+1 yılÇok stresli bir dönemden geciyorsun canım. Uykusuzluk ve yorgunluk bunun başlıca nedeni. Şimdi mantıklı düşünelim beraber sen o kadar stresli olmasan normalde cocuğun ağlayınca ona bağırır mısın yoksa onun derdini anlamaya yardım etmeye sevmeye mi çabalarsın? Bence normal zamanda ona sefkatle yaklaşırsın. Eşinle 3 senedir bu kadar büyük bir tartısmanın olmamıs anladığım kadarıyla tartısmanın nedeni senin ruh halinin o an icin bozuk olması. Eşin seni sakinleşmen icin uyardıkca sen daha da hararetlenmişsin bu da hem çocuğu hem eşini korkutmuş eşin seni daha önce o halde görmemistir muhakkak o yüzden seni sakinlestirmek icin yanlıs bir atak yapmıs burda hem fikirim ama eşin temelli sućlu sana şiddet uygulamıs nasıl bir adam demem. Çunkü olayın sorumlusu sensin haa sende suclusun öyle yapmasaydın böyle olmazdı demiyorum. Annelik kolay olsaydı o hooo Rabbim herkesi annelikle mükafatlandırırdı. Cok stresli döbemden geciyorsun cocuk durmuyor sen uykusuz oluyorsun yorgun oluyorsun dinlenemiyorsun iş stresi vs vs derken bir yerde patlak veriyor yani böyle durumlarda kendini sakinlestirmeye calısıp daha mantıklı düsünüp ona göre hareket etmelisin. Eşinle konuşuo durumu izah edip bu dönemde sana destek olmasını isteyebilirsin. Uyuman dinlenmen icin cocukla ilgilenebilir ya da hic birsey yapmasa bile psikolojik destek sağlayabilir anlayış göstererek. Yani eşinle yüzyüze oturup konusup çocuk biraz büyüyüp uyku düzenini sağlayana kadar birbirinize destek olmanın yollarını arayın. İyi günler 🤗
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHep kendi açından bakıyorsun evde tek çalışan ve uykusuz kalan sen değilsin. Eşin de senin gibi fiziksel ve ruhsal baskı altında. Bu yaşta çocuk yaparak boyundan büyük sorumluluk almışsın. Bu yüzden eşin seni sürekli alttan alamaz biraz empati yap. Eşinin şiddet uygulamasını elbetteki haklı bulmuyorum ama düşünüyorum benim eşim öyle bir kriz geçirse heralde ben de kendine gelsin diye canını acıtacak birşey yapardım. Adamın niyeti seni dövmek olsa bir tokatla yetinmezdi. Tabi bunlar benim şahsi fikrim olay anını bilmiyoruz.
Neyse bundan sonra önüne iyi bak çocuğun da eşin de bu çıkışları haketmiyor. Eşini al karşına konuş fevri davrandığını kabul ettiğini söyle ondan da özür dilemesini iste ve ne olursa olsun bir daha tekrarlamamasını söyle. Ama tehdit etme bir daha yaparsan şu olur bu olur deme. Sen de bir daha yaparsa bitirirsin o zaman12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim evet yükün ağır ama o yükün altında tek sen yoksun arkadaşım. Allah yardımcınız olsun ve huzurunuzun bozulmasına izin vermeyin. Etrafımda iş sahibi olmak çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü insan var. Elinizdekilerin kıymetini bilin. 🌸
Sen bence son zamanlarda fazla dolmuşsun ve birazcık nefes almaya ihtiyacın var. Anlık öfkelerle koca bir yuva dağıtılmaz. En başta düşünmen gereken bir çocuk var ortada. Yarın öbürsü gün çocuğun 'neden ayrıldınız' dediğinde 'bana vurdu' mu diyeceksin yoksa yalana başvurup 'beni hergün dövdü' mü diyeceksin otur bir düşün. Yaptığı doğru değil fakat eşin insanca açıklamasını yapmış. Belli ki o da hırçın tavrından tahrik olmuş. Olur öyle şeyler. Onun hatası da senin ne kadar dolduğunu farkedememek. Hassas olduğunu ve şu dönemde sana elinden geldiği kadar destek olması gerektiğini farketmeli. İkiniz de hatalısınız anlayacağın. Sen sadece otur ve kafanı dinle biraz. Rica ediyorum böyle meselelerden evlilik bitirmeyin. Ben annesiz/babasız büyüyen bir çocuk olarak çok çektim. Lütfen ona da aynı acıyı çektirme...
