Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Sevgiliyle kaçmak?
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Kaç gör ebeninkini kaç yaşındasınız okumamışsınız iş yok sadece sevmekle olmuyo ev geçindirme derdine düşün de görün o zaman kavgaları. ailenle aran iyi değil biliyo oraya tekrar gidemezsin bir kazancın yok. İnsanoğlu nankör ezik gördü mü kötü davranır sesini çıkaramazsın diye
kaçma. sakın kaçma. tvde görmüyormusun kaç aile kızını arıyor dolandırıyor erkekler vs Vs Aileden hiç habersiz bisy yapma. önce oku ayaklarının üzerinde dur. hem arkadaşın kaç yaşında? severse bu yaşta bekler
20
oda önce okusun bitirsin yasiniz kaç başınız kaç. ailesiz bisy yapmayın erkeklerde ne istediğini bilmesi 23 24ü bulur. sakın evleneyim deme iyiliğin için geç olsun güç olmasın ailen bisy biliyorda bu yaşta bisy söylüyor sokakları görmüyormusun tvde
Cevap
5Cevap
Kaçmak ne ya yıl olmuş 2021, boşuna aksiyon aramayın esra erolda bulursunuz kendinizi sonra.
Neden ki
Kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum
Bu kadar kırıcı ve iftira atmalarina da gerek yok ama
Neden tek benim ailem böyle tüm arkadaslarim vakit geçiriyor birbirleriyle ben sabahtan akşama kadar evdeyim
Gitme sakın ailesi baskıcı olmayan çok az maalsef ben de 23 yaşındayım senden farksız değilim sakın kaçma
Yaa😔🥺
Haytının hatası olur ama hayat senin hayatın
Bilmiyorum gerçekten 🥺
Gerçekten sence tek problem polis jandarma mı?
Başka ne olabilir ki
Yaa ne gibi sorunlar olur
Mesela ailen perişan bir hale düşebilir. O senin ailen Allah aşkına senin kötülüğünü mü isteyecek. Zaten şimdi de öldürülen onca kadın aşık oldukları adamlar tarafından öldürülmedi mi? Hepsinin temelinde aşk yatıyor. Eğer o kadar aşkınıza sadıksanız adam gibi oturun cefasını da çekin ilerde ne zorluklara rağmen direndik evlendik dersiniz çocuklarınıza. Doğru düzgün yaş almayı, elinize meslek almayı bekleyin. Elbet annen baban da senin kötülüğünü isteyen insanlar değillerdir. Bir şeyini görmüşlerdir istememişlerdir. Otur annenin babanın gördüğü şeyin ortaya çıkmasını bekle. Ha eğer öyle bir şey yoksa eninde sonunda annenler de yanlış düşündüklerini anlar tamam derler. Biraz sizi büyütenlere saygı duyun artık lütfen kaçmak nedir.
Bir şey olmaz ama kaçmasan daha iyi.
Gönül isterdi her şey gönlünce olsun ama dayanacak gücüm kalmadi😔😔
Boş yaşam için teknoloji
?
Boş bişey yani 😊
Anladım
Okulunu oku mesleğini eline al kaçacağın kişinin eline bakma insanlar senin eline baksın.
Yani🥺
Yani yok sen anladın iyi geceler
İyi geceler
Böyle bir şey yapma, pişman olacaksın.
Yaş kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?