Eşimden şiddet görüyorum, sizce ne yapmalıyım?

8 yıllık evliyim.bir oğlum var,6 yaşında.herkesin hayalini kurduğu iyi bir işe ve çok güzel bir evlata sahibim.AMA içim acıyor,gurum çok kırıldı,kendime olan güvenimi yitirmek üzereyim ve boğuluyorum,hayatımdaki herşey altüst olmuş durumda...Neden diyeceksiniz.Neden mi?

Uğruna 8 yılımı feda ettiğim adam,zamanında canım,bi tanem,aşkım dediğim adam 3 gün önce hayatımı mahvetti.Bunu yazarken bile zorlanıyorum ama içimden atmam lazım tanımadığım birilerine anlatmam lazım.inanın çok kötü durumdayım.

Evet ben O adam dan dayak yedim,hırpalandım:(Ve burda yazamadığım daha bir sürü kötü şey.Bazı arkadaşlar diyorlar ki şükretmesini bilmiyorsun.Ben şükrediyorum iyi bir işim ve beni yaşama bağlayan nurtopu gibi bir evladım var.

Terk et,ayrıl diyeceksiniz ama babamın sağlığı ve kardeşimden ötürü yaşadıkları elimi kolumu bağlıyor ve ben,bana cehennem olan bu evde yaşamak zorunda kalıyorum.

Şimdi soruyorum arkadaşlar ailemi,babamı herşeyi bir kenara bırakıp artık kendi mutluluğum mu demeliyim yoksa bana bu ızdırap veren canımı yakan evliliğe devam mı etmeliyim?

Bir de sizin fikrinizi almak istedim. Şimdiden herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Eşimden şiddet görüyorum, sizce ne yapmalıyım?