22 Yorumla- +1 yıl
İki kahve yap ve onunla ciddi bir konuşma yapmak istediğini söyle. Bunu yaparken de yıkıcı değil, yapıcı olmaya dikkat et. Sana el kaldırmasının onu çok yaraladığını, tekrarlanması durumunda bu kadar anlayışlı olmayacağını açık açık belirt. Bunu yaparken sesini yükseltmemeye devam et. Bu aralar çok dolduğunu, çok yorulduğunu, senin de istemeden hırçınlaştığını ama onun da seni bu dönemde alttan alması gerektiğini söyle. Kısacası huzuru tadın. Zor değil...
+1 yılAnneciğine katılıyorum. Sonuç olarak sen de adamı sinir etmişsin. Sonuçta o da bir insan. Herkes sinirli iken bazı şeyleri istemsiz yapabilir. Ancak bu onun davranışını tasvip ettiğim anlamına gelmesin. İkiniz de hatalısınız. Tabi ki hiç bir koşulda şiddet haklı görülemez. Çocuğun için bir kez sineye çekebilirsin. Ancak yine şiddet görürsen o zaman boşanabilirsin. Bence siz birbirinizi seviyorsunuz.
42 Yorumla- +1 yıl
Birbirinize saygılı olacaksınız. Sadece kendinizi düşünüp bencillik etmeden saygılı olmak. Eğer "Kral Muamelesi Görmek İstiyorsanız Kral Gibi Davranın."
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılEşin tatsızlıktan hoşlanmayan biri, senin sinir stresin bir tatsızlığın başlamasına neden olmuş, birde kırıp dökünce adam çileden çıkmış. Kıyamamış yalnızca bir kere vurmuş. Artı eve karşı görevlerini de getiriyor diyorsun. Bence fazla uzatmayın. Millet neler yasiyor bir bilsen, sadece dışarıya mutluluk pozları veriyorlar. Sakın ayrılma benden sana tavsiye. Biraz naz yap, özür dilemesini bekle. Sürekli hale gelirse düşünürsün bu olaylar. Üzgün olduğunu belli et. Gelecek özür dileyecektir. Ve biraz daha sakin ol. Çocuk bakımı zordur, hele ki zor bir cocuksa. Çocuk yüzünden esinle aranda saygını, sevgini kaybetme.
11 Yorumla- +1 yıl
Ve sana tavsiyem yatağı kesinlikle ayırma ne olursa olsun, küs gir, konuşma ama yatağı ayırma. Bu birbirinizden uzaklaşmanızı sağlar.
+1 yılNe kadar doğru bir öneri olur emin değilim ama bebek biraz büyüyene kadar işe ara vermeyi düşünseniz. İş yorgunluğunuz olmayacak, stres olmayacak, oğlunuza daha çok zaman ayırabileceksiniz ve onun da uykusu düzene girebilecek. Eşiniz de şiddete meyletmesi için bir sebep kalmayacağı içim ev içerisinde, şiddet meselesi de ortadan kalkmış olacak. Eğer bebeğin uyumasına engel olan fizyolojik bir problem yoksa belki de annesinden kopmak sebebiyle ağlıyor psikolojik olarak. Pedagoglar anne ile bebek arasında güvenli bağlanma olgusunun oluşabilmesi için bebeğin anne ile daha çok vakit geçirmeye, birlikte uyumaya ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Ben öyle inanıyorum ki oğlunuz sizi daha çok gördüğü zaman evde, onun da bağlanma problemi ortadan kalkabilecektir.
