Sevdiğim adama açılmak istiyorum. Ben seviyorum ama ondan şüpheliyim. Yakından tanıdık olduğu için yazmaya çekiniyorum bana tavsiye verin ne yapmalıyım ve Erkekler size sorum bir kızın sizden etkilendiğini düşünüyorsanız ve kız size ilk yazarsa ne hissedersiniz. Ne cevap verirsiniz tecrübeliler konuşsun bakalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇok bekleme, beklersen bir bakmışsın elinden kayıp gitmiş. Benim sevdiğim bir kız vardı. İlk başlarda, basit bir hoşlantı diyip duygularımı uzunca bir zaman reddettim ayriyeten kuzenimin arkadaşı olduğu içinde kendime karşı bir ayıplama durumuna girdim. Hani kendime diyordum o kuzeninin arkadaşı hissettiklerin yanlış ve ayıp diye ama nitekim kime aşık olacağını seçemiyor insan. Bir baktım gece gündüz sürekli onu düşünüyorum. Artık rahat uykuya dalamamaya bile başladım o zaman sevdiğimi anladım cesaretimi toplayıp açılacaktım ama sevgilisi olmuş meğer (ben tanıştığımda yoktu). Senin anlayacağın çok sevdiğim biriyle olan olası geleceğimi duygularımla boğuştuğum için kaybettim şimdi önümede bakıp kimseye aşık olamıyorum olsam bile kalp belki aşık olduğum kızda ma zihin hep keşkelerle dolu kalacak. Yani birşeyi yaptığın için pişman olursan elbet birgün geçer ama yapmadığın bişeyin pişmanlığı ölüme yakın bir zamanda bile seninle gelir. Git konuş benim gibi fırsatın varken adımını geç atıp aşkını kaybetme. Tek diyebileceğim bir ömür hayatın berbat geçer.
19 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin vereceği tepkilerden korkuyorum. Ya reddeder veya terslerse
- 1 yıl
Ee bize diyordunuz gidin konusun diye erkekler kızlar gibi tepki vermez eminim ki
- 1 yıl
Yazdıklarımı okudun mu en fazla reddeder. Söylemezsen bunun pişmanlığını inan kaldıramazsın. İçinde bir ukte olarak kalır.
- 1 yıl
Valla kızlar anlamiyor erkekelr gibi başarısız olma olasılığı yüksek değil hatta çok düşük
- 1 yıl
erkekler kadınlar gibi değildir onur duyar
- 1 yıl
- 1 yıl
Utanma var sende
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılÜşenmeden yazacağım sen de üşenmeden oku :D Lise de platonik aşkım vardı sınıfta çok göz göze geliyorduk bazen gelip selam veriyordu ama işte kafa basmıyor muhabbeti ilerletmiyorum. 3 sene böyle geçti şakasız tabi lise bitti birbirimizi bir daha görmeyiz derken ben okulu bitirdim İstanbul'a döndüm 3+4=7 sene sonra birden arkamdan biri gelip bana sarıldı baktım o kız neyse oturduk konuştuk filan sonra o akşam yazdı derken bana mesaj attı buluşmak istiyorum diye olaylar böyle gelişti sevgili olduk. Kısacası sen de 7 sene bekleme ya da elinden kaçırma yazmaktan çekinme.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBana yürüyor, beni istiyor, oldu bu iş diye düşünürüm 😊 yaşadım çünkü. Keşke her kız böyle olsa. Hoşlandığına yazsa falan 😊 gerçi grupda bi sohbet dönmüştü, oyüzden özelime yazmıştı. Yoksa direk selam falan dememişti 😊 direk selam yazmayın mümkünse bi bahaneyle mesaj atın. Bir konu üzerine mesaj atın. Bişey sorun falan. İlgi gösterin. 😊 sonra da ilginizi belli edip, sohbeti devam ettirin. Hep erkeklerden beklemeyin 😅
