AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Burada bir çok kişi yazmış bende söylüyorum koskoca beş (rakamla 5) senede aranızdaki uyumsuzlukları görmedin de nişana bir ay kala mı kafana takıldı? ben nasıl soğutacağın konusunda hiç girmeden şunu söyleyeyim "nasıl soğutabilirim" diye sormuşsan iş zaten bitmiş ama medenice arkadaşların da belirttiği üzere uyumsuzluklar hakkında konuşmayı deneyebilirsin, belki bir çıkar yol gözükür sonuçta koskoca 5 seneyi bir hiç olması için mi yaşadın?
Kusura bakmada 5sene sonrami algiladin bunu bahane uretme ayrilasin varmis ayriliyosun iste
Kafa yapın tam benlikmis,, şöyle soğutabilirsin onun sevmedigi tahamul edemedigi şeyleri yap ancak öyle soğur ama buda binevi psikolojik. siddet demek bence açıkça konuş rest cek yani
5 yılda sevgilinin evde köpek beslemeyi sevmediğini ve motora binmeyeceğini öğrenmişsin. İstersen 10 sene daha ilişkiyi sürdür bakalım daha neleri sevmiyormuş.
Bence en mantıklısı güzelce al karşına konuş yani belki seni düşündüğünden motora binme diyor köpek meselesini bilemicem ama yani olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok bence evlendikten sonra daha beter olacağına şimdiden ayrılın güzelce konuş de böyleyken böyle sonra baktın anlamıyor davasından vazgeçmez ne yapıyorsan serbestsin bişey diyemeyiz 🙃🙃
Bi it birde içi hava dolu 2 teker için değermi 5 yıl seni bekleyen birisi için. Motoru alırsın alıştırabilirsin belki köpeği o zor iştee. bende hayvan severim yavru kedi yavru kööpek beslerim ama uzun süreli değil kısa süreli. hatta tavşan beslediğimiz oldu.
5 yıldır aklım neredeydi kardeşim, yazık kıza, hayallerine saygı duyarız ama bunu keşke daha önce düşünseydin bari soğutmaya çalışmakla uğraşma daha çok üzersin direk konuşmanda fayda var ailelere senin açıklama yapman daha doğru olur.
Bence düzgün bir şekilde benim hayallerim falan var buna saygılı duymalısın beni tereddütte bırakıyorsun gerçekten yapamam kendini düzelt de benden bir tavsiye şakım ilişkini bırakma kardeşim başka birini bulsan yok onu tanımak etmek çok uzun sürer güvenemezsin bile düzgün bir şekilde sorununuzu konuşun
Ben sana olacagı söyliyim evlenirsin ilk başlarda ona uyarsın yapma der yapmazsın ama bir süre sonra daralırsın seni anlayan ortak hobilenizin oldugu seninle sevdiğin seylerde vakit geciren biriyle tanısınca istemesende eşinden sogursun kendimden biliyorum yapma bizzat yüzüne söyle benim hayallerimi isteklerimi önemsemeyen birini istemiyorum hayatımda de bitir nolmuş ilişkiyi sen bitirsen
O hanımefendi motora binmek zorunda değil
Ayrıca köpek de istemeyebilir bunlar doğal şeyler
Sevgiliyken konuşmanışsın evlenme aşamasına gelmiş şimdi mi konuşuyorsun.
Senin şu an yapmaya çalıştini bana ilk sevgilim yaptı 21 yasindaydim. Ve 7 sene geçti kimseyi almadım hayatıma.
Çok iyi yapmışsın ödül de verdiler mi
Vermediler ama birdaha önüme kimse çıkmadı ki seveyim
Almadım diyorsun ama. Çıkmadı demiyorsun
Onu yanlış yazmışım
Sevgiliyi geçtim flört te mi olmadı
Nisanlandim 25 2 aylıkken başka kizla konustunu öğrendim ve bıraktım o kızla evlendii
25 yaşındamı nişanlanmıştın? Sıkıntılı insanları seçmede üstüne yok galiba
Yook nasip iste
Evet nasip ama bence ümidini de kesmemelisin sanki
Kesmjyoruz da heves kalmadi
Neden heves kalmadı?
O kadar uzun ilişki kız senin ciğerini biliyodur 5 sene dile kolay soğutamassın çok ayrılmak istiyosan net ol çat çat söyle
Bir kız olarak erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum ayrılmak istiyosan bunu yormadan direk söylemelisin soğutmaya çalışmak daha çok yıpratıyo bi kızı o kızı daha fazla üzmek istemiyorsan direk söyle ayrılmak istediğini
5 yıldır motor ve köpek sevdiğini bilmiyor nişana 1 ay kala yeni öğrendi?
👏👏👏👏👏😎
Açık açık konuş ömrünü heder etme yazık etme hayallerine !
uğraşma soğutmakla. ona sadece buraya yazdıklarını ve seni bunların nasıl hissettirdiğini söyle. ya orta yol bulursunuz, ya ayrı yol.
Yanında iğrenç şeyler yap. Mesela osurmak, tükürmek felan, ağzını şapırdatarak yemek..
