4 yıllık sevgilimden 2 ay önce ayrıldık. Kötü bitmedi saygısızlıkta olmadı. sevgilim bana bunu dedi, Bir erkek bunu neden der? Yüz yüze ayrılığın neyi konuşulur ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yüz yüze ikna eder sen ayrildiysan ya da son kez yararlaniyim kafasında ya da çok seviyo son kez bakiyim yüzüne tabi bu az bi ihtimal
Eskisi gibi hissedemiyorum dedi diye ben ayrıldım. Ama o ayrılmaya cesaret edemiyordu, asıl sorun ayrılığımız falan dedi ondan u dönüşü yapacak gibi algıladım
Lan buluşma benimde böyle eski sevgilim önceden çağırdı son kez lütfen diye dokumadigi yer kalmadı ikna ederken rezil etme kendini ona engel olucak diye gitmee
Ama dışarıda buluşacağız zaten yasaklar var normalde de dışarıdayken öyle taşkın hareketleri yoktu. Sizin ki ne yaptı görüşmede peki söyler misiniz merak ettin
Biz aakşam bi anda işte esra son kez falan dedi yüzünü goriyim kokunu cart curt sonra markete gidiyorum diye çıktım oda parka gitti orda işte ellerimden tuttu oturuken işte aslında yakışıklı iyi ama çok taşkın olduğu için işte ben sensiz napicam derken öptü işte yüzümün her yerinden nasil izin verdim bilmiyorum ama o an geri itemedim ittim işte yeter diye güldüm ölmüyorum burak sadece ayrıldık dedim belime g otume başıma heryerime dokundu ya oggkkk
Ay hadi ya yok yok sebgililik dönemimizde bile dışarıda dikkat ediyordu biraz hassas diye en fazla Elime koşuma dokunur taş çatlasın dudağımdan öper derdim ama yapmaz hele ki dışarıda ona cesaret edemez
Hakkı var yüz yüze ayrılmak istemesi en doğal hakkı ona bir şans vermelisin
Biz zaten ayrılık sonrası yüz yüze görüntülü konuştuk. ben sana bi daha mesaj atmayacağım pişman olsam bile dedi. Sonra ayrılığımızı yüz ipe konuşmak istiyorum, hayatında biri varsa bilmek istiyorum ona göre hareket edecepim dedi
Hmm barışmak için şans istiyor ozaman
Peki yüz yüze ne yapacakta illa yüz yüze isteyecek bu şansı
Yalvarıcak belliki ben pek bilmem yapmadığım için
Yalvarma değildir de yüz yüze daha mı etkili olur diye düşünüyor acaba iş yerinden rapor alacakmış gelebilmek için
Aga be cidden seviyor üzüldüm oğlana inşallah karşısına daha iyi kızlar çıkar
Ben olumsuz cevap vermem şans isterse 🙈 orta cevap veririm çabalaması için şans veririn
Ozaman buluş seni çok seviyor belli bizi seven yok şu an
Bakalım belki de sadece kendi yaşadıklarını anlatacak ve vedalaşacağız bilemiyorum
Yok ya seviyor barışmak ister
Bakalım göreceğiz yüz yüze ne yapacaksa arık
Aynen sende çok naz yapma
Bakalım ne yapacak acaba
Bizede bir arkadaşını bulamadın yazıklar olsun
Bittiyse bitmiştir konusmaya gerek yok bence
Bilmiyorum ne söyleyeceğini merak ettim. Asıl mesele ayrılığımız. Ayrılmamızı yüz yüze konulmak istiyorum dedi. Birkaç kere hayatımda biri olup olmadığını sordu ona göre hareket edecekmiş
Başka bir derdi vardı ya da amaci yapamadığı biseyi yapacaktır iyi ya da kötü de olabilir dikkatli olmalısın gidersen ki gitmeni tavsiye etmem
Yok canım ayrılığımızı yüz yüze konuşmak istiyorum dedi.
Kanma
Siz ne düşündünüz yani tam olarak sizce neden olabilir
Yok pişmanım yok elini tutmak istiyorum son kez vs vs seyler olabilir
Normalde böyle bi insan değildir ben de şaşırdım valla. Çok kesin konuluyordu bitti diye ama
Bittiyse bitti buluşmaya gerek yok
Bilmiyorum ki işte
Bitmis gitmiş ne mal erkekler var gitme buluşma
Hayatımda biri olup olmadığını da sordu. Ona göre hareket edecekmiş hayatımda biri okursa görüşmeyecekmil
Biri var de bak yoluna
Sizce neden istiyor pişman mı cidden
Pişman olan 2 ay bekler mi. Ya boşta ya da aklını çelip sevgili olmaya çalışcak belki intikam alacak sana birşey yapacak bilemeyiz
Şöyle ara ara iletişim kuruyorduk gerekli konularda. Ortak çevremiz vardı onlarla konuluyordum meğerse onlardan haberlerini alıyormuş. Ben onlarla iletişimi kestim böyle ara ara mesaj atmalar başladı seni merak ediyorum hayatın basıl diye vs dedi
Uzak dur bosver
Ama merak ettim
Git o zaman
Gideceğim zaten ben neden böyle dedi onu merak ettim kesin şans mı isteyecek yani
Mesaj yoluyla ayrılık olmaz zaten
Yok araşmıştık uzak mesafe var diye, sonra yüzleşme amaçlı görüntülü konulmuştuk, her şeyi dökmüştük içimizdeki. Şimdide iş yerinden rapor alıp ayrılığımızla ilgili konuşmak için geleceğim dedi. Birde sürekli hayatımda biri olup olmadığını sordu ona göre hareket edecekmiş aynen böyle dedi
Sonuc ne olduu cok merak etttim
İntikam alacak
Hayır öyle bi durum yok hayatında biri varsa söyle gelmeyeceğim dedi
Gelipte sana tecavüz etmesin
Oha sokakra mı yapacak kdkdkd
Arabada yapar ya da ıssız biyere götürür
Hayır ya buluşma yerini ben ayarlayacağın zaten sen nerde istersen orda olsun dedi ikimizin de arabası uok bide
Peki birlikte oldunuz mu hiç
Hyıarre
Hm peki hicmi sevismediniz
Sizi bağlamaz
görüşme zorlama
Kendisi istedi belki de son defa görüşecepiz ama senden sonra hayatıma devam edemiyorum vs dedi
o sonlar bitmez baby
İkimizde ilk defa böyle bi şey yapacağız ne olur ki böyle buluşmalarda dkdmmd
bitmez, tadı kaçar
Niye ki
şimdi yazcam buraya engellicekler beni. zorlama fazla detay için gel özele