Ben bildiğim bazı taktikleri yazıyorum...
-Bunu nasıl yapıyorsun?
-Neyi?
-Bir insanı bakışlarında kaybedebilmeyi...
-Daha önce hiç Yozgat'ta bulundunuz mu acaba?
-Hayir neden sordunuz?
-Bende bulunmadım ne kadar ortak noktamız var, tanışalım mı?
(Yozgat Version)
-Evet neden sordunuz?
-Ben bulunmadim ahahahha
Arkadaşlar bu taktikler size kız ayarlamaz :) kızı düşürecek olan sizsiniz. Bu taktikler sadece kızın dikkatini çekebilmek içindir. Konuşmanın devamını akıcı ve sıkmadan getirirseniz kızın size düşmemesi için bir neden kalmaz...
-Bunu nasıl yapıyorsun?
-Neyi?
-Bir insanı bakışlarında kaybedebilmeyi...
-Hayir neden sordunuz?
-Bende bulunmadım ne kadar ortak noktamız var, tanışalım mı?
(Yozgat Version)
-Evet neden sordunuz?
-Ben bulunmadim ahahahha
Arkadaşlar bu taktikler size kız ayarlamaz :) kızı düşürecek olan sizsiniz. Bu taktikler sadece kızın dikkatini çekebilmek içindir. Konuşmanın devamını akıcı ve sıkmadan getirirseniz kızın size düşmemesi için bir neden kalmaz...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence en mantıklısı tartışmamak
Bu cümleler dikkatimi çekmez, büyümemiş erkek olarak tanımlarım. Çok üzücü
Şöyle, dikkatini bile çekmedi ise bir şey kaybetmedin demektir. En fazla görüldü atar ve hayatına devam edersin :)
Acilen sevişmem lazım, bu gece müsaitsen sana basabilir miyim?
Aranızda kara kediler girmiş :)
Biri bana bunları yazsa kardeşim der geçerim
y. v. ş. k dedim krdeşim diye çevirdi 😄
Tamam da adam sana küfretmedi taciz etmedi bu neyin siniri? :)
Bunu yazan biri herkese yazıyordur. Oltaya takılacak balık arıyordur. Bu gibi insanlara pek güvenmiyorum benim fikrim tabi bu
Doğru da amaçta bu değil mi zaten? :)
Şöyle söyliyim gerçekten beğendiğin birisi varsa düzgünce merhaba diyip lafa girilir. Ama o şekilde olan yaklaşımların amacı farklı geliyor bana
Senin dediğini yıllar önce yapardım ve çok az geri dönüş alırdım :) fakat bunda çoğu kız geri dönüş yapıyor :)
İşte kızlar da o yönde demek ki. Boşta kalmamak için yapılan sevgililer diye yorumluyorum.
Zaten sende hepsiyle sevgili olmayacan. Atıyorum 10 kıza yazdın böyle 5i geri dönüş yaptı. 3ü ile konuşmaya devam ettin ve aralarından en çok beğendiğini seçip devam ettin :)
Valla ben fikrimi söyledim. Deneme yanılmayla olan ilişkiler dediğim gibi boşta kalmamak için diye düşünüyorum. Sen istediğini yapabilirsin
Bende fikrimi söyledim :) Şahsen insan denen varlığın öyle çokta mükemmel bir varlık olduğunu düşünmüyorum. Bizler aciz varliklariz. Kızı da erkeği de. Sana kalsa hoşlandığın birini bul ve onu tavla diyon. Denemedim mi denedim. Fakat gösterdiğim çabanın karşılığını alamadım bile. O yüzden basit ve en etkili şekilde kızlara yürüyorum pişman değilim :)
İşte ben o zaman sevmek, aşık olmak denen kavramların içinin boşaltıldığını düşünüyorum
Bosaltilmadi mi zaten? Maalesef insanlar insanları genellikle dış görünüşü ile yargılıyor. Adamın karakteri, zekası ya da ne kadar dürüst olduğu para etmiyor. Kız milleti desen izledikleri filmlerden mi diyeyim artik :) aşk ilişkilerinde mükemmeli arıyorlar. Hani böyle romantik komedi filminde esas oğlan birden girer kızın hayatina ve herşeyi değiştirir ya öyle bir aşk bekliyorlar. Erkeğin de tipi de iyi olmalı ayrıca yoksa elektrik alamazlar :) gel de şimdi bu kızlar için çabala. Emek sarf et. Değer mi? Bence değmez...
Haklısın kızlarda da maalesef değişik tipler var. İki taraf da birbirinde buluyor sorunu. Yanlış insanlara denk gelmekle ilgili belki de
Konuşmanın başında biraz sert başladın ama sonunda beni haklı buldun. Tşkler... :)
İlk söylediğimin hala arkasındayım. Diğer söylediklerim de gerçekler maalesef
Neyse güzel sohbette yine de ;) teşekkür ederim. İyi geceler...
İyi geceler
Ben bulunmadım hahahaha'dan sonra görüldü yer : (
Ya şöyle düşün 10 kıza yazdın 5i cevap verdi 3ü ile konusma devam etti ve birisini seçip yoluna devam ettin :)
Limon at
Eskidi o
Asla eskimez
Ben açıklamada yazdığım taktikleri kullanıyorum :)
Onun devamı gelmez işte ya yersin engeli ya da cevapsız kalır
Limonun da devamı gelmezse cevapsız kalır. Şahsen kızlarla iyi konuştuğumu düşünüyorum. Ben sıkmam sıkılırım :)
Limon sever misin? diye girerim muhabbete
Tanışalım