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Eğer birine açılmak istiyorsan, bu gerçekten cesur bir adım ve tebrikler, bunu düşündüğün için bile takdir edilesin. Erkekler genelde bir kızın onlara yazmasından hoşlanır çünkü bu onların ilgi görmelerini ve özel hissetmelerini sağlar. Kız ilk yazdığında genellikle şaşırabilirler ama pozitif bir hisse kapılıyorlar. Sonuçta, herkes ilginin kendisine yöneltilmesinden hoşlanır, öyle değil mi? 🌟
Eğer ona yazmaya karar verirsen, samimi ve doğal ol. O eski ilkokul flörtlerinde olduğu gibi, basit bir "Merhaba, nasılsın?" demek bile emin ol ki buzları eritmeye yardımcı olacaktır. Özgüvenin ve samimiyetin, duyulmak istediğin duyguların ile birleştiğinde ona ulaşacaktır. İlişki sonuçta iki kişi arasında paylaşılan bir oyun alanı; cesur hareketler her zaman heyecan verici olabilir. 🍀 Unutma ki, en kötü senaryoda bile, duygularını ifade etme cesareti sonsuz bir gelişim sağlar. Hadi, bu aşk yolculuğunun tadını çıkar! 🚀💌00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılbana arkadaşlarım yazma etme erkek yazmalı filan diyolardı bi gün dayanamadım yazdım hiçte pişman değilim iyi ki yazmışım 1 senedir sevgiliyiz yine olsa yine yazarım içinden ne geliyosa onu yap en azından bi sonuca kavuşmuş olur böyle beklemek daha kötü
22 Yorumla
Soran1 yılÇocuk senden önceden hoşlanıyor muydu çünkü benimki 18 saat önce paylaştığım story ye. bakmamış dün karşılaştık yüzüme bile bakmadı ben yazsam karşılık verir mi
Cevap sahibi1 yılhoş bulduğunu söylemiş arkadaşlarıma ama o kadar 2 ay boyunca hiçbir şey yapmadı beni eklemek dışında arada bir storylerimi de beğeniyodu ama mesaja gelince hiçbir adım yoktu
Gizli Üye(36-45)1 yılHoşlarına gider tabi ama direkt duygularından bahsetme, normal arkadaş gibi havadan sudan konuş ve yaz. Bir niyeti ya da fikri varsa zaten konu oraya gelir sen biraz nabız yokla. Tersler mi demişsin sanmıyorum ama konuşma diğer günlere uzamaz sadece orada kalırsa bil ki isteği yok
11 Yorumla
Soran1 yılBenimde korktuğum tam olarak bu, yazmasına yazar eminim de ama sonrasinda eğer sevmiyorsa direkt engeller ve ben onun yüzüne bir daha bakamam.(Babamla falan arası çok iyi)
Ben birkaç kez açıldım. Hiçbiri de güzel sonuçlanmadı. Ama en azından içimde kalmadı, acaba olur muydu? demedim. Dik duruşumdan da bir şey kaybetmedim. Ölümlü dünya, içinde kalmasın.
20 YorumlaBen de hoslandigim kizla tanisamadim bile. Sevgilisi var mi yok mu bilmiyorum , ogrenme. sansim. da. yok
016 Yorumla
Soran1 yılE yazsanaaa siz erkekler ne ara prenses oldunuz biz ilk adımı erkeklerden bekliyoruz siz kızlardan bekliyorsunuz
Soran1 yılBende kahroluyorum reddeder diye korkuyorum ama yapacak başka bişey yok belki o da seviyordur ve ilk adımı senden bekliyordur
Soran1 yılEmin ol bizde erkekler hakkında böyle düşünüyoruz. Sen sevdiğin kıza karşı ona belli edecek davranışlar sergiledi mi hic
Soran1 yılNasıl yani ne demek istiyorsun anlamadım
Soran1 yılAnlat bakalım derdine derman oluyor muyum?
