Sevgilimle kaçmak?

Arkadaşlar benim 1 yıldan fazla süren bir ilişkim var küçük yerde yaşıyoruz duyulur diye istemeye geldiler üni mezunuyum ailem atanamadım diye bide onların işi birlik babasıyla dükkanları var babası annesini zamanında aldatmıs diye vermediler hazırlıgımız yok maddi olarak diye bahane ettiler sonra bizim aramız bozuldu ayrıldık o baskasıyla nişanlandı sonra pisman olup arayıp ağladı nişanı attı biz barıstık Dayılarım ve kuzenim sevgilimi sen çocuk oyuncağı mı sanıyon diye öldüresiye dövdü o benden vazgeçmedi ailesi istemeyiz onları dedi onlara baş kaldırdı beni bırakmadı istemeye geldiler telefon açtılar babam verecek kızım yok dedi dedem babanem halam eniştem ikna oldular annemi babamı ikna edemiyorlar annem bana sürekli hakaret ediyor or. p diye sevgilime or. çocuğu diyor babam kendini öldür senin için değmez elimi kna bulamaya bi sela verdiririm arkasından pç diyor bıktım dayanacak gücüm kalmadı ailem bu işte dayılarıma karşına almak istemiyor annem onlara küsmek istemiyor dünde kreşte iş buldum sen evlilik hazırlığı mı yapacaksın diye annem burnumdan getirdi sevgilimin ailesi de al gel yeter bu eziyet diyor nolur yardım edin ailemi kaybetmek istemiyorum ama Sevgilimle olma ihtimalimiz yok herkes araya girdi konustu büyük yeminliler vermemeye evi işi var kendinin düğün de yapacaklar gittiğim gün nikah sevgilime güveniyorum ama çok korkuyorum babanem dedem yanımda olurlar mı onlar yumusak kalpli ve beni destekliyor yardım edin lütfen

Sevgilimle kaçmak?