYasi 28 benim de 26 😂 yav neler yapmiyom ki en tatli fotograflarimi paylasiyorum mezuniyet seyleri attim bakmadi bile daha ne yapayim 😂
Soran+1 yılAyyy hayatta diyemem hafif kiz konumuna dusemem hem daha tam tanimiyorum huyunu suyunu bilmiyorum gyvenemiyorum şu erkek milletine zaten
Soran+1 yılBir erkek olarak onun davet etmesi daha mantikli degil mi gurursuz gibi hafif gibi gorunuurum emin ol bir de ogretmen olacak basit kızmış bana boyle diyosa kim bilir baska erkeklere de boyle demistir diyecek
Soran+1 yılHayir canim ego kasicak bir sey paylasmiyorum o da arabasiyla gozluklu vs abisiyle gezerken dugune arkadaslariyla giderken paylasti ayni seyi ben ona soyledim havaya bak falan dedim bir de aslan burcu ben de ikizlerim ben sadece mezuniyetimi paylastim bunda egolu bir sey yok ki
Soran+1 yılYok ya direk anlar ona yurudugumu bak ben ucuncu gidisimde oturdum dorduncu gidisimde selam verdim gecerken nasilsin iyi misin dedim dukkana davet etti cay icelim dedi yok dedim eve gidicem sagol dedim yani dukkanda olacak sey degil gelen gecen bize bakıyor duzgun bir yere davet etse dukkanda olacak sey degil bunlar
Soran+1 yılBir de soyle bir sey var adam dun attigim stroylere bile faha bakmamis en sonki fotografimi begenmemis ben begendim mesela gecen bir fotoğraf paylasti. Beni merak etmeyen ya da gormezden gelene ben niye adim atayim ki
+1 yılÖğretmense bana bakmaz der yazmam
02 Yorumla
Soran+1 yılAtanmamis ama oglan da isletme mezunu telefoncu
- +1 yıl
Ben kaçıyorum aga kızlardan onu bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyi sorulur?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazardim
00 Yorumla
+1 yılSevdiysem evet
00 YorumlaYazarım
00 Yorumla
Detaylı bilgi