01 Yorumla- +1 yıl
bende sizin gibi düşündüm ama maddi imkansızlık yok mu insanı 750 tl muhtaç ediyor kimine göre cok komik bir rakam bu biliyormusunuz :( ama ben yavrumun her istediğini alıyorum ya o bana yetiyor eşimle ölçtük tarttık ben işten cıkarsasm 2 bin tl hiç ama hiç yetmez daha büyük sıkıntılarımız olur dedik ve işimin rahat olması nedeni ile devam etmeye karar verdim bende :(
Hanfendi bir polis memuru olarak öncelikle olayın hukuksal boyutunu bir kenara birakalim. Bakin o evlat sizin olduğu kadar eşinizin de evladı. O çocuk sayesinde siz anne, eşiniz de baba unvanını kazandı. Çocuğa bagirmaniz, gecenin bir yarısı uykudan uyanmış olmanız, belki maddi sıkıntılar belki iş yoğunluğu stres bunlarin sebebi. Eşinizin size el kadirmasi tabi yanlış ama eşiniz bunu daha önce yaptı mı? Teşebbüs etti mı? Bence hayır. Bu konuda eşinize haksızlık etmeyin. Kadınlık gururunuzu da bir kenara birakin. Siz artık annesiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim yorumunuz için hayır yapmadı.. cok kavgamz oldu cok agır sözler söylediğim zamanlarda oldu ama yapmadı işi o noktaya getirmedi.. ve ben hep demiştim eşime.. bana el kaldırırsan bu evlilk biter! lakin şimdi elim kolum baglı hiç birşey yapamadım.. eşim buna dayanarak yine tekrarlarsa o zaman ne yapayım hiç birşey yapmadan tekrarlamasını mı beklemeliyim :( hadi konuşmuyorum suratına bakmıyorum yatagımı ayırdım peki başka.. :(
Eşin sana durduk yere vurmamış ki? Sen çıldırmışsın bebeğe ona bağırmışsın saldırganlaşmışsın o da çözüm olarak vurmuş ve bir çeldirme takmış. :D Aasdf ekşınlı bir gece olmuş sizin için asdf Şaka bir yana ben karşı tarafı savunmak istemezdim ama kusura bakma burada sen haksızsın. Meseleye vurmak olarak bakıyorsun sadece. Kendi yaptıklarına bakmıyorsun. Uygusuzsan yorgunsan uyu gitme işe. Yani çalışıyorum uykusuzum diye herkese saldıracaksan... Çocuk da nasıl çocuk o öyle ya... bebek dediğin uyur yemek yer tekrar uyur. :/
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1) Eşine eşyalar fırlatman ağır hakaretler etmen onun da şiddete maruz kaldığını gösteriyor. O sana sakin ol dediği halde.
2) Gururluyum unutamıyorum demişsin. Neden karşındakinin gururunu, incinmiş olduğunu düşünmezsin.
3) Birde bu kadar olayın üstüne ders verme ayağına adamın canına okumayı düşünüyorsun.
Sen evli bir kadınsın. Çocuğun kadar eşinin üstüne de sorumlulukların var. Senin yaptıkların sadece senin bencilliğini gösteriyor. Ayrıca evliliklerde gurur olmamalı. Çünkü gurur olduğu sürece sevginiz tükenir.
Bu zamana kadar sen gurur yapmışsın o alttan almış. Eşini paramparça etmişsin.
Eğer eşini seviyorsan al karşına açık açık konuş. Biraz alttan alarak. Herkese kendi yapılanı göstermişsin. Eşine yaptığın ortada yok!11 Yorumla- +1 yıl
@Nanuq @Sakaryalim da tebrik ediyorum helal olsun. Sen kendine uygulanan şidetten bahsediyorsun bunaldığından bahsediyorsun. Peki ya eşin bunalmadı mı görki o adamda ne şartlar altında çalışıyor. Geçtim onu boşver baba değilmi çekecek tabi. Çocuğa niye sözlü şiddet uyguluyorsun. O çocuğun gözüyle bugüne kadar dünyada gördüğü en güzel insan, en çok muhtaç olduğu varlık, tüm dünyası bildiği tek doğru tüm cüsessiyle ona bağırıyor. Sence ne hisseti söylediklerinden ne anladı henüz türkçe bilmiyor hatta neden uyayamadığını neresinin ağrıdığını dişlerinin neden ağrıdığını bile bilmiyor. Yukarıda anlattığına göre senin öfke patlamana eyvallah demiş ama bebeğinizin yaşadıklarına müdahale etmiş. Sence Çocuğunu umursamayan ezilmesine zarar görmesine müsade eden biri olsa daha mı iyi bir insan olacaktı.