- 1 yıl
Kizi instadan ekledim. Serviste arkasina oturdum, ismimi birkac kez birilerine tekrarlattim. Isyerine gidince kizin mailini bulup bos mail attim. Ertesi gun... hanim kusura bakmayin birsey bakarken bos mail atmisim ozur dilerim dedim. Mailimin altinda imzam var. Imzamda telefonum var. Serviste daha nababilirim. Ayrica instada halen istek gonderildi yaziyor. Kabul etse en azindan oradan yazicam ve bitecek izdirap reddi oradan yiyeyim de rahatlayayim, yuz yuze red yemek istemiyorum, iyice dagilicam psikolojik olarak cunku. Daha nabayim ya?
- 1 yıl
Valla bende öyle düşünüyorum kızların sevgisi yalan ilgi seviyorlar sadece o kadar
Anormal karşılamam. Şahsen hoşlandıysa, düzgün bir biçimde iletişim kuruyorsa, ne mutlu bana.
02 Yorumla
Soran1 yılPeki kız, arkadaşının yeğeni veya kız kardeşi olursa cevap verir misin
Bugüne kadar ilk adımı attığım ilişki sayısı çok azdır. İlk adımı kadın atarsa ilişki daha sağlam oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHoşuma gider ilk kızın adım atması ve asla reddetmem 😉👍🏼
05 Yorumla
Soran1 yılEmin misin. Çünkü çocuk dayımın arkadaşı. Yazarsam beni ispiyonlar mi acaba
- 1 yıl
Aranızda kaç yaş var bakiyim 😉
Soran1 yıl7yaş var sanırım ben 20 o 27
- 1 yıl
7 yaş normal ama ilk adımı sen atma o halde çünkü dayının arkadaşı olduğu için çok sakıncalı 😄 önce onu tanımaya çalış sohbet et bir şeylerden konu aç
- 1 yıl
Ve birde şunu ilave etmek istiyorum; evlilik için acele etme, onunla sevgili konumuna evrilme durumunuz olursa şayet, daha olgun bir yaşa kadar evlilik düşünmemeni tavsiye ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYazmasını takmış beline geliyor geliyor dilberim oy oy biraz daha uğrasam türkü yazarım 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılHep ilk söyleyen ilk yazan ilk ilgi gösteren niyetimi yüzüne söyleyen ben oldum ama hep kolay kiz ayagina ezdiler sonra o yüzden salla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence istiyorsan adım at, yarın bir gün pişman olmaktan iyidir. Olmuyorsa da fazla üzülme nasip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılInsaniz ve her insam cinsiyet farketmeden duygularini belli edebilir adim atabilir. Bu cok normaldir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYazıya bakarım yazı mı diye yazana bakarım adam mı diye
02 Yorumla
Soran1 yılYazıyı yazan adamsa mesaja döner misin?
- 1 yıl
dönerim tabi
Gizli Üye(18-24)1 yılValla knk deneyimlerimden yola çıkacak olursak yazdığım hiçbir erkosan bi sk olmadı öncelikle değer vermezler seni ucuz gibi görürler yani ceptesin direkt ilişki başlamadan ceptesin.
14 Yorumla
Soran1 yılAdam dayımın arkadaşı yaslarimiz birbirine yakın ve olgun biri kendisi. Ondan 2,5 yıldır hoşlanıyorum ona bakislarimla belli ediyorum
Soran1 yılBir kızın senden hoşlandığını biliyorsun ama sen sevmiyorsun diyelim. Kız yazarsa cevap verir misin. Ne cevap verirsin
Cevap sahibi1 yılHoşlansa sevse 2 seneyi bırak 1 ayda yazardı gorur görmez sevmeyen insan için degmez karakterli ise sevmediği insana umut vermez aam serefszee cinsellik için cvp verir
Benim hoşuma gider
Ve onun adımına ben iki adım atarım
Tabi beğeniyorsam00 Yorumla
1 yılİşin içinde iş var benim gibi ucubeye kimse yazmaz derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk yazmadan kastettiğin açılmaksa direk sorgulama kısmına girer. Nasıl şimdi ne zaman niye niçin neden ben felan gibi şeyler sorar.
