Hiç neden diye sormak sorgulamak anlamak aklınıza gelmez mi aman bana ne gitsin işine yoluna baksın mı diyorsunuz
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar Ne Diyor
Sebebini sorarım önce mantıklı bir şey derse amenna ama mantıklı bir şey diyip hâlâ devam ediyorsa bitiririm evt😂
Mantıklı sebebin geçerliliği varsa
Hm anladım o zaman bitirmem belki ama rahatsız olduğumu söylerim kendi de azda olsa dikkat ederse güzel olur
Size şöyle sorayım o zaman belirli saatlerde yazamayağını en görüp de yazamadıysa ve engellenip bitiriliyorsa suçlu erkek mi oluyor yine de bu ilgisizlik midir?
Yazamayacağı saatlerde yazamıyorsa sorun yok zaten tabii ki engelliyorsa erkek suçlu olmaz bence birazda anlayışlı olmak gerekiyor bazen
Ama yazabileceği saatlerde de yazmıyorsa bu ilgisizliktir umursamamazlıktır bence
İşte yazacağı saatleri zaten belirtiyor ona şiirler yazıyor hatta şiir yazmayınca adına tepki alıyor ama buna rağmen şüpheler bitmiyor değer vermeyen birisi onun adına his besleyerek şiir yazabilir mi? İlk defa ciddi olarak konuştuğu birisi vs ama sanırım kafasında farklı şeyler vardı ve bitirdi gerisi bahane diye düşünüyorum 🤔 haksız mıyım? Erkek için bu Tarz bir konuşma ilk, ilk heyecan elinden geleni yapıyor kırıcı olmamak için yırtınıyor 24 saat yazmaasa bir şey demiyorum kısaca aptal durumuna bile düşüyor ama yaranamıyor ve bitiyor. Sanırım kızlara karşı kibar saygılı olmak incitmemeye çalışmak kısaca iyi olmak yaramıyor kötü olmak lazım
Tabikide haklısınız ama yinede öyle düşünmeyin ama
Neden? Dışarıda görüyorum yalan söyleyenler hakaret edenler küfür edenler (Hakaret ve küfür benim kişiliğimi aykırı) hatta hattı şiddete yönelen kişiliksizler mutlu mesut bir şeylere devam ederken benim durumumu açıklanabilir izah edilebilir bir tarafı yok sanırım mutlu olmak için kötü olmayı becermek lazım iyi olmak kar etmiyor neyse boş verin
Yanii siz bilirsiniz tabi herkes kendi yaşadığını kendi bilir iyi günler 🌸
Aslında sorgulamadan konuşmayı bitirmek lazım ama bazen karşı tarafla daha çok konuşası geliyor insanın. Uzun vadede yine geç cevap veriyorsa sıkıcı olur tabi
Ama evin başaran mesai saatlerinde yaşamayacağını (arada tabi yazılır) ama akşam saatlerinde onun için uykusuz kalınması o yazmadığında yaşamadığında saatlerce cevap vermediği ya da vermediğinde ses etmeyip erkeğin benzerini belirli nedenlerden yaptığında suçlu olması hak mı adalet mi? Hiç yalan söylemiyorsunuz ağzınızdan tek kötü kırıcı söz çıkmıyor boş olan tüm vaktinizi ona ayırıyorsunuz ama olmuyor ve bitiyor. Ben bunu anlamıyorum
Bazen değer veren gerçek insanları anlamak için böyle insanlara denk gelmek lazım
sebebini sorarım, asla mantıklı bir açıklama yapamaz, seninle ilgilenmiyorum artık diyemeyecek kadar da korkaktır, ben de yol veririm.
Artık demişsiniz sizin bahsettiğiniz de bir evveliyat var ben daha tanışma aşamasından bahsediyorum ayrıca sizde önyargılısınız sanırım
Niye önyargılı olayım? Tanışma aşaması en heyecanlı süreçtir bu arada, o sırada bile geç cevap veriyorsa konuşmak istemiyordur.
Ama şöyle bir durum var ilgili kişi en başta mesai saatleri içerisinde yoğun olduğu için dönüş yapamayacağını belirtmiştir karşı tarafta aynı şekilde sürekli yazmayacağını söylemiştir ama buna rağmen her yazdığını anında cevap istiyorsa hele bir de görüldü olayı olup cevap verilmediyse kıyamet kopuyorsa suç kimde oluyor yine mi erkekte
Yok kızda problem. Normalde aklı selim kızlar anında cevap beklemez zaten
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için aklım almamaya başlamıştı ilk defa biriyle konuştum onu da beceremedim diye kendime kızıyordu sayenizde biraz rahatladım ki zaten yapacak bir şeyim de yoktu neyse teşekkür ederim kendinize iyi bakın
hangi sebepten ötürü olduğuna bağlı
Evet
Keskin kılıç gibiyim diyorsunuz kızlar çok zorsunuz