Mekana gittiğinizde onu utandır. Sinirli davran..
Kısacası iğrenç birisi ol. Direkt soğur.
Haa bir de soğan sarımsak yiyip dişini fırçalamadan yanına git
Dayı motorla şehir şehir gezilir mı
Rahat olmaz
Ve kaza yaparsan otobanda kurtulma sansin yok
Zorlayamazsın
Kardeşim gün gibi açık mutsuz olacağın. O nedenle uzatmaya gerek yok. Açık bir şekilde konuş ve bitir gitsin.
kendin ol yeter
git köpek sahiplen
motorunu al
neyi istiyorsan yap
o da arkandan baksın
merhaba,5 yıl içinde hiç mi doğru düzgün böyle şeyleri konuşamadınız, ben senin yerinde olsam, evde köpek beslemek istediğimi ve motor alıp gezmek istediğimi ona açık açık söylerdim, beni kabul ediceksen bu şekilde kabul et ve evlenelim derdim
Burada söylediklerinin aynısını kıza da söyle. Kendinden soğutmak için bir şeyler yaparsan bu sefer kötü olan sen olursun.
Böyle çocukça işlerin peşinde koşma. Kendinden soğutmak nedir? İstemiyorsan adam gibi karşısına geç anlat.
5 sene uzun bir dönem hiç olmazsa bu zamanın hatrina karşına al ve ayrılmak istediğini de bu daha az kırar.
İyide bunlar ufak tefek şeyler hallolur şeyler ayrıca 5 yıl içinde bunları daha konuşmadıysanız sizin sorununuz
İstemiyorum bitti de sebeb sorarsa burda yazdiklarini onada soyle kabul ederse devam etmezse gonde gitsin , 3 gunluk dunyada kimsenin kahrı cekilmez
Yazık gerçekten kıza üzüldüm sadece umarım sogutmana bile gerek kalmadan bir sebeple biterde kız üzülmez sende sonrasında çok pişman olucak demedi deme ama kızı haketmiyorsun bile
Flört etmek kadar ayrılmak da var. Bence bazı konularda uyuşmadığınızı belirtip ayrılın. Direkt söylemek varken başka şeylerle yormayın kendinizi. Zorla evlenecek haliniz yok nasılsa. Zaten hayvanları sevmeyen biriyle evlenmek kabus gibi olurdu. 😑
5 senelik ilişkiye böyle alçakça bitirmeyi planlıyorsan kıza yapacağın en büyük iyilik onu hemen terk etmektir.
Gidip adam gibi konuşun, patır patır yüzüne söyleyin. İnsanların duygularıyla oynayıp kardeşim. kuğu yapmayın.
Kardeşim yine değiştirilen yeri anladın sen
İnşallah o kızı bıraktığında kız senden 10. kat yakışıklı ve iyi bir insanla beraber olur da hasedinden çatır. Çatır. Çatlarsun
Neden öyle diyosun ki belki ben haklıyım herşeyi anlatmadım burda
Ben feministim
O ne demek
erkeğin haklı olup olmadığına bakmadan normalde kadın-erkek eşitliğini savunurken günümüzde erkekleri ölümle tehdit edip ırkçılık olayını cinsiyete uyarlayacak kadar ileri gitmiş kişiler=feminist
@ÖnemliAmaDeğil aynen bence kadın %birmilyon haklı ama bu benim fikrim mutlak doğru değil o yüzden istediğinizi yapın
benim fikrime göre kadın motora binmek zorunda değil ama alerjisi yoksa eve köpek alınmasına anlayış göstermesi lazım zaten evlilik bu iki tarafta birbirinin isteklerine saygı göstermeli. adam kadına derdini açarsa zaten hallolucaktır :D.
@ÖnemliAmaDeğil açıkçası eve köpek almalarına gerek yok adam var zaten kıza çok üzüldüm teselli etmek istiyorum
sana 2. x kromozomunu veren kişinin erkek olduğunu bilmene rağmen aşağılaman çok acınası bir durum böyle mutluysan devam et umarım ilerde ilişkilerinde sorun yaşamazsın
@ÖnemliAmaDeğil o kromozomu verdiği güne lanet okuyorum ne güzel bu saçma sapan dünyaya gelmezdim hep o kromozomun başının altından çıktı bu dertler
tüh ama bak diğer x kromozomunu annen verdi annene de lanet okuyor musun :D
@ÖnemliAmaDeğil hayır o papatya 🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️💋💋💋😅🤣
hangi kromozomu annenin hangisini babanın verdiğini bilmediğine göre annen hatırına ikisinde sevmen lazım
@ÖnemliAmaDeğil saf mısın XX kromozomu biri anneden biri babadan geliyor
Erkek olunca Y geliyor
tamam ben de dedimki 2 tane x kromozomun var hangisi annenden geldi hangisi babandan geldi onu bilmediğin için annen hatırına 2 x kromozomunu da mecbur seviceksin :d
@ÖnemliAmaDeğil boş yapıyorsun erkeksin ya normal
erkeğim ve kadın seviyorum şimdi mutfağa dön kendi alanından çıkma
Keşke daha erken karar verseydin, 5 sene çok geç birbirinizin ilgi alanlarını isteklerini tanımak için bunları ilk aylarda insanlar konuşabiliyor bir an önce ayrılmaya bak
Evlilik mi kaldı bu devirde. Boşver evlilik olmadan yaşayın baktınız olmuyo ayrılırsınız. Ne aileler üzülür ne siz. Herkes yoluna gitmiş olur.