010 Yorumla
Soran1 yılÇocuga ondan hoşlandığımı fazlasıyla hissettirdim
Cevap sahibi1 yıl🤣Hiç şaşırmadım çünkü kadınların baya büyük bir çoğunluğu basit görünürüm cepte görür korkusundan aşkından olsa söze dökmez ama Proglem şu ki Erkek dolaylı imalı göndermeli şeyleri geneli anlamaz Açık net direk doğrudan iletişim kuran canlılar olduğumuz için anlamayız Direk söylenmedikce arkadaşlıktan muhebbetten yavaş yavaş kademe kademe git direk söyleyemiyorsan ilgisi var mı anlarsın veya git direk söyle sonuç al yoluna bak duruma göre
Soran1 yıl3 yıldır ondan hoşlandığımı biliyor. Ama ben onunla hiç iletişim kurmadım. Zaten onu senede iki hafta görüyorum (dayımın arkadaşı olduğu için, dayım İstanbul'da yaşıyor senede iki defa geliyor, birer hafta kalıyor onunla vakit geçirip gidiyor) o zamanlar görüyorum sadece
Cevap sahibi1 yılDayına söyle oda ona desin
Soran1 yılDayım anlayışlı insandır da ona asla söyleyemem söylesem de o izin vermez bin dereden su getirir ve beni vazgecirir
Cevap sahibi1 yılO zaman bir şekilde mesaj at
Soran1 yılMesaj at demesi kolay. 3 yıldır atsam atardım zaten. Reddedilme korkusunu bir yana bırak çocuk beni reddederse ve bu bir yerde duyulursa hayatım kayar. O yüzden atmiyorum (aynı köydeyiz)
Cevap sahibi1 yılAdım atmadan bu sorunsaldan çıkamazssın birşeyler yapılmak zorunda Reddedilme korkusu da ne önemsiz bişi
Soran1 yılÇocuğun beni %80 sevmediğini hissediyorum ama seviyor da olabilir yinede mesaj atıyım mi
Cevap sahibi1 yılAt kafanda ki sorun yumağı bitsin yoksa bi 3 sn daha devam eder bu Evette diyebilir ancak hayır derse abartma büyütme anormal bir şey yok başka adayları düşünmeye başlarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılÇekinecek bir şey yok kesinlikle karşılık verecektir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. büyük koonusmıyım ama ilk adımı atmam ya atarsam da küçük bi adım atar bekleriö
00 Yorumlabana klasik bir kız olmadığını gösterir ve artı puan alır.
00 YorumlaBu olayları sizin kadar sık yaşamadığımız için bir şey diyemiyorum. O anki duruma bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılona ılk ben yazdım ben teklıf ettım ılk ben optum
02 Yorumla
Soran1 yılYaaa nasıl teklif ettin ne soyledin
Cevap sahibi1 yılbenim olur musun dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBisey hissetmem. Zaten hep öyle olur. Ben yazmam😅
02 Yorumla
Soran1 yılPeki sana yazanlara nasıl karşılık vereirsin
- 1 yıl
Normal karşılarım
1 yılBen arada yazıyorum erkeklere hoslarina gidiyor aslinda kendi agizlarindan duydum ama kız çevrwme anlattığımda ilk kız mı yözör gibi tepkiler alıyorum bence gereksiz
00 Yorumla
1 yılÖnce ağzını ara canım değilsen çözersin zarfa düşecektir
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani. Bir kere arabasına bindim dayımla birlikte hiç konuşmadım citimi bile çıkarmadım. Yani öyle bir sohbetimiz yok
1 yılArkadaşlar trollüyor zannederim, çünkü hiçbir kız yazmaz bana..
08 Yorumla
Soran1 yılHayır yemin ederim trollemiyorum bir kız sana yazarsa ne hissedersin ve kaç yasindasin
- 1 yıl
Fake hesap değilse eğer, %1 bile olsa çekiciliğimin olduğunu düşünürdüm. Yaşım 22
Soran1 yılEee ne cevap veriridin
- 1 yıl
Normal sohbet ederdim yani, tanışma hesabı..