+1 yılO kadar zor bir durumki yaşadığın. Bak annelik babalık kutsal. Ben sana vurmasinı asla onaylamıyorum da onaylamam da. Fakat evlat yanında bağirıp çağirınca oğlunu düsünmüs. Birlikte hata üstüne hata gelmiş. Özür dilemeli. Mutlaka. Yatağını ayırman onunla konuşmaman doğru karar. Bekle bunu. Çocuğunun bakımını da hatta onun yemeğini suyunu da eksik etme. Ama konuşma. Sakın. Anlayasıya kadar. Sen de sakin ol fevri kararlar verme. Sadece sonrası girevleri bolusün.. herseyi ustüne alma. Eşidnen yardım iste. Gerekirse işini birak. Paramparça olmuşsun. Allah yardimcın olsun. Hakkında da hayırlısı olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılbir kere bu olayda sende çok hatalısın bunu kabullenmen gerekiyor sen böyle bağırıp çağırıp gerginleşince eşinide gerip bu hata üstüne hata yapmışsınız ikinizde.
bana göre bir kere işinden ayrılmalısın zaten aldığın maaş asgari ücret yarısı bakıcıya gidiyor diğer yarısı senin yol giyim makyaj malzeme vs masraflarına gidiyorsa senin çalışmamamn daha mantıklı evde oturup çocuğuna ve evine yoğunlaşırsan daha mutlu olabilirsin. birde ha deyince boşanışlmaz ki iki tarafta hatalı ve karşılıklı olumlu adım atılmalı09 Yorumla- +1 yıl
işim evime 5 dakika mesafede calısma saatleri cok uygun ve yorucu değil hatta ögle aram var evime gidip evladımı bile görebilyorum evet belki 750 tl kücümsenecek bir rakam lakin o para benim evladımın ihtyaçlarını karşılıyor sigortam yatıyor.. bu nedenle calısmaya devam ediyorum şimdi allah vr eşim zaten ev işine yemegine vs hepsine yardm eder tek benim üzerime atmaz.. ama bana vurdu gururum cok kırıldı cok incindim.. madem gidecek yerim yok burnu sürtsün hatasını anlasın diyorum ama olmuyor :( böyle konuşmamaya devam edersem bir zaman sonra anlar mı dersiniz?
- +1 yıl
ama işinin yoğunlu stresi nedeniyle bu kavga çıktı değilmi? bu yüzden hata payı sende de var evet tavır alırsın darılırsın alınırsın ama bu boşanmamnı gerektirecek bir konu değil çünkü eşin eğer sorumsuz evine ailesine bağlı olmayan hatta seni aldatmıyorsa boşanmak çare olmamalı
- +1 yıl
bunu bilemem ama burda açık açık karşına alıp konuşacaksın evet ben hata yaptım sen hatayı hatayla kapatmaya çalıştın evnizin birliğini dirliğini korumaya hyönelik konuşun sonrada güzede bir sevişin kapatın :)
- +1 yıl
Aklın yol bir..
- +1 yıl
@Sakaryalim teşekkürler desteğin için :)
- +1 yıl
Rica ederim. Çok küçük yaşlarda yapılan evliliklerde maalesef uyum sorunu fazlasıyla var.
- +1 yıl
@Sakaryalim çok daha fazla sebepleri var birbilerini yeterince tanımamak.. hayatı , evliliği hafife almak.. sabır sükut anlayış fedekarlık olmaması.. geçmişi geri getirmek imkansız artık düzeltmenin yoluna bakılmalı
- +1 yıl
Çok haklısınız. Sabır şükür ve acemilik evliliklerine zarar veriyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama burada asıl hata sende. Hem gece uyumayan bebeğine bağırıyorsun, sonra kalkıp eşyaları savuruyorsun, eşin de kendine gelmen için seni dürtüyor ve sen şikâyet ediyorsun. Valla eşine helal olsun, bana yapılsaydı çoktan koymuştum kapının önüne, bebeğini de ''nah'' görürdü. Öyle avukatlar var ki, bebeğine karşı böyle davrananların boşanmasında belayeti babaya bırakabiliyorlar.
19 aylık bebeğin varsa ve sana güç geliyorsa çalışmayacaksın, bakıcı yerine bebeğine sen bakacaksın. Ha yok, ''Ben çalışmak istiyorum.'' da diyorsan bu duruma mızmızlanmayacaksın, o zaman çocuk doğurmasaydın.30 Yorumla
+1 yılBak kardeşim eşin sana vurmakta haklı değil lakin küçük çaplı bir kriz yaşamışsın eşinde bebeğin korktuğunu sakinleşmen gerektiğini söylemiş ve sen sakinleşmeyince sana vurmuş. Büyütme eşinin senden özür dilemesini bekleme oda kendini haklı görüyor diye düşünüyorum. Seni anlaya biliyorum inan ki ama ayrılık düşünme yatağını eşinden ayırma oda üzülmüştür sana vurduğu için.