5 yılda niye hiç konuşmasını ki böyle hayallerinizi?
Bir erkek on gün de nasıl soğutulur filmini izlemeni tavsiye ederim
Ben seninle evlenmek istemiyorum diyceksin. Bu kadar.
Bir şekilde bu soruyu sorduğunu öğrensin soğur zaten
Ben böyleyim ve benim hayatıma ortak olacaksan buna saygı duymalısın demen bile yeterli.
Merhaba sorunuzu yeni görüyorum. Benimde 4 seneye yakın bi sevgilim vardı baya ciddiydik ama artık bazı düşüncelerimizi falan uyuşmamaya başladı benim içinde zor oldu ama ayrılalım dedim her gün üzülüp ağlamaktansa yol yakınken bitirmek daha iyi bence acık acık konuşmalısın neden ayrılmak istediğini falan söylemelisin o da onunla birlikte olmak isteyen birisiyle halen birlikte olmak istemez. Ailenede anlatırsın
Onla biraz konuş orta yolu bulmaya çalışın bence syrılma direk yazık olur
Bence düzgün bi şekilde fikir ayrılıklarınız olduğunu belirt böyle şeylere gerek yok.
Ayrıl tabiki 🤔anlattığın gibiyse 🤔sana kizmi yok abi🤷☺️
Adam ol dik dur açıkça ayrılmak istiyorum de sebepleri ile
Soruyu soran in cinsiyetine bile bakmadan anlamıştım erkek olduğunu 👍👍 hep boylesiniz işte 5yildir aklın neredeydi hep oynasma çabaları direk net ol ve ayrıl
Ne salak bi insansin sen!! Ulan köpek ve motor yüzünden seni hayat arkadaşı olarak seçen kızı yarıyolda bırakmak istiyorsun.. ben kıza yazık olur senin gibi biriyle evlense
Toksik biri ol sürekli ona mutlu değilim de hep kötü şeyler anlat güldürme onu bıktırsan onla hiç bi aktivite yapma vakitlerini tek geçir soğur bence ama bunu yapmak yerine seni sevmiyorum de bitsin. Yani😢😢
Pardon da 5 sene boyunca ne konuştunuz acaba bunları şimdi düşünüyorsun
Ayrılmayı düşünüyorsan bence bu söylediklerin bahane olur gerçekten seviyo musun bence onu bi düşün aksi halde onunla bu düşüncelerini paylaşırsın kız buna rağmen karşı ise ayrılırsın soğutmaya çalışırken daha çok üzersin
Soğutmana gerek yok karşısına geç bu dediklerini ona da söyle ayrılmak istediğini belirt ve işi bitir
Ben gay im de. Bu anlattıklarına o yakışır ancak. 5 senedir gözün nereye bakıyordu acaba?
Köpek bende istemezdim eğer bahçeli bi yere taşıncaksak kabul ederim bahçede durabilir ama motora itiraz etmesi biraz saçma olmuş
bu kişi ile kesinlikle evlilik yoluna girmeyin ileride boşanmayla sonuçlanır daha çok üzülürsünüz kibar bir dille bitir
Abi 5 yıldır ilk defa mi bunları konuşuyorsunuz saçmalığa bak..
İnsanlar nikah masasından bile kalkıp gidebiliyor. Hayatını ve zevklerini rehin almak zorunda değilken yasaklar koymuş. Bu şeyler evlenince daha da artar bence
Bence bunları onunla konuş böyle diyorsun ama benimde hayallerim var de. Böyle olursa çok sıkıcı ve monoton bir evliliğinizin olacağını söyle eğer anlayışlada karşılamazsa ayrılmak istediğini söyle.
haklısın yürümez ayrıl kafan rahat olur. sebebe gelince ilgisiz davranmaya başla kendi soğur zaten
Sadece kendini düşünerek evlilik olmaz ki. Acaba o kızın senden beklentileri ne? Sevdiğin kişinin yanında olmak için bazı şeylerden vazgeçmelisin ama sen galiba artık sevmiyosun.
Önce can sonra canan Kendi mutsuz olursa yanındaki insani nasıl mutlu edebilir ki arkadaş geç farkına varmış
Kesinlikle ayrılman lazım yoksa hayatın boyunca mutsuz yaşarsın. Keşke bu iş ciddiye binmeden bitirseydiniz ama yapacak bisey yok çat diye söyleyin soğutmakla uğraşmayın
seviyosan hiçbişey sorun değio sevmiyosun demekki kızı çok üzersin 5 yıl uzin bi süre
5 sene sonra ve evlilik aşamasında fak etmişsin ne tuhaf. Senin gibi korkaklar keşke sevmese