2 senelik ilişkim var ilk başlarda ailem kabul ediyordu hep beraber görüşüyorduk bi ara ayrıldık o da 1 ay sürdü yapamadık zaten tekrar barıştık ailem şimdi tekrar niye dönüyorsun diye bana kızıyorlar istemiyorlar kendisi çok iyi biri dört dörtlük bir insan bunu da biliyorlar ama karşılar.
İlla kendi memleketimden olacakmış.(bahaneleri bu)
Bende istemiyorum tabii ki.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ailem bunu da bir yandan bahane edip kabul etmiyorlar üstüme çok geliyorlar.
Bu böyle bir kaç ay daha devam ederse kaçmayı düşünüyorum benim gibi olanlar var mı fikrinizi alsam?
İlla kendi memleketimden olacakmış.(bahaneleri bu)
Bende istemiyorum tabii ki.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ailem bunu da bir yandan bahane edip kabul etmiyorlar üstüme çok geliyorlar.
Bu böyle bir kaç ay daha devam ederse kaçmayı düşünüyorum benim gibi olanlar var mı fikrinizi alsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bi yerde bir söz okumuştum aile yeryüzünde var olan en değerli varlıktır. artık sen bilirsin
Tabii ki de öyle ama hepsi birbirini dolduruyor ya yalvarıyorum kendileri de biliyor ne kadar iyi bir insan olduğunu ama nafile Nuh diyorlar peygamber demiyorlar
sabırlı ol zamana bırak kulak asma
Mantıklı değil, akıllı haraket emek lazım bu konularda. Büyükler araya girer bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.
İleride aynısı bize olacak gibi kanka biliyorum. Yani bende bu durumda kaçardım ki öyle olursa mecbur kaçırcam onu bırakmam yani 😂
Vallahi ya bıktım inan var ya 2 ay önce oğlum oğlum diye seven beni bile görmeyen kişiler bana karşı geliyorlar şimdi
Bak bu aşırı saçma işte. Yani gerçekten mantıklı bir açıklaması yok
Kanka ailen nereli bu arada
Kesinlikle saçma ben Antalyalıyım sevgilim Gaziantepli
Anladım yani bu tarz şeyler çok saçma işte. Bak bizde uzaktan İlişki yaşıyoruz yani daha ailesi bilmiyor bizde ama bu tarz bir sorun bizde de olması çok muhtemel. De şunu anlamıyorum yani ne farkeder nereli olduğu önemli olan karakter diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle ama fazla damarıma basarlarsa kaçar giderim kimse de umurumda olmaz inan yapmadığımız şey kalmadı sevgilim güç veriyor biraz daha sabret diyor ama sabredilecek gibi değil ki kendi annemi bile akrabalarım dolduruyor öncede annem karakteri düzgün olsun yeter derdi onu da severdi şimdi onlar sayesinde karşı geliyor.
Off bak buna çok sinir akrabaların falan dolduruşu yani hiç sevmem akrabaları da sevmem zaten. Yani evet ama haklısın kolay değil. Yani sadece iyi düşün derim bak geri dönüşü yok ama bunun ona göre.
Aynen öyle sana şöyle diyeyim bir kere çok engel oldular telefonumu dahi aldılar baya uzun süre gorusturmediler ama biz dedik kim olursa olsun karşımıza kim çıkarsa çıksın vazgeçmeyeceğiz diye kanka eğer onlar yüzünden vazgeçersem pişman olurum yanimdakiyle yaşayıp aklimdakiyle ölmek istemiyorum ben en azından pişman olacaksam bile kendim ettim kendim buldum derim
Vay Bee yani dediklerin gerçekten hoşuma gitti. Bende senin gibi düşünüyorum evet belki bir hata olabilir ama dediğin gibi pişman olsan bile kendim ettim dersin. Diğer türlü hayat boyu kötü hissediceksin. Yani ben sana sonuna kadar hak veriyorum. Umarım mutlu olursun kankim 🙂
İnşallah kankam ya amiiin sende çok mutlu ol😊
İkinizin memleketi neresi kanka
Teşekkürler dostum aminn umarım mutlu oluruz ikimizde daima 😊
Amin inşallah 🙏😊
Kaçma boşver sonra pişman olursun
kac da gor ebenin dügününü
Pisman olursun kacma