22 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim ders verme içinden geldiği gibi hareket et eğer ki bir daha aynı durumu yaşarsan o zaman düşünürsün. Al eşini karşına konuş bak oda söylecek bir daha yapmayacağını
Esin yanlış yapmış ofkesinin kurbanı olmuş Gadasi ama ona da hak ver çocuğuna kiyamamis sana patlamış oldu kendi agzinla söylüyor sun bana evine düşkün biri diye bu iyi bişey bence bu seferlik sen özür dile çünkü sinir ofke insana sağlıklı düşünme fırsatı vermez senin çocuğun da çocuk isde ağlaması normal alabilir sen izin al bir kac gün evinde cocugunla ilgilen derim boşanmayı da düşünme her ailede olur bu tarz kavgalar iki taraf da suçlu burda yazmak istersen derdini dinlerim iyi gelir sana gadasi
02 Yorumla- +1 yıl
Bak yanlış düşünüyor sun evine bağlı sadık biri bir daha yapmaz bence ofke ile yapılan bir davranış bu ayrıca oda senden adım bekliyor sen ona 1 adım atsan o sana 10 adım atacak belki de şimdi maddi sıkıntılardan dolayı böyle durum. yasamissiniz evlilik de olur böyle durumlar gadasi insan gururunu bazen düşünmemeli Gadasi
Bak kardeşim eşler arasında olur böyle şeyler hayatta hep mutlu olacaksın diye birsey yok iyi günde kötü günde diye söz veriyorsunuz belliki iki tarafta gerilmiş sen eşini ya da eşin seni idare etmezse evliliğin ne anlamı kalırki tamam vurmakta hatalı ama evi dişi kuş yapar bu tur durumları fazla uzatmadan bir birinize gönül koymadan git sokul yanına emin ol özürdileyecektir sen abini dinle yatak ayırmak dinimizcede günahtır unutma mutluluklar dilerim size oğlunu da rabbim analı babalı buyutsun
02 Yorumla- +1 yıl
yani hep eşine şiddet uygulasın normal karşılansın bu durum öyle mi? bravo sana...
- +1 yıl
@ahtapotsaclikiz o zaman boşa ne diyeyim :)
+1 yılSana vurması onun haklı olduğunu göstermez fakat senin de çocuğuna bağırıyor olman eşyaları etrafı savuruyor olmam uykusuz kalıyor olmanda seni haklı çıkarmıyor. Bakıcın gündüz oğlunu sadece 2 saat uyutsun uykusunu düzenlemiş olur Böylece. gecede biraz olsun rahat bir şekilde uyursun rahat edersin.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu sineye çek demiyorum yanlış anlaşılmasın, biraz mesafe koy bu arada güçlü ol öyle görün, o sana gelir özür için.
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Ayrıl arkadaşım bunun devamı gelir emin ol
Senin sinirli olman onun sana vurma hakkını vermez. Senin elinde bıçak olur sopa olur eşini vurursun o da kendini korumak için sana vuru o zaman eyvallah yoksa en fazla kendine gelmen için kollarını tutup hafifçe silkeleyip kendine getirebilir. Hadi tokatı attı diyelim tekme nedir abi ya?24 Yorumla
+1 yılEşinin hatası kadar keşke kendi hatanında görebilsen 19 aylı bir çocuğa bağırmak vurmaktan farksız. Ce burda sinir krzi geçirmişsin bariz açık annen haklı ama tekrarı konusunda sineye çekilecek bir durum yok burda. Bence ya işi bırak ya bir psikiyatriye git.
10 Yorumla
+1 yılBence baya abartmissin... oho bir kere dayakla ayrılan olursa memleketde evli insan kalmaz... yapamiyorsan çalışma zaten paranın yarısını bakiciya veriyorsun. .. biraz kendini toparla. . çocuğun büyüsün illerde çalışırsın. .. Erkekler öyle kolay kolay Özür dilemezler. . oda pismandır barisinca itiraf eder hissediklerini... valla çocuk dogurunca mecbur çocuğuna katlanacan. .. herkes bakıyor çocuğuna. ..
