Arkadaşlar sevgilim benden bir şey istedi bi kaç gün baya uğraştı yapmam için ve ben de ilk olarak onu yapmadım sonrasında kabul ettim ama artık istemiyorum yapsanda bir önemi yok dedi ve sonra 5 6 kere daha yapmak istediğimi söyledim ilk başta istediğinde alışık olduğum bir durum değil diye yapmadım filan dedim yinede artık istemiyorum dedi ayrılmak istedi düzeltmeye filan çalıştım boşuna uğraşma dedi sonra kendine iyi bak diyip ayrıldık ama hala wp imde ekli ya da snapımde filan numaram da kayıtlı sizce geri dönüp yazmalımıyım benden ayrılmasının sebebi benden istediği şeyi yapmadığım için güvenin kaybetmiş yazsam düzelirmi daha doğrusu böyle bir durumda ne yapmalıyım yazmalımıyım yazmamalımıyım ya da yazacaksam ne yazmalıyım bu bahsettiğim konuda biraz o haklı onu da belirteyim Daha çok kızlar size sormalıyım ben erkeğimde sizin görüşleriniz nelerdir bir kız ne düşünür bu durumda sevgilimin açısından
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde sevgilim ayrıldı tekrar yazdım barışmak için ama fayda etmedi
Üzücü ne kadardır berabersiniz
1 buçuk yıldır beraberdik ama artık ayrıyız...
Hmm anladım peki ben ne yapmalıyım bu durumda daha benim nunaramı silmedi snaptan çıkartmadı ya da bizim kuzenleriyle olan wp gurubumuz var ordan çıkmadı geri dönmemi istiyormudur döneyimmi ki
Boşver yazma yazınca arkaları kalkıyor ben yazdığıma pişman oldum
Evet bunu da düşündüm bırakasım da gelmiyor içim bi garip bu ne biçim histir ya xhdhhdhd
Benimde canım çok acıyor ama onun umrumda olmaması insana koyuyor aslında
Evet ama acaba gerçekten umrunda olmuyormudur ki yoksa öylemi davranıyordur
Bilmiyorum umrunda olsa yazardı bence
Daha saat 4 te ayrıldık bi kaç güne yazarmı ki acaba
Ayrılan yazmaz
Hee umrunda olsa yazardı diyince sonra yazar belki diye düşündüm ben de
Neyyapion neyi yaponuz noluyo abi
Ya hesabımı istedi bende daha önce kimseye vermedim bana farklı geldi sonradan tamam dedim vereyim sonra da o istmedi artık
Birak ozaman kizi rahat
Yazmıyayimmi yani daha ne numaramı sildi nede aynı gurupta kuzenleriyle olduğumuz wp gurubu var nede guruptan çıktı veya beni snaptan çıkarttı
Senden yapmanı istediği neydi?
Özel değilse..
Hesabımı istedi benden bende vermek istemedim daha önce kimseye vermedim o yüzden bana farklı geldi alışık olduğum bişi değil arkadaşlarımdan gelen mesajları filan g9rüs gibisinden sonra dedim tamam verecem bu da bir iki gün uğraştı sonrasında artık istemiyorum dedi
Peki.
Sen isteseydin o sana verir miydi?
Onun instası yoktu snapı vardı onu verdi tartışırken zaten sonrasında ben de tamam dedim insta açacaktı açıncada sana veririm demişti ama ben ondan hesap filan istmedim işte tam o ara verip vermeme mevzusu uzadı sonra artık istemiyorum falan dedi
Bazı şeyleri zorlamaya gelmez.
Olacağı varsa da olmaz.
Bırak.
Sen kendi hayatına bak. Eğer ki sana dönmek isterse zaten adım atar.
Olmazsa da olmuyordur.
Şöyle bi teselliye ihtiyacım vardı çok iyi geldi hdhdgdhxhhxhxh
Son olarak birşey soracam ben bu kızla ve kuzenleriyle gurubumuz var ve hala guruptan çıkmadı snapte filan ekli beni ordan çıkartmadı wp ten de numaramı filan silmedi hala benimle olmak istiyormudur ya da barışırız diye bir umudu ya da barışma isteği varmıdır guruba ben yazmadın ayrıldıktan sonra da o kuzenlerine filan cevap veriyor guruptan bişi yazdıklarında
Aklında hala acaba bizden tekrar olur mu gibi bir düşünce var ise yaz.
Bu seni küçültmez.
Aklındaki soru işaretine yanıt almış olursun.
Ama cevap olumsuz veya cevap vermezse bırak gitsin.
O hayatına baksın.
Sen de kendi hayatına...
Aynen çok haklısın yorumun moralimi biraz da olsa düzeltti sonuçta olmuyorsa da zorla olmaz
Hayat..
Karşına kimleri çıkartacak..
Elbet sevip, seveceğin birisi çıkacak karşına..
Herşey nasip kısmet.
Seviyorsan ayrilma gönlünü almaya çalış
Seviyorum ama ben durumu düzeltmeye çalıştım istemiyorum diye 4 5 defa söyledi güven duymadığım bir ilişkiyi yürütemem filan dedi gidip yazayımmı tekrar
Başkasını bul birine takılı kalmayın
Aslında doğruyu söylüyorsun artık istemiyorum dediğinde bende bu sekilde düşündüm ama alıştığım bir insanı bırakması da zor geliyor
Yapacak bir şey yok