Soran1 yılAma biz zaten tanışıyoruz tersler mi sence
- 1 yıl
Erkekleri kendiniz sanmayın, hiçbir erkek kolay kolay terslemez..
Soran1 yılEmin misin
- 1 yıl
He eminum daa
Normal karşılıyorum, hem her yazan kişi de hoşlanıyor anlamı taşımıyor.
00 YorumlaBenim hoşuma giderdi şahsen. Bir kadın bana yazıyorsa bizzat, çok sevmiştir beni (imkansız)
00 YorumlaZaten öyle olmuştu 😂 çok mutlu oldum
02 Yorumla
Soran1 yılSen kızı seviyor muydun
1 yılO biraz da yazana bağlı xd
02 Yorumla
Soran1 yılHangi yönden (güzellik, zeka?)
- 1 yıl
İkiside ilk güzellik sonra zeka
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılyaz gitsin kiz
02 Yorumla
Soran1 yılOf biri yazma diyor bir taraflari kalkar diyo oburu yaz gitsin diyo napicam ben çok caresizim
- 1 yıl
sen blirsin
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olduğu gibi gelsin açıkça söylesin
06 Yorumla
Soran1 yılYaş kac
Soran1 yılBen ondan 2,5 yıldır hoşlanıyorum ve anca 5 gün önce istek attım kabul etti sevmeseydi edermiydi sence
Soran1 yılInstagramdan yazmayı düşünüyorum cesaret edersem tabi. Buluşma gibi bir şansımız yok. Ne yazmalıyım etkilenmesi icin
1 yılYanlış kişiye attığını düşünürüm 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBence yazmalı daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılOnuda denedik bee bi b. k olmadı 😅😂
00 Yorumla
1 yılİstemem zekasını gösterir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBir taraflari kalkar
01 Yorumla- 1 yıl
Bu kafayla oğlan başkasıyla sevgili olur jxbd
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cogu hosnut olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHoşuna gider bence
00 Yorumla
1 yılYazdın mı sonucu merak ettim
01 Yorumla
Soran1 yılOf hayır ya cesaret edemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılYazana göre değişir.
02 Yorumla
Soran1 yılNeye göre yazarsın mesela. Kız, arkadaşının yeğeni veya kız kardeşi olursa cevap verir misin
- 1 yıl
Dediğim gibi, duruma göre değişir, ortak noktamızin olduğu güven veren birisi ise yanıt veririm. Hiçbir anlam yüklemeden tabi.
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. biz memnun oluruz
07 Yorumla
Soran1 yılKaç yasindasin
Soran1 yılBen 2,5 yıldır hoşlanıyorum ve bunu bakislarimla fazlasıyla ona belli ediyorum. Ona yazarsam ne düşünür sence (adam dayımın arkadaşı, yaslarimiz birbirine yakın)
Soran1 yılTersler mi sence beni
Soran1 yıl2,5 yılda anca 5 gün önce istek attım Instagram dan kabul etti. Sevmeseydi kabul eder miydi
1 yılKesin fake hesap veya yanlışlıkla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. merhaba yaz yeterli
00 YorumlaSakın yazma
00 Yorumlabir şey düşünmem ne düşüneyim ki
00 YorumlaBir şey hissetmem
00 Yorumla
1 yılAcil sen yaz yani
00 Yorumla
1 yılGüzel olur
00 Yorumla
1 yılÇok hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞunları artık aşmak lazım ya sene kaç olmuş
13 Yorumla- 1 yıl
Kızların işi daha basitken vede
Cevap sahibi1 yıl@43mustafa_ylmz nasıl yani
Soran1 yılKızların işi neden basitmis
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu arzuluyor musun j
01 Yorumla
Soran1 yılHayır gerçekten ona karsı bir hoşlanti var öyle şeyler düşünmek istemiyorum
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası