Sevgilime kaçsam mı?

Merhaba kızlar ben 19 yaşındayım benim 3 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim bu yaz kaçalım diyor ama ben çok kararsızım kaçma sebebimizde şu benim annem 4 yıl önce öldü babamla yaşıyoruz babamın tek derdi aynı anda farklı farklı kadınlarla gezip eğlenmek eve nadiren bişeyler alır yeri eve hiç bakmaz bizi hiç düşünmez sadece sağdan soldan yardım toplamak ve kendini iyi biri olarak göstermek için yanında tutuyor bazen döver hatta annemi de dövüyordu ve defalarca bıçaklamaya kalktı çoğu zaman durup dururken laf söyler bir teyzem var o da yardım ediyor genelde ama sadece yardım etmek için annem öldüğünden beri yanına alıp babamdan kurtaracak ama her seferinde bir bahanesi var almak zorunda değil biliyorum ama bize sürekli Ümit veriyor daha önce yakın bir akrabamız tarafından tacize uğradım defalarca tabi ben hep karşı çıktım ve bunu teyzeme anlattım polise gidelim bişey yapalım diye hiç bir şey yapmadı geçenlerde yine baya bir olaylar oldu babamla eve erzak alalım dedim kavga çıkardı beni mahallede yerde sürükleye sürükleye dövdü teyzeme sığındım babam kovdu git teyzenle yaşa diue teyzem kabul etmedi babanın sağı solu belli olmaz bize de tebelleş olur rahat bırakmaz önce ben bizi güvene alayım öyle alacağım dedi geri babama yolladı bende bunların hepsini sevgilime anlattım zaten çoğu zaman evde aç olduğumuzu falan biliyordu elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor bu konuda bana gelip bu yaz kaçalım bu evden kurtul ben seni üniversiteye de gönderir okuturum bir süre annemle kalırız ama ben sana ne yapar eder bir ev alırım alamazsam bile kiraya çıkarız dedi 3 yılda en ufak bir kötülüğünü bile görmedim sevgilimin ailesiyle de 2 yıldır tanışıyorum onlarda çok iyi insanlar zaten babası ayrı annesiyle tek annesi var beni de kızım diye yere buza koymaz ama benim kafam çok karışık kaçarsam beni herkes siler kimse yüzüme bile bakmaz ne yapsam bilmiyorum

Sevgilime kaçsam mı?