Dun esımle tartsdm ve siddet gördum ardından kapıyı üstüme kilitledi ve leopar desenli kıyafetlerimı bıcakla kesti bunları giymeyecksn dedı tabı kavgadan sonra suna anlam veremedim ben cocuk ıcın yanındayım diyen adam neden kıyafetlerime karısır sevmiyorsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çevresindeki insanlar senin ve onun hakkında bir takım olumsuz şeyler söylemiştir. O da bunu içselleştirip sinirini senden çıkarmıştır. Yani kıskandığından değil, millet ne der düşüncesine sahip olduğu için bu kadar ağır tepki verdi. Belki de annesi senin hakkında kötü şeyler söyleyip, eşini doldurmuştur. Ayrıca sevilmediğini düşündüğün, üstüne şiddet gördüğün bir evliliği sürmeye çalışmanda ayrı bir saçmalık. Bir insan sevdiği ve sevildiğini düşündüğü insanla birlikte mutlu bir ömür sürmek için evlenir. Senin evliliğinde ne sevgi var ne huzur ne de mutluluk. Boş yere kendini yıpratıyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Inan alakası yok cevremde de bana laf edecek kimse yok cunkı kimse beni tanımıyor
- +1 yıl
Allah Allah o zaman bu adamın asıl niyeti ne? Her şeyi bir kenara bırak şiddet affedilebilir bir şey değil. Bence bu adamdan ayrılmalısın.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Aile yapınızı ve diğer meseleleri bilmeden konuşuyorum sadece.. Evliliklerde eşler, birbirlerinden dış dünyaya dair bir şey talep ettiklerinde, karşı tarafın buna uyması gerekir esasen.. Nasıl ki , beni evde bırakıp gezmeye gitme şeklinde bir talebin olabileceği gibi , eşinin de şu tip bir kıyafeti giymeni istemiyorum deme hakkı vardır.. Bu olay nasıl bu raddeye geldi de , şiddete ve elbisenin parçalanmasına kadar ilerledi? Öncesinde bununla ilgili bir problem oldu da sen karşı mı çıktın? Eşinin sana şiddet uygulaması , kapıyı üzerine kilitlemesi kabul edilemez. bu ayrı bir mesele.. veya sair zamanlarda nasıl bir ilişkiniz var bilemiyorum , mesela o elbise olmasaydı , bir sorun çıkmayacak mıydı? gerçekten basit bir mesele değil.. ama , eşinin giymeni istemediği bir elbiseyi tamam bir daha giymeyeceğim o halde diyerek, birine hediye edebilirsin bence.. bak bunu sadece senden taraflı bir şey olarak yazmıyorum.. eşin senden bu tip bir şey talep edebiliyorsa, senin de ondan bir takım şeyler talep etme hakkın vardır, ve eşin de senin bu taleplerine uymalıdır. evlilik yürütmek kolay değil, ve eşlerin karşılıklı sorumlulukları var.. evliliğiniz konusunda başka bir yorum yapmak istemiyorum, sorunun dışına taşmış olacak ama , çocuk için yanındayım sadece lafı , muhtemelen öfke ile söylenmiş olabilir diye düşünüyorum..
14 Yorumla- +1 yıl
Neden kimse anlamıyor beni ya da yanlıs anlıyor ki gayet acıklayıcı yazdm mesele kıyafet degıl
- +1 yıl
Soru baslgm ınan boyle degıldı degstrms site
- +1 yıl
İlginç
+1 yılMerhaba, öncelikle yaşadığın durumdan dolayı çok üzüldüm senin adına.. Sebep her ne olursa olsun bir erkeğin bir kadına şiddet uygulamasına karşıyım.. Ama maalesef erkeklerin bir kısmı bunu erkeklik sanıyorlar, halbuki bu düpedüz korkaklık ve acizliktir.. Durumunuza gelince sırf çocuk için yanındayım dese bile erkekler onun olanın onun olmasını isterler bu böyledir.. Kıskanmak çok olağan bir duygu ama bunu böyle iğrenç şekilde yansıtması asla kabul edilemez.. Ayrıca sana sadece çocuk için yanındayım diyen birine neden katlanıyorsun ki.. Bu da şiddetin psikolojik boyutudur.. Umarım hakkında her şeyin en hayırlısı olur..
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel yorumun ıcın cok tesekkur ederim
+1 yılAyrılmanız gerek çoluğu çocuğu bahane etmenin lüzumu yok.. Böyle yaparak çocuğa daha büyük bir zarar veriyorsunuz.. Öyle huzursuz kavgalı gürültülü bir ortamda büyüyen çocuğun ilerde psikolojik sıkıntı yaşaması kaçınılmaz bir son.. Boşanın gitsin hepiniz rahat edin bir daha mı geleceksiniz dünyaya.. Adam kahrı yaşamaya mı geldiniz canım?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
38Cevap
+1 yılçocuk için yanında olsa bile en nihayetinde resmiyette eşin yani senin hakkında bir şeyler duyması onun erkeklik gururunu ve onurunu zedeler bu şiddet göstermesini aklamak için bir açıklama değil
Ancak böyle bir durumda böyle bir adamla evli kalmayı bir defa daha düşünmelisiniz10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazi seyleri anlamak istemiyosunuz?
bi ceylan aslan sürüsünün arasinda gezip ne var bunda beni illa yemek zorundamisiniz dese nasil olur? saçma dimi? ceylan aslanlardan uzak durur beni yemesinler diye
Ben kadin milletinin yapmak istedigini iyi biliyorum
Tüm dünyada büyük bi cinsel aclik var hal böyleyken karsi cinsi tahrik edicek sekilde giyinmek suçtur
niye cogu kadin edeplice giyinirken bazilari orasini burasini acmak zorunda?
Bunun tek anlami var ilgi odagı olmak icin öyle giyiniyorlar
Temel ic güdüleri yok sayip kafaniza göre kural koyamazsiniz
ben daha kendi icin süslenen kadin görmedim bi kadin süsleniyosa bunu karsı cinse hoş görünmek icin yapiyodur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak sevginin ispatı değildir.. Tamam insan sevdiğini sakınır ama seni kıskanması sevdiği anlamına gelmez. Egosundan dolayı, onun nikahında olduğun için, çocuğunun annesi olduğu için seni kıskanıyor.. Şayet seni seviyor olsaydı sana kıyıpta elini kaldıramazdı, seni seviyor olsaydı sana psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamazdı
11 Yorumla- +1 yıl
Kesınlıkle haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor kıskanması bu anlama gelmiyor
Sadece onun soyadını taşıman onunla evli olman bu şekilde davranmasına sebeb10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kiskaniyordur ve dışarının nasıl sapik kaynadığı o biliyordur seni insanların bakışından bile kiskanmis bence değer veriyor neden inadına birşeyler yapıyorsun hoşuna mı gidiyor
00 Yorumla
+1 yılŞikayetçi olun, sesinizi çıkarın. Zaten aranızda sevgi yoksa ve kendinize bakabilecekseniz veya aileniz falan yardım edecekse boşanın; hem çocuk hem de sizin için en iyisi olur.
00 Yorumla
+1 yılEşini senden bu kadar iten sorun ne? Biraz özele kaçıyor ama çözülmeyecek bir probleminiz varsa ayrılmak daha mantıklı. Bir ömür böyle geçmez ki
02 Yorumla- +1 yıl
İnan iten durum yok
- +1 yıl
İsteyerek evlenmediniz o zaman
Illa sevgi vardir soylemeye cekiniyordur bence aranizdaki sorular neyse oturup konusun veya bi terapiste gidin.
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım vardır
+1 yılBu kaç oldu şiddet görüyorsun sustukça da görmeye devam edeceksin.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kez oyle olmadı
- +1 yıl
Geçende öyle demiştin
+1 yılAyrıl. Akşam eve gelince gönlünü almak için güzel şeyler yap mı diyelim? O aptalkocan kim ki senin kıyafetlerine karışıyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. MaalMaalesef eşiniz bu davranışından kolay kolay vazgeçmeyecektir. Ayrılmayı düşünün, eğer bu tarz meseleler sizi rahatsız ediyorsa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok artık bence şikayetçi olmalısın ve seni seviyordur kıskanıyordur
06 Yorumla- +1 yıl
Umarım
- +1 yıl
Hayr umrynda olmazdı
- +1 yıl
Aksam eve geldi kızımla beni görmüyor bile bunalımda
Çocuk bahanemiş seni seviyormuş anlamış oldun sende
06 Yorumla- +1 yıl
Emın mısın 😊
+1 yılLeopar elbise mi kaldı yaw...
Ne kadar demode00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendisine laf gelecek sanıyordur gerizeklı..
git şikayet et.05 Yorumla- +1 yıl
Merak etme özur dıledi ama zaten laf gelecekte kıyafet degıldı ki onlar gercekten leopar desenın nesı cekıcı
- +1 yıl
Nası yani, özür diledi ve sorun kalmadımı? İç güdü ve toplumsal anlam yüklemesi. Leopar deseni sexapeliteyi çağrıtştırır. Ama isterse transparan giyecek ol sen cidden özür diledi ve sorun kalmadımı diyorsun yani
- +1 yıl
Sorun kalmaz mı elbette cok cok büyük bir sorun kaldı ama ıcımde
- +1 yıl
:D :D ne anladık ondan :) nyse mutluluklar ne diyim :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim
yanlıs kısı ıcın kıyafet almıssın.. ya da lepar desenı onda koptu anı hatırlatıyo olabılır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Kendisi umursamıyorsa da çevresindekilerin düşüncelerini umursuyor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun cevabını biliyorum. Lakin , nasıl açıklasam bilemiyorum. Hem haksız hem haklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce de denk gelmiştim sana galiba. Neden boşanmayı düşünmüyorsun?
013 Yorumla- +1 yıl
Ah bu sorular ne kadar da basit dımı oysa ki ortada masum bir can var
Cevap sahibi+1 yılBenim annemle babamla boşandı. Zor günler de yaşadık. Ama inan bana huzursuz bir evden daha iyi. Boşanmaya karşı bir insanım. Ama çocuğun iyiliği için boşanmayip çocuğu bir cehennemde büyütmek...
- +1 yıl
Anlamıysn
Cevap sahibi+1 yılAnlatabilirsin istersen
- +1 yıl
Burda mı
Cevap sahibi+1 yılÖzelde?
Cevap sahibi+1 yılNeyse iyi günler öyleyse.
- +1 yıl
Pekı
Cevap sahibi+1 yılBu arada tavsiyem zıt gitme. Sevmediği giysileri giyme
- +1 yıl
Nedn
Cevap sahibi+1 yılİyi geçinmek için
- +1 yıl
Sacma sapan konusma istersn
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan konuşmadım. Madem evlilik devam ediyor kötü geçinmek senin zararına. Alttan almak dışında seçenek kalmıyor bu tür evliliklerde. Neyse dusunende kabahat. Ne halin varsa gör.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz abartı davranmış esimin giyim tarzı beni ilgilendirir elbet ama bunu şitdet yoluyla değil tatlılıkla çozümlemek gerekli
00 Yorumla
+1 yılBoşa boşa boşa boşa sende insansın ve kendini insan gibi gör ve eğer şiddet görüdüysen yapman gereken ilk şey dava açmak. Kıskanıyor diye ya da başka şey hissediyor diye sevinme. BOŞA
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılBikere ne hakla şiddet oluyo eşinde olsa ona izin verme dik dur. leopar desenli ye gelince de özel bisey miydi yani odanizdami kullaniyordun
08 Yorumla- +1 yıl
Hayr kısa short bile degıldi ya ama cıldırdı giyme dedı kesti
- +1 yıl
Tamam bosver yenisini alirsin ama neden tartışma çıktı o zaman yani giyimden mi yoksa sen seksi acik falnmi giyinmek istedin ya da konu neyside adam kıyafete sardi sonra
- +1 yıl
Mevzu ınan kıyafet degıldı baska bısey maddi durumla alakalı yanı
- +1 yıl
O zaman kusura bakma da yani maddi sorun oluyo tamam eyvallah ama ne mantila kıyafete sariyo normal değil bu kiymet bilse onun için giydiğini anlardi onları
- +1 yıl
Evet onun ıcın yaptım ne yaptımsa ama neden leopar gıymemı istemiysn deyince sen anlayamazsın diyo
- +1 yıl
Peki sadece leopar dami sorun yaptı yani özel şeyler giy ama leopar giyme mi dedi belki geçmiş de onla ilgili biseyi vardır diyecem ama seni haketmiyo bu belli oldu artik
- +1 yıl
Sadece leopar istemiyor
- +1 yıl
O zaman onla ilgili bi sorunu olmus bence. sen seviyorsan kendin kullan giy önemli olan senin zevkin o anlamıyorsada bosver
Hikaye hikaye senarist olması lazım bi sitede kadınların
10 Yorumla
+1 yılleopar deseneli seni başkası gördüyse adam delirir tabi
05 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
- +1 yıl
senden biliyosun işini nasıl azdırcağını :)
- +1 yıl
Ya ne alaka camasr degıl bu kıyafet
- +1 yıl
çok güzel ama süper kıyafet bile azdırır
- +1 yıl
?