00 YorumlaÇok sakin bir eşin varmış o yaptıklarına karşılık adam baya sakin davranmış.. Edep güzel şeydir ve evlilikte saygı çok önemlidir sen ona saygı duysaydın ona öyle davranmazdın ve karşılığında bu saygısızlığı görmezdin.. Tabi vurması normal değil fakat insanlar bazen anlık saçma tepkiler verebiliyor
00 Yorumla
+1 yılEsin bence güzel birşey yapmış yani vurmak kırmak tabi çözüm değil ama
Sen 19 aylık bebeğe nasıl yani ne diye bağırır biseyler sağa sola atarsın ki
Bebek bu tabi ağlayacak uyumayacak
Seni uykusuz bırakacak madem bakamiyosun neden yaptın eşin sadece sen sakinleştirici diye vurmuş bence aramızı bozma00 Yorumlahayır sonuçta biriniz bağırıp çağırıp diğeriniz susmamış ki aynı tepkilerini vermişsiniz hatat siz daha çok tepki vermişsiniz tokati hakkediniz demiyorum tabi ama gerçekten sizi sakinleştirmek için olabilir hem ikinizde çalışıyorsunuz ona da hak verin kendinizde calisiyorsunuz sonuçta ve iş hayatı zor gerilmisiniz o kadar ben ce ozurluk birşey yok gidin siz konuşun
00 YorumlaAilesine düşkün bir erkek olduğunu anlatıyorsun güzel sorumluluk sahibi buna rağmen sen kocandan şiddet gördüğünü belirtiyorsun eşin anladığım kadarı ile sakin bir insan ama sen tavırlarınla onu canavara çevirmişsin bide üste çıkmaya çalışıyorsun ya hiç iş gelmeyen ayyaş çalışmayan elinden hiç iş gelmeyen içki içip eve gelerek karısını döven hödük bir adamla evlenmediğine şükret
00 Yorumla
+1 yılBunun asıl suçlusu ne sensin ne de kocan bunun asıl suçlusu evlilik meraklısı. evlilik zorbası toplum evliliği zorunluluk gibi dayattiğı sürecr bu toplum daha çok mutsuz milyonlar olacak bu ülkede. evlilik bir zorunluluk değildir olamamalı hele 30 larından önce asla yapılmamalı. Evlilik demek monoton bir hayat demek belli maddi manevi yeterliliklerin olmasi demek.. 3 kuruşa eşek gibi çalıştırılan insanlardan 3 çocuk yapmasını isteyenler de ne vicdan ne akıl olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılDayak atmanın bahanesi olmaz ama burda ikinizinde hatası var eğer yorgunluğa dayanamıyorsan çık işten çocuğuna sen bak zaten paranın yarısını ona veriyormuşsun, kocan belki o an ne yaptığının farkında değildi belki özür dilemesi gereken sensindir, 3 yıllık evlisin üstelik çocuğunuz var bu kadar sabırsı olma, zaten 1 kere olmuş ve sebebi sensin , tekrar düşün , sonuçta ortada bir çocuk var 👍
00 Yorumla
+1 yıldikkate alır mısın bilmem fakat o içinde seni yiyip bitiren kemiren dayak olayını unutmaya çalış anladığım kadarıyla seninde hatan var ama asla bu dayak olayını normal gördüğüm anlamına gelmez şiddet iyi birşey değildir nacizane fikrim kafanı dağıtmaya çalış üzerinde çok fazla durma bu konunun.. zaman ver eşine herşey düzelecektir
12 Yorumla- +1 yıl
orasını ben bilemem ama istersen eşini aldat için soğuyacaksa
Valla çocuğun için bir şansı hakeder dediği gibi amacı dövmek olsa devamı gelirdi zaten
Seni çocuğunu seviyor ışte10 YorumlaEşinin yaptığı tabiki yanlış hiç bir şekilde el kalkmamalı. Ama lütfen sizde biraz kendinize bir aynada bakın , kendinizi toparlayın , eşinizde sizin çocuğunuz kıvamında olmalı. Çocuk varken evlilik kolay bitmemeli.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Annen doğru söylüyor. Annenin dediklerini uygula. Tekrar eşin şiddete başvurursa terk edersin evi ve boşanırsın.
10 Yorumlaesin hakli.. kadinlarin haksiz oldugunu hiç görmedim daha.. siviyag gibi üste çikmasini bilirsiniz.. benim esim evde esya patlatacak, bana saygisiz olacak, vurmaktan beter ederdim.. kimse cocuguma bagiramaz!
20 YorumlaAnnen doğru söylemiş. Sen o haldeyken seni kendine getirmek için onun da gözü dönmüş olabilir. Çocuk 1.5 yasında bu onun psikolojisini çok bozar. Normalde şiddete çok karşıyım boşan derim ama bu farklı bir durum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bunu bir kez yaptıysa devamı gelecektir. Asla affetme. Tamam çocuğun var ama çocuğun için katlanmanda bir yere kadar. Seni kaybetmekten korkmalı kocan. Bunu ona neden hiç aşılamadın. Eğer seni kaybetmekten korsaydı bunları yaşamazdınız
00 Yorumla
+1 yılBak kuzum ben okumayıp mesleği olmayan bayanların özellikle evli bayanların çalışmasını doğru bulmuyorum çünkü ne olursa olsun sıkıntılar oluyor bence çok çok maddi sıkıntısı çekmiyorsanız evli kadınların çalışmaması daha sağlıklı diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kolay kurulmuyor, çocuğunuz da var, ikiniz de çok gerilmişsiniz, bende bu seferlik konuşup birbirimizi affedin.. Tekrarlarsa bunları düşünürsün
14 Yorumla- +1 yıl
2 gün bekledim.. hiç birşey yapmadım çok düşündüm gelip yanıma benden özür bile dilemedi kendi hatasını bile görmüyor ne yaptıgının bile farkında değil savunması ise beni sen teşvik ettin.. ya devamı gelirse :/ devamı gelirse diye hep böyle diken üzerindemi bekleyeceğim ben :/
- +1 yıl
Hayır, konuşacaksın.. Sen git konuşmayı başlat, erkeklerin ne kadar odun olduğunu biliyoruz sonuçta.. Eğer derse ki bana göre hata değildi falan, ne özürü vs o zaman, ben böyle bir evlilik istemiyorum der, çeker gidersin..
- +1 yıl
Evlilikte maalesef kadınlar erkeklerden daha fedakardır.. Ondan bekleme, sırat asma git konuş.
valla sen kendin suçlusun % 70. adama atar yapıp zorlayıp kışkırtmışsın. evet sana vurması çok acı birşey ama sende az değilsin. bizi sabrımız ve gücümüzle vede kendi kati tehditlerinizle sınamayın izaya getirmeye çalışmayın lütfen
20 YorumlaHerkesin hayat şartları eşit olmuyor ne yazık ki ben beş dakika duramazdım karşınıza alıp kpnuşacağınız biriyse konuşun ve durumunuzdan bahsedin sonuçta görüyoruz çocuğunuzla olan savaşınızı vs
00 Yorumla
+1 yılBence boşanmalısın. Asgari ücretten 1 tık daha fazla veren bir iş bulsan 1+1 kutu gibi bir eve yerleşir ve mutlu mesut yaşarsın. Hatta belki sana daha fazla değer verecek biriyle bile karşılaşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbir dernek vardir bunla ilgili. Danis bulabilirsen. Gonlun devam etmekten yanaysa bu seferlik icinde ez bu hatayi. Ikincide affetme
010 Yorumla- +1 yıl
Cogu kadin evlilikte bu yuzden caresiz kalip devam ediyo. bir is hakkinda meziyetin varsa ayaklarinin ustunde durabilirsin. Ama o boyuta ulastirma simdilik. Genel olarak esini iyi tanimlamissin. Kotu bir hareket ama bu seferlik sineye cekmen gerek. kafana takma uzme kendini.
- +1 yıl
Simdi adamin yapisini bilmiyorum. Burnu sürtsün diye yaptigin seyler daha da ters tepebilir. Daha nötr davranabilirsin. Ne ters bir hareket ne de ilgili. Üzgün ve mesafeli gorunerek ondan adim bekledigini hissettirebilirsin.
- +1 yıl
O erkek bunun yanlis oldugunu fark ettiyse devami gelmez.
- +1 yıl
Daha 2 gun olmus konusmayali. 1 2 hafta gecsin bakalim
- +1 yıl
O kadari ters tepebilir. Mesafe giderek buyur yabancilasirsiniz. Sen yine konusmalisin ama eskisinden daha mesafeli daha ilgisiz. Hatasini anlayacagi varsa her turlu anlar.
+1 yılBenden sana bir kardeş tavsiyesi çoluk çocuğun olduğu yerde bu tip konuları paylaşıp çözüm arama aksine evliliğin daha kotuye gider
10 Yorumla
+1 yılValla ben olsam tokat tekme atmam ama aldığım gibi yere çarpardım seni. Hak etmişsin nasıl durdursun seni?
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılzor durumlar..
ayrıl diyemiyorum nedense..
zor bir imtihan sürecinden geçiyorsunuz..10 YorumlaSimarigin tekisin sadece 2 tokatta benin atasim geldi.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayağının altına alıp çiğnyeceksin bu şırfıntı yı
Suçlu olan sensin, çünkü kavgayı fiziken başlatan sensin zaten...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen şımarmışssın. şiddet kesinlikle affedilecek bır sey degıl ama bunu elestırmen ıcın kendının de davranışlarına dıkkat etmen gerekiyor. yaptığın cok yanlış. adam senı durdurmaya calısmıs sadece.
20 Yorumla
+1 yılMalesef sadece kendi cikarlarin dogrultusunda dusunemessin artik cocuk faktoru var. Ailenin de karmasik olusu cabasi.. ilk once ekonomini ayir birikim yap
02 Yorumla- +1 yıl
Yazamadim sana birnkac oneride bulunucam
Yükün ve sorumlulukların fazla dolayısıyla ağır gelmiş. Ne desek boş. İçinden geleni yap. Dilerim bir daha tekrarlamaz ve çok mutlu olursunuz...🙏
00 YorumlaBinbir hevesle yapılan evlilikler en büyük hayal kırıklığına dönüşebiliyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen elindeki ona buna fırlat sinir kirizine gir. çocuk korksun. ben olsam boğardım o kadını. filmlerde görmüyormusun sinir krizine girenleri tokatla kendine getiriyorlar. tartışma evet ama edepsizlik hayır.
10 Yorumla
+1 yılBunlar olabilir. Doğru mu dersen kesinlikle yanlış ama evlilikte acı tatlı şeyler yaşanır. Oda pişman olacaktır. Bitirmek en kolay şey zor olanı yapmalısın
02 Yorumla- +1 yıl
Devamı gelirse senin bitirme hakkın doğar. Sen tavrını koy dediğin gibi yatağını ayır ne bileyim soğuk davran illa ki anlayacaktır erkek sonuçta fazla uzak duramaz. Aranız ısındığında da çok kırıldığını hayal kırıklığı yaşadığını anlatırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğe durduk yere bağır ondan sonra zeytinyağı gibi üst çık. Keşke o adamın değilde senin burnun sürtülse.
00 Yorumla
+1 yılSinek isirsa ayrilirsin sen. Sizden bir cacık olmaz
10 Yorumla
+1 yılBence eşinde pişman olmuş ve kavga anında kendini kontrol etmek zor sende bağırınca adam iyice gerilmiş bence özür dilesin barışın aşk var ortada öyle görünüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Insalalh fark eder de özür diler senden
Ne kadar kalın kafalısın hem tahrik et dağıt evi yık, kocana saygın olsa zaten yapmazdın o hareketleri birde ders verceö diyorsun, salaklık yaptıgın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılHaksiz ve sorumsuzca davranmişsin ogluna bagirmak ne demek siddet sevmem diyon ama siddet le davranmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar çocuk olmadan önce var mıydı? Burdan başlayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış düşüncedesin. Evladınıda bu kadar seviyorsun bir evlat ailesiz nasıl büyüyor görüyoruz en basiti çocuğunuzun hayatıyla oynamış oluyosunuz şu an.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet Sen başlatmışsın suç senin Ben olsam saçından şöyle bir güzel sürükler kendine getirirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsgari bir ücretle çalışıp yarısını bakıcıya vermek bence cok mantıksız geldi bana umarım aranız düzelir :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben direk basarım tekmeyi g*t*ne kim bana öyle birşey yapacak!!
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun ben yine yapardım bunu
+1 yılPolise gitmeyi bilmicek kadar gerimi kaldın buraya neden soruyosun uzaya git demelerinimi bekliyosun
00 Yorumla
+1 yılBaban vefaat etmeden önce bu evliliğe karşımıydı başlarda?
00 Yorumla
+1 yıldarp raporu al mutlaka
00 YorumlaYanlış tercih yapmışsın
00 YorumlaAnneni dinle derim annen doğru söylüyor
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası