Arkadaşlar 5 senelik bi ilişki aileler falanda biliyo ama evlenmeye yakın artık bazı şeyleri konuşmaya başladık mesela ben hayvalanları çok aşırı seven bi insanım ama o hiç sevmiyo evde bi köpek beslemek istiyorum küçüklüğümden beri evlenince beslerim dedim ama bu defada evleneceğim kişi istemiyor ve küçümlüğümden beri motor sevdam var yeni yeni iyi bi motor aldım biniyorum ama kesinlikle motor istemem diyo motora binmem diyo benimde hayalim eşimle motorla tur yapmaktı ama bunuda istemiyo yani benim en büyük hayallerimi evleneceğim kişi yüzünden gerçekleştiremicem işim iyi param var ama hepsini onun yüzünden yapamıcam böyle biriyle evlenirsem çok monoton bi hayatım olucak ve nişan takmamıza 1 ay var bu kızı nasıl kendimden soğuturum nasıl ayrılabilirim yani ayrılan taraf ben olmak istemiyorum bi fikir verin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. motor ve köpek için sevdiğin kadından mı ayrılacaksın.. veya , kadını sevmiyorsun artık da bahane mi arıyorsun.. veya 5 senedir aklın neredeydi bunları neden daha o zamanlar konuşmadın da , kıza bunca zaman umut verdin , ailelerin tanışmasına izin verdin.. şimdi bunlar için mi 5 seneyi çöpe atacaksın? sen yine motorunu alırsın, köpeği de bilemem , ufak sevimli bir yavru aldığında yarın bir gün , fikri değişebilir.. motor ve köpek için harcama kızı bence.. ama sevmiyorsan da , bilmiyorum.. 5 yıl aklın neredeydi diyeceğim yine.. bu tavrını tasvip etmiyorum kusura bakma.. kızı soğutacağına, bunları öne sürerek , kıza sarı kart gösterebilirsin.. baktı seni kaybetme riski var, razı olur bakarsın.. pat diye vazgeçme kızdan, ona da yazıktır.. 5 yıl ya dile kolay. sen sevmiyor musun bu kızı?
113 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız gerçekten. Kimse böyle bir duruma düşmemeli
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılben evimde köpek altımda motor olmadan bir hayat yaşamıyorum ben bunları yapmayacaksam hayattan zevk dahi alamam eşim olarak buna saygı göstermeni istiyorum aksi taktirde hayallerime izin vermeyen bir evlilik istemiyorum de eğer kabul ederse ne güzel hedeflerine ulaşmış olursun eğer olmaz istemiyorum derse reddeden o olmuş olur.
4511 Yorumla
Soran+1 yılUlan ne varsa erkeklerde var valla saolasın kardeşim bu yazdığını direk söylesem bile olur bence
- +1 yıl
direkt söyle o senin olucak kadın hayallerine saygı duyması lazım tamam seninle motora binmeyebilir bak o onun korksusudur buna bir şey diyemem ama eve bir köpek alırsın motorunu sürersin edersin hayallerini yaşarsın bunu ona belirt eğer senin hayallerini reddediyorsa bu onun uyumsuzluğudur. dediğim gibi karınla motora binme hayalinden vazgeçebilirsin ama köpekten veya tek başına binmekten vazçgemek zorunda değilsin.
- +1 yıl
bu durumda unutma sen de onun hayallerine uyum sağlamalısın evlilik böyle bir şey hayatlarınız birleşiyor
Soran+1 yılYani denicem konuşucam bunu saolasın kardeşim
- +1 yıl
%90 ihtimalle kabul edicektir eğer etmezsede dediğim gibi eğer sana uyarsa bahçede köpek bakmayı teklif et eğer çok inatlaşırsa senden ayrılan o olmuş olur.
- +1 yıl
Bu benim hayalim istemiyorsan git demek kolay senin o kadında zaten yüreğin yok. Yavaş yavaş hafiften köpek konusunu onun nabzina göre şerbet vererek açarsın evi tutarken de küçük bı bahçesi olan bir ev tutarsın yavaş yavaş alıştırırsın bu fikre ama sende ki istemiyorsa çeksin gitsin sen bence şunu bı düşün evliliğin ne demek olduğunu senin için ne anlam taşıdığını çevrende ki evli insanları gözlemle sonra ben niye evleniyorum de kendine. Gerçekten aile kurmak için mi?
- +1 yıl
- +1 yıl
Ama siz şunu kaçırıyorsunuz. Çocuk çok net şekilde konuşur der hayallerime engel olucaksan evlenmeyelim diye kadının düşüncesini karakterini bilemem ama çok kadinda gördüm yıllarca konuştuk ailemin içine girdi nişanım yapıldı ayrilsak ben aileme ne dicem insanlara ne anlatıcam diye istemedikleri şeyleri yapıyorlar. Bu kadar keskin konuşup kırmak yerine adım adım hareket ederek alıştırmak karşındakini daha mantıklı. İstemiyorum der bakamam der başta ama seviyosa zaten sevdiği insanın o köpekle mutlu olduğunu görünce oda mutlu olur
- +1 yıl
- +1 yıl
Hay Allah seni ne etmiye 😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıllık bir ilişkide neyi seviyor sevmiyor hiç konuşmadiniz. Nişana 1 ay var ve yeni farkina vardınız birşeylerin. Geç değil mi bunları konuşmak için. Soğutmana gerek yokkiKendi isteklerini söyle bu şekilde bir hayat istiyorum benimle olmak istiyorsan bunları kabul etmelisin dersin
561 Yorumla
+1 yılBence soğutmaya çalışırsan çok daha üzersin bence çat diye net ol ve ayrıl ama açıklamanı da aynen böyle yap lafı dolandırma
4035 Yorumla
Soran+1 yılAyrılan taraf ben olursam hem ailem hemde karşı taraf beni kötü bilicek 5 senelik bi ilişki o benden soğusunki kız üzülmesin
- +1 yıl
Soğutmaya çalıştığını anlamaz mı sanıyorsun bence git açık açık konuş delikanlı ol
Soran+1 yılÇok pis çıkmaza girdim
- +1 yıl
Beni dinle benii git delikanlı gibi anlat konuş
Soran+1 yılTamam ama ne dicem hadi kıza söyledim anlattım ailelere motor la hayvanı sevmiyomu dicem çok saçma gelir onlara
- +1 yıl
Veya hayallerim gelecek planlarım vs uyuşmuyor diyebilirsin
Soran+1 yılKız beni seviyo beni seven bi kızdan ayrılıcam anlaşma yaparmı benle
- +1 yıl
Gerçekten seviyorsa iyiliğin için yapar
Soran+1 yılTamam ama beni sevse benim hayallerimden vazgeçmemi istemez çünkü çok tartıştım bu konuda mesela motorla şuraya gideriz diyorum sen tek gidersin diyo yani ben bi erkek olarak eşimi evde bırakıp gezmeye gidemem ama o tek gidersin diye çok saçma değilmi
Soran+1 yılİstiyorum çünkü çok anlayışsız
- +1 yıl
Tamam ayrıl abi ne bekliyorsun ki
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim fikirleriniz için ❤️
- +1 yıl
Rica ederizz
Soran+1 yılTamam söz yazıcam son durumu buraya
- +1 yıl
@yedami erkekler niye bu kadar kötüsünüz oğlum
Hiç mi duygu yok kalp yok sizde
Nasıl soğuturum diyor
Anlamaz ki kız nerden anlasın
Direk söyle de bari acısını bi anda yaşasın - +1 yıl
Yorum yapayım derken seni etiketlemişim pardon
Sinirlendim 😄
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yildir bunlari fark edemediysen ayrilda kizi kendinden kurtar
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 senelik sevgilini tanıyorsundur
Sen neden soğudun? Hayvanları sevmediği, motoru sevmediği için
Peki bu kadın neleri seviyor, hayalleri ne?
Sende sevgilinin sevdiği şeyleri istemediğini, sevgilinin hayallerini kabul etmeyeceğini söyle
Örnek sevgilinin dünya turu yapma hayali var diyelim
Konuyu bir şekilde bu konuya getir de ki; kızım benimle böyle hayaller kurma baştan uyarayım ben dünya turu yapmam o paraya kendime iyi bir motor alırım
Böyle dersen 1 ayda senden soğur sende hiçbir şey olmamış gibi üstüne düşersen
Ya ben ne dedim ki kızım. Kendi görüşümü söyledim biz evlenmicek miyiz gerçek görüşlerimi senden saklayamam sana yalan söyleyemem ben buyum de
Birazda gereksiz kıskançlık yap, baskı yap zaten aptaĺ değilse kız senden soğur
Sen neden ondan soğudun? Sana saygı duymadığı için
Sende ona saygı duymayacaksın ama bunu yavaş yavaş yap yani 1 aya dağıt herşeyin 1 haftada bitmesini bekleme günlere dağıt gereksiz tartışmalar çıkar
Kendini mağdur gibi göster
Sanki sen onu istiyormuşsunda o senden soğumuş gibi tavır takın
×××Bu arada bu kızla asla evlenme bu süntükle ömür geçmez××××00 YorumlaMerhaba , ''evlenmeye yakın artık bazı şeyleri konuşmaya başladık'' dediniz ve 5 yıldır sizin hayallerinizi bilmeyen bir kadınla sevgili olarak devam ettiniz öyle mi?
Ve herkes burada adamın köpek ve motor sevgisine odaklanmış. Bu kadın neden 5 yıldır bilmiyor bunu diye soran olmamış.
şu an sevgilinizle konuştuğunuzu ve bunları istemediğini söylüyorsunuz daha önce neden hayallerinizden bahsetmediniz. Bir kadını yıkan ne olur biliyor musun? evlilik hayaliyle yıllarını verdiği bir insan tarafından terkedilmeye zorlanması. Sen kendine bunu yakıştırıyor musun?10 Yorumla5 yıllık bi ilişkiyse kolay kolay soğumaz. bugüne dek hiçbi kavga etmediniz. soğuyacak olsa soğurdu zaten. bi yerden sonra öyle bağlanıyosun ki karşı taraf naparsa yapsın bırakamıyosun. o yuzden bosuna ugrasma. bıde nişana 1 ay varmış. sevgilinin 5 yıllık bi ilişkiyi 1 ayda bitirmesi için onu aldatmış oloman falan gerekiyo. git açık açık söyle. bıcok konuda fıkır ayrılıgımız var bu evlenınce sorun olur bize. evlendıkten sonra ayrılmaktansa sımdı yollarımızı ayırmamız ıkımız ıcınde en ıyısı olur de. tabı once orta yolu bulmaya calışın. ama şunu da söylemeden edemiycem, 5 senedir berabersiniz kızın motor ve evcil hayvan istemediğini şimdi anlıyosun. önceden biliyosan neden önceden bıtırmedın bu kadar bekledın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılKız motordan ve köpekten korkuyor olamaz mı? Hemen anlayışsız ilan edip hayallerimi önemsemiyor falan demişsiniz. Bunlar madem bu kadar önemli 5 senedir aklınız nerde de konuşmadınız? Bir de kendiniz kötü bilinmemek için bütün sorumluluğu kıza yıkmaya çalışıyorsunuz. Sizin gibi erkekler midemi bulandırıyor, daha verdiği kararın arkasında duracak cesareti yok bir evlilik falan düşünüyor komik.
73 Yorumla- +1 yıl
@meloşş123 Haklısınız bunlara erkek bile denmez.
ben evimde köpek altımda motor olmamadab bir hayat yaşamıyorum bundan sonra da böyle olacak de eşim olarak buna saygı göstermeni istiyorum aksi taktirde hayallerimi yasamak istemeyen bir kadınla bir evlilik istemiyorum de eğer kabul edersen beraber yasamak istiyorum eğer olmaz istemiyorum dersen reddeden o olmuş olur ve bitirir bence eğer bunlar varsa kabul edersen de nişan olacak dersin kabul etmezsen diyeceklerim bu kadar.! Çünkü hayallerimi yaşamayacağım bir kdın olacaksa hayatımda neden evleneyim ben bunları da tek basıma yaparım ben bunlarlaa da mutlu olurum
00 Yorumla
+1 yılLafı dolandırmana gerek yok!
Yeni tanıştığım biri ile buna benzer durumla karşılaştım ve çok geçmeden yollarımı ayırdım örneğin; kilolu biriydi ve ben de kilo almaya meyilliydim ve dedim ki, bisiklet sürer miyiz birlikte, cevap hayır, birlikte yüzer miyiz, cevap hayır, işte ne bileyim yürüyüş vs yapar mıyız cevap hayır!
Dolayısıyla böyle bir insanla ömür geçmez aynı şekilde motor kullanmayı seven biriyim ben de ve buna da olumsuz bakacağını düşünmüştüm. O yüzden uzatma ve söyle gitsin!00 Yorumla
+1 yılValla sogutmak gibi bir taktik uygulamak kirici olur bence buna gerek yok uzun bir yil birlikte oldugunuz icin oda bir cok konuda zorluk cikarsanda anlayis gösterecektir
Al ciddi sekilde karsina konus birlikte bir hayal kurmanin imkansizligini fark ettigini farkli oldugunuzu ona söyle kirmadan incitmeden davran00 Yorumla
+1 yılBenim de nişanlımın köpeği var ve ben sevmiyorum, ama bişey de demiyorum saygı duyuyorum o çok sevdiği için. İnsan sevince bir şekilde kabulleniyor hiç istemese bile. Seni seviyorsa seni kaybedeceğine kabullenmeyi seçecektir, ama yine de ayrılmak İçin çok geçerli bir sebep olmadığını düşünüyorum, belli ki sevginiz bitmiş.
20 Yorumla5 senelik ilişkin var ve sen evlenme teklifini edene kadar hayatında ki kadının neyi sevip sevmediğini neyi tehlikeli görüp görmediğini bilmiyor muydun? Aileler bir araya gelmiş isteme olmuş nişan yapılacak yok onu istemiyor yok bunu istemiyor bunlar küçük bahane 5 senesini sana vermiş kadınla güzel güzel oturup orta yolu bulmak varken basit bahanelerle ayrılıp bütün ailesine karşı kadının yüzünü yere eğeceksin. Niye senin adrenalin tutkunu seninle yaşamadığı için. O motorun üzerinde hızla giderken ikinizden birine bir şey olma korkusu sarıyor olamaz mı? Eğer evleneceğin kadını sevseydin bunları düşünmezdin. İki sene sonra boşanacağınıza baştan bitmesi hayırlısı olur.
23 Yorumla- +1 yıl
adamın maddi durumu iyi muhtemelen güzel bir evleri olucak kadın ona rağmen köpek bile istemiyor uyumsuzluk kadında burda ama ortayı bulmaları lazım
Gerçekten şunu yapmayın birisi daha tıpatıp aynısını yapmıştı ve günlerce nasıl bu kadar iğrenç bir karaktersiz olduğunu düşündüm durdum. Yani ayrılmak istiyorsan, neden karakterini düşürerek, soğutmaya-nefret ettirmeye falan çalışıyorsun ki. Net ol. Sebeplerini ve nedenlerini söyleyerek insan gibi konuşarak ayrılın. Ne o öyle, 'ayrılan taraf ben olmak istemiyorum, benden soğumasını ve kendisinin ayrılmasını istiyorum.' Gerçekten bu kadar aynı olamazsınız. Biz insanız ve konuşarak halletme özelliklerimiz var. Rica ediyorum karşıdakine insan gibi konuşarak bitir. Ha bu onu üzecek bile olsa, insanlık gereği ne olursa olsun en net şekilde açıklamanı yap. İlerde mutsuz olacağınızı, üzülse bile şu an için ciddi ve doğru söylemen gerektiğini, her ne kadar üzülüp ağlasa bile söyle. Dürüst ol.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 sene de evlenmeye yakn bunları mı bahane olarak ortaya döküyorsn sen kısaca evlenme korkum var desene şuna hayalmis cocuk mu kandırıyorsn motor ve köpek 5 yıllk aşkından emeklernden daha önemliyse sen motorn ve köpegnle yaşa zaten
62 Yorumla- +1 yıl
⚘⚘⚘⚘
Senin hayatın ve sevdiklerin kadarda benimde heveslerim var ben evliliği monoton bir hayat sürmek için değil seninle mutlu olmak gezmek ve eğlenmek için istiyorum seninde vardır yapmak istediklerin benimde var belki senin sevmediğin şeyler kadar benimde olucak ama bunları sorun edip evliliği birbirimize zehir edeceğimize birlikte sevmediğimiz şeyleri de sevmeye hayatı birbirimize kolaylaştırmaya ne dersin aksi taktirde ben yapamayacağımı düşünüyorum sana açık açık geldim ortak bir noktada buluşacagimizi ümit ediyorum
Bence bu şekilde konuşabilirsin kardeşim ama özgürlüğün olmadığı yerde monotonluk olur Buda sevgiyi zamanla bitirir ama senden bir kız olarak ricam hemcinsim çünkü sevgilinde 5 yıllık emeğiniz sevginiz var soğutmaya çalışmak yerine ona güzelce açıkça ne olursa olsun kimse bu şekilde muameleyi haketmez bence10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl5 senedir birliktesiniz ve neyi sevip, neyi sevmediğini son 1 ayda mı öğrendin? . Buna inanmamı beklemiyorsun değil mi? Zaten insan gerçekten seviyorsa her şey için, karşılıklı fedakarlık yapabilir bir yolunu bulur, ayrılmayı düşünmez ama sen bahane arıyorsun. Sen çoktan başkasını bulmuşsun. Kesin başkasından hoşlanmaya başladın. Vicdanını rahatlatmak için, kızcağızdan ayrılmaya kendince bahaneler yaratmışsın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Soğutamazsın saçma sapan davranma kendin ol ve bunları anlat. Kabul edip kendisi seninle hayallerini gerçekteştirmek isterse gelir. İstemezse kendine birini bulsun ve sen de birini bul. Evlilikte senin farklı onun farklı hayalleri olabilir. Onun sana aynısını yaptığını düşün sen evlenmek isterken o senden kendini soğutmaya çalışırsa canın yanar üzme bence onu da kendini de. Hayatınıza bakın. Umarım işe yarar.
10 Yorumla
+1 yılKız haklı. Motor yani sürat aşkın sende hasar bırakabilir. Tur yapmak istiyorsan karavan al. Şehir şehir, ülke ülke yine gezin. Köpekleri çok severim ama evde kedi, köpek bakmaya ben de karşıyım. Onun tüyleri dökülür zırt bırt. Tuvalet eğitimi verene kadar evin orta yerine tuvaletini yaptığını düşünüyorum da öğğğ. 🤑🤑İğrenç. Bahçeli bir eviniz olur, bakarsınız da apartman dairesinde sıkıntı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence saçmalıyorsun. Bu kadar basit şeyler evliliğe engel olmamalı. Senin için bir hayal kırıklığı ama 5 seneni çocukluk hayallerin için feda ediyorsun. 5 yıllık yaşanmışlığı, evlilik kararı verdiren o güzel anları yok sayıyorsun. Bunlar ufak şeyler kardeşim. Bunlar dışında tamam ise bence hiç kaçırma derim. Çünkü ilişkiniz bayağı devam etmiş.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda doğru insanı bulmak zor. Diğer kız da bunu senden istemeyebilir yeni bir sevgili bulursan o sevgiliyle de tür yapamaabikirsin tabi soruda 5 yıl ve motor istemediğini yeni öğrenmen soruda troll kokusu yaratıyor. Kendi isteklerini çok fazla ön planda tutuyorsun. Böyle basit bir nedeni açıklamak da zor geliyor senin için ve ayrılan taraf olmaya cesaret edemiyorsun. Soru troll değilse tabi
+1 yılEğer gerçekten istemiyorsan bunu onlara aynı buraya yazdığn gibi anlat. Soğutmaya çalışmaktansa net ol. Soğutmaya çalışırsan eğer daha çok acı verirsin emin ol ve en kızdığım şey bu. Sadece net ol. Anlamazsa biter ama anlayışlı olursa belki kabul edebilir
10 Yorumla5 yıl diyorsun dile kolay. Hic mi sevmiyorsun bu kızı da sogutuyum felan diyorsun boyle yaparak onun kalbini cok feci sekilde kırarsın ve üzersin seven insan da bunu yapmaz ayrıca. Hayallerin konusuna gelirsek mertce adamca al karsına durumu anlat. Madem hayallerine engel koyuyor elbet bir orta yolunu bulursunuz ki cok seviyorsan tabii sıkılmadiysan ondan
70 YorumlaBöyle şeyler okuyunca gerçekten üzülüyorum. Sen 5 sene kiminle zaman geçirdin? Madem monotondu 5 sene nasıl katlandın? Çok zor olmuştur o kadar süre dayanmak, tahammül etmek.
İnsanlar anlaşabileceği, hem sevgili hem arkadaş olabileceği bir eş arar, hayaller gelip geçicidir ama o aranan eş ömründe 1 kez denk gelir karşına çıkar ya da hiç gelmez. O hayali tek başına yaşarken tadını alabilecekmisin, senin için ne kadar önemli şeyler, onlar olmadan da yaşayabilecekmisin, başka hayata heyecan katan güzel şeyler var mı.. Belkide konuşsanız ortada bi yerlerde buluşur fikirleriniz.00 Yorumla
+1 yılSoğutma, direk söyle anlat.. Ayrılık zaten iki tarafında kalbi kırılmadan yaşanmıyor ama belirsiz bırakıp gidersen daha çok canı yanar bu sefer seni hiç aklından çıkaramaz.. Burada yazdıklarını uygun bir dille ona da anlatırsan belki o da sana uyum sağlamaya çalışabilir...
00 Yorumla
+1 yılEger ki bir seyler seni mutlu etmiyorsa yerini degistir agac degilsin ya acik ve net ol o sana karsi nasil net istemiyorum yapmiyorum diyor sa sende ona de bende artik seni istemiyorum de bu iliskiyi daha fazla surduremem diyebilirsin senin kararlarina saygi duymayan bir esi ne yapicaksin gonul ister ki benim de senin gibi bir esim olsun dunyayi beaber gezip beraber turlayalim o ne ister se o olsun isterim ama acik ve net bir sekilde duygularini gercekten ifade et korkma demokrasi olan bir ulke de fikir ozgurlugu diye bir sey var
00 Yorumla
+1 yılBen şunu merak ettim. Sizin kız arkadaşınızla 5 senelik bir ilişkiniz var,5 senedir sevgilisiniz yani ve sen bunları önceden hiç konuşmadın mı, hiç sormadın mı ona? İlk defa mı konuşuldu aranızda bu konular? Sen sevgiline karşı dürüst olup ilerde bu şekilde yaşamak istediğini yoksa mutlu olamayacağını söylemelisin. Hayallerini, istediklerini eşin olacak kişiyle yapamayacaksan evliliğin ne manası var? Daha sonra mutsuz olmadan en başında söyle gitsin bence.