+1 yılYa olay sevip sevmemesi mi şu an dayak atan bi ruh hastası var karsimizda
10 Yorumla
+1 yılKiyafete niye karisir bu erkekler anlamiyorum ben karistirtmam asla sanki ciplak geziyoruz
10 Yorumlasonuçta onun karısısın ve sana namusu gözüyle bakıyor dışarıya oyle gorunmeni istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkıskanmış ama üslubu çok yanlış sevmeyen biri kıskanmaz seviyor olabilir ya da milletin bakışından lafından dolayı kendine yedirememistir
00 YorumlaO kiyafetler nasıl ki fazla mı açık
02 Yorumla- +1 yıl
Hayr short bile degıldi leoparlı dıye kesti
. Boşan.
10 Yorumla
+1 yılAlkollü müydü? Yoksa kıskandı mı?
00 YorumlaBöyle bir evliliğe gerçekten devam mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklik ic güdüsü depresmistir
00 Yorumla evli barklı kadınsın bu sitede ne işin var mesela
07 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin ki beni yargılıyorsun ne hakla evlı olanlar bu siteye giremez mı ılla kocasını aldatmak ıcın mı burada sanıyorsun yazık senın gıbı zihniyetlere
- +1 yıl
Ayy sankı siz ak kasıksnz dımı benı Allahtan baska kısme yargılamasın kardes
- +1 yıl
Arkadaşın burda amacı beli o yüzden boşuna konuşma evde kendi karısını beceremeyen gelip burdakilere neyse anlıya aNaldı evli bekar burası eylence amaçlı soru sorma veya bilgı alma amaçlı giren kişilerle dolu ama sizin için farketmiyo buraya giren herkez orp kendi akraban ya da kardeşin esin dostun girmiyo dimi biri de onlara bu şekilde konuşa hoşuna gider dimi sen yaparken iyi neyse arkadaş yaklaşamaz şeklini deyistir
- +1 yıl
Kavga etmeyin yahu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye boşanmıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek ister misin
00 YorumlaEşinizin doktora ihtiyacı var.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet var
+1 yılErkek ya ondan mk
03 Yorumla- +1 yıl
Sakın ol 😊
- +1 yıl
Sakinim ya :) elbise yırtmakla erkeklik yapan eşine diyrm
- +1 yıl
Bosver olan oldu
+1 yılBoşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi boşanmak
00 Yorumla
+1 yılkocansa karışır
00 Yorumlaiyiki varsınnnnn
00 Yorumla
+1 yılSana ne hakla vuruyor buna izin verme
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılFazla kaba davranmış
00 YorumlaKıskançlık yapmış
00 Yorumla
+1 yılAsıl sebebi ortadaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKiskanmis belliki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakp bekliyorum
017 Yorumla- +1 yıl
Sebep
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istersen anlatmak sen bilirsin tabi
Cevap sahibi+1 yıl@Ercan3737 seni alakadar etmez yegenim
Cevap sahibi+1 yıl@Ercan3737 kaybol yorumumdan
Cevap sahibi+1 yıl@Ercan3737 bekliyorum kessene
Cevap sahibi+1 yıl@Ercan3737 ulan çareyi burda arıyosa zaten buraksın bu işi ya ahlak bekçisi mi kesildiniz burdakiler zaten yüzde doksanı cinsellik üzerine kurulu ayrıca kaldıki sözlü taciz mi ettik sanki yoo belki bişe soracam söyleyecem sana mı kaldı çakal ahlak bekçiliği
Cevap sahibi+1 yıl@Ercan3737 soruyu soran bayan arkadasına sahiplenmiş erkek rolü oynayacam diye boş yapıyon sabahtan beri gülüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanıyor seni hala
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026