00 YorumlaKarşına al güzelce dile getir. Hayallerime karşı saygın olsun de. Eğer o kişi gerçekten seni seviyorsa sana değer veriyorsa hayallerine saygısı olcaktır. Başka türlü olmaz bu işler. Karşılıklı olarak birbirinizin isteklerine hayallerine saygınız olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılHayir neden kötü bilsin seni herkes. Bunlari bile bile evlenirsen oblar mi cekecek tum sorunlari. Elalem icin yasamaktan bikmaktik bi türlü.. kim ne düşünürse düşünsün evlilik gibi ayrilmakta vazgecmekte normal. Al karsina herkesi nedenleriyle beraber bir bir söyle adam akilli. Yalansiz dolansiz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkcası düşüncen çok saçma başka biriyle evlendiğinde bu istediklerine evet dese bile bazı şeylere yine hayır diyecek evlilikte bazı konularda fedakarlık etmen gerek her şeyin istediğin gibi olması imkansız. Ayrıca motoru ve köpeği ikna edebilmek senin elinde ve ikna edilmesi çok kolay şeyler
00 Yorumla Nişanlın çok iyi biri ve bu durumu kendisiyle oturup açık açık konuşmalısın
İlişkide çok emek var bence bir orta yol bulunur sevgi varsa illede bulunur
Çünkü başkasıyla evlenirsen mutlu olacağının garatisi yok
Zıt kişilikler birbirini tamamlar dengeler bende eşimle zıt karakteriz 3 yıl çıktık biraz o bana benzedi biraz ben ona ve iyi bir evliliğimiz oldu00 YorumlaBence kızın kendisiyle konuş bak seni seviyom ama beni hayallerimden hobilerimden uzaklaştırırsan bizim hicbisekilde düzenimiz olamaz ve bu konuda benimle inatlaşirsan 5yili yakıp senden ayrılırım de yani tamamen ona göz dağı vermelisin ve yahutta onunla hicbisekilde ilgilenme mesela napiyosun derse hep motordan ve hayvanlardan bahset mesela konuşurken birden deki ben biraz köpeğimi gezdircem sonra yazarım gibisinden ama yazma kesinlikle bence bu onu soğutur tamamen aklından atabiliceksen 5yillik arkadaşını sakın ayağını gazdan çekme ama eğer unutamazsan bu durumdan daha pis bı druma düşersin
00 YorumlaAçıkçası hem onunla hem ailelerle konuş anlat. Hiç kimseye katlanmak zorunda değilsin ki hayallerini gerçekleştirmek için engelse yık o engeli. Aksi taktirde evlenirsen ne sen ne de o huzurlu olur. Belki kendini anlatırsan anlar, anlamazsa yol yakınken hayallerinin peşinden koş.
00 YorumlaKoskoca 5 senede hiç mi konusu açılmadı bunların hayret yani. Soğutmaya çalışmana gerek yok. Yüz yüze otur konuş. Böyle böyle ben ilerde bunları yapmak istiyorum nasıl olacak senin bu tavrın de. Açık ve dürüst olmak her zaman iyidir. Uzattıkça karşı taraf için zor olur.
00 Yorumla
+1 yılBence bu durumu onunla konuş sonuçta beş senelik bir ilişkiniz var ve bu ilişkiyi bitirmek değil de devam ettirmek istemez misin? Bundan dolayı onunla konuş bunu ama ayrılmak için değil bu durumları çözebilmek için konuş eğer zaten bunlara saygı göstermiyorsa bir saniye bile devam etme ilişkiye çünkü gerçekten seven insan ne yapıp ediyor sevdiğinin mutluluğu için uğraşıyor yani havyan mesela ne kadar kötü olabilir onun için bunu onunla çözmek için konuş ama çözemezseniz düzgünce söyle böyle devam etmek istemediğini kendinden soğutmaya çalışarak onu da üzersin
00 Yorumla
+1 yılNormalde istemese bile sizi sevdiği için saygı ve anlayış göstermeli ama sizi sevmiyor olabilir çünkü işim param var demişsiniz; belki o yüzden duruyordur. Veya sizi seviyordur ancak siz nasıl istiyorsanız o da o şekil istemiyordur. Bu arada alavere dalavere yapmayın; direkt söyleyin. Size saygı ve anlayış göstermesi gerektiğini ve o sizi seviyor mu? Bir sorun.
00 Yorumla
+1 yılSizinle bir köpek sevemeyecek biriyle zaten evlenmeyin. Ama 5 yıllık ilişkide birşeyleri konuşmak için çok geç kalmışsınız. Ne yaparsanız yapın yine üzücü olucak karşı taraf için. O yüzden direkt buraya yazdığınız gibi anlatın. Konuşup ayrılın bence..
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri en başından konuşman gerekirdi. 5 yıl geçmiş yani yenimi aklına geldi? Ayrıca sırf hayallerin için biriyle 5 yıl geçirdikten sonra kullan at misali ayrılman ne kadar doğru? Burada bence suç sende. İlişkiler kolay kurulmuyor ayrıca birine güvenmek hiçte kolay değil. Özellikle bu zamanda. Ama yinede sen bilirsin. Hayat senin, seçim senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik ciddi bir müessese aklınız geç başınıza gelmiş olsa da bu düşüncelerinizi ve ayrılık isteğinizi o kişi ve ailelerinizle de paylaşın direkt bu örnek gösterdiklerinizi illa söylemek zorunda değilsiniz açıklarken. Kafalarımız hayata bakış açılarımız istek ve arzularımız uyuşmuyor artık diye başlayıp devam ettirebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi mantıklı cevaplar verse hepsi beni ezme peşinde
Cevap sahibi+1 yılBazı ilişkiler bir yerden sonra sıradanlaşabiliyor maalesef bir süre sonta uyuşmamaya başlıyor fikirler duygular eylemler.. bu gibi durumlarda hiç kimse kaldırılmamalı herkes dürüst bir şekilde kartı açık oynamalı yoksa karşılıklı oynanan bu tür aldatmacalar sadece bizim için değil diğer insanlar için de vakit kaybı olur. Ki evlilikten sonra işlerin daha kötüye gidebileceği ihtimalini düşünürsek böylesi daha sağlıklı. Ben de çocukluktan tanıdığım 6 yıllık arkadaşımla artık anlaşamadığımızı ve uyum sağlayamadığımızı fark ettiğimde toksik bir ilişki yoluna kaydığını da anlayınca bağları koparmıştım üzücü bir deneyim olmuştu. İnsan ihanet ediyormuş gibi hissediyor koparken ama inanın devam ettirseydim o zaman ihanet olurdu asıl hem kendime hem ona çünkü sahte ve yapmacık devam etmek zorunda kalırdım her şeye.
+1 yılBu hayallerini açıkça anlat. Seninle çok monoton bir hayat bekliyor beni de. Birbirimizin hayallerine ayak uyduramayacaksak neden hayatımızı birleştirelim ki de. Açık konuşmak en iyisi. 5 yıllık ilişkiyi 1 ay içinde onun senden soğumasını bekleyerek bitiremezsiniz bence.
00 Yorumla
+1 yılNeyse ki çok geç kalmamışsınız herşeyi konuşmak için. Evlenmeden önce cinsel istekler dahil herşey konuşulmalı ve bir karar verilmelidir. Sonuçta 5 yıllık bir ilişki var, yaşanmışlıklar var böyle soğutmak gibi ucuz davranışlara gerek yok, açıkça konuşun Dosdoğru Kararınızı verin, ikiniz için de hayırlısı olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahane bahanee.. cidden kızı haketmiyorsun bence. Gerçekten seven insan bunları sorun etmez. Beş senedir birliktesiniz, illa ki uyum sağladığınız şeylerde vardır ki bunca yıl birlikte olmuşsunuz. Ayrıca evde hayvan beslemek istemiyo olabilir bu gayet normal.
20 Yorumlagit söyle ben bunları yapmak istiyorum bunlardan zevk alıyorum ama sen bunları istemiyor kedi gibi evde yatmak istiyorsun ve ben bunu istemiyorum eğer evlenirsek birbirimizi mutsuz ederiz en iyisi yollarımızı ayırmak de
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana kizma ama 5 sene icinde farkina varmadin mi bunlarin? ayrilmak icin bahane ariyormus gibi olmus. gerci bilemeyiz ki iliskinizde neler olup bittigini 🤷🏻♀️ sevgi azalinca maalesef böyle seyler göze batmaya basliyor. kusura bakma ama tamamen hakli olan sensin diyemicem, 50/50. 5 sene az degil. daha fazla birbirnizi üzmeden bitir derim. insallah gönlünüzce olur her sey 🙏🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. KESİNLİKLE EVLENME!! NE OLURSA OLSUN YAPMA.
2. Soğutmaya çalışma ve açıkça de ki sen benim hayatımı değiştirmeye çalışıyosun, uyumsuzsun de. ben bu şekilde mutlu olamam de ve ayrıl. hiç uzatma! nişandan sonra çok zor. cesur ol. duygusal olma korkma çünkü hayatını mahvedecek…00 Yorumla
+1 yılAçık açık konuşmak carken neden bazı insanlarda ki bu sinsi olma merakı. Durustçe soylesene kızı neden üzmek istiyosun. Ayrilsan dahi nedenini bilmeye hakki var neden ayrildi diye hep soru olacak onun aklinda boyle seyler yapmayin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için bahane arıyorum demiyonda.. köpeğe izin vermemiş ama motorla tek başına gezebilirsin demiş o birşeyden fedakarlık etmiş sende bir şeye göz yumsan ne olur (yorumları okudum)
5yıllık ilişkinizde birbirinizi tam olarak tanıyamamışsınız.10 Yorumla 5 senedir motor ve hayvan sevdiğini bilmiyorsa nişanlanmanız doğru olur mu bilemiyorum. Neyseee.. soğutma yöntemine gelecek olursak, şu nişan arefesinde dünyanın en cimri, pinti adamı ol kız tarafı vazgeçer
10 Yorumla
+1 yılKanka bence direk bunu ona söyle, net ol. De ki benim hayallerim bunlardı ve sen benim hayallerimi engellemek istiyorsun. Eğer hala istemiyor ise bitir
20 Yorumla
+1 yılDurdun durdun 5. Yıl mı öğrendin kızın hayallerine uymadığını nasıl soğutursan soğut git suratına osur belki soğur puahahshshshhs
21 Yorumla
Soran+1 yılYani önceden söylerdi ama bu konularda bu kadar katı olduğunu bilmiyordum
+1 yılEvde köpek beslersen melekler girmez eve hem köpekler eşemiyor toprak direkmen sıçıyor evi bok mu götürsün yaptığım şey hata senin ayrılsa kurtulsun senden
03 Yorumla
Soran+1 yılKöpekleri sevdiğim için benden kurtulmalımı böylemi düşünüyosun cidden
- +1 yıl
Sen ne yazdığımı okumuyorsn sanırım tabi ki sevebilirsin ama köpeğin evde ne işi var evde köpek beslemek haramdır.. sevapları bile azaltır
- +1 yıl
Dışarda eve sokma
+1 yılDirek söyle sacma sapan islere bulasma sogutmak falan sakin ha. Belki bir cozum yolu bulursunuz bir terapistten danismanlik almanız belki isinize yarayabilir ama ne olursa olsun açık açık sebebini veya derdini söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Simdiye kadar nasil veya neden konusmadiniz bu konulari cok sacma en baslarda konusulacak konular bunlar zaten soyledigin cok sacma geldi koca 5 sene yani hic mi konusunu acmadin hic mi konusmadiniz garip bir iliskiymis.
01 YorumlaAçıkcası bende senin gibi hayvan ve motor sevdalısı biri olarak sunu söyleyebilirim ki ona net ol ve eğer kabul etmezse ayrıl.
Sonuçta bu bir son değil.
Hayata bir defa geliyoruz, e onu da çok mutlu ve eğlenerek yaşayalım☺00 YorumlaAçıkça herşeyi konuş buraya yazdgnz yazıyı ona da sole. benim bunlar hayalim ve gerçekleştireceğim eğer istemiyorsan bitirelim burda de. Sende haklısın hayallerini gerçekleştirmek istiyorsun ama soğutmak yerine açıkça konuş bu daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılne kadar basit şeyleri problem haline getirmiş bu senin sevgilin :d Böylesi biriyle zaten yapılmaz ama 5 senedir de fark edememen ayrı bi tuhaf. Pes be kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılAh be kafamı s2m işte ne bilim böyle olucağını
+1 yılKeşke bunları konuşmak için 5 yıl beklemeseydin. Hayvanları sevmeyen, insanları da sevemez. Motosiklet sevmeyen insanları anlayamıyorum. Sevmiyorsa binmez ama senin kullanmana karışamaz.
10 Yorumla
+1 yılKöpek baktım evimde daha önce öyle sandığınız kadar kolay bir şey değil.. tamam hayatı kendinize göre yaşamak istiyorsunuz da evlilik iki kişilik bir hayat sırf kendi isteklerin olsun diye karşı tarafı gözden çıkaramazsın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSen ayrıl. Neden ayrılan taraf sen olmak istemiyorsun? Vicdan azabı çekmemek için mi?
Güzel kardeşim yanlış anlama da bu konuları 5 yıl boyunca niye konuşmadınız? Nişana kalmış 1 ay.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalancının tekisin. 5 yıl da bunları bilmeyen net ap*taldır. şu an işin gücün oldu kızıda kullandın hevesin kactı pislik
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen bu erkeklerle uzun ilişkide olmamak lazım bi saatten parayı işi bulunca elindekinin kıymetini bilmezler. İmkanlar varken uzatmadan evlenmeli. İstisnalar vardır geneli böyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunlar bahane. Ayrıca ayrılmak isteyenken ayrılan sen görünme diye çabalaman. Manupule eden insanlardan nefret ediyorum. Açıkça konuşmak varken. 5 sene boyunca bunları bilmiyormuydun?
10 Yorumla
+1 yılCok ilginç 5 yılda karşı taraf ile bunları konuşmadınız da 5 yıl sonra mı dert oldu? :D
40 YorumlaTek merak ettigim konu bu durumu 5 senenin sonunda mi farkettiniz yani? Baska bi yorumum yok.. yazik olmus 5 seneye
20 Yorumla
+1 yılKızlara seviyor gibi , aşık gibi davranırsan, onu kendinden sogutursun.. yapman gereken şey. Ya onun fazla üstüne düşmek. Ona muhtaç gibi davranırsan tekmeyi yersin😄😄
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem