1 gündür çıktığı kız bir her yere yazıyor ha bir de her şeyiymiş
AYRILDIKTAN 1 HAFTA SONRA SEVGİLİ YAPAN ERKEK?
1 gündür çıktığı kız bir her yere yazıyor ha bir de her şeyiymiş
Seni istemiyor ve sana da çatla demek için bunu yapıyor olabilir ya da gerçekten seni kıskandırmak istiyor. Ama bu diğer kızın da duyguları ile oynuyor. Bundan uzak dur. Bunun için bir kıymetin yok.
kıskandırmakla uğraşacak bir insan değil
hele başkasının duygularıyla oynayarak asla
O zaman kafasında ilişkinizi bitirmiş. Herhangi bir kıymetin onun için yok. Bu arada ona güvenin sarsılmalı. Çünkü o tam olarak senin tanıdığın gibi biri değil. Onun sana dönmesini bekliyordun, 1 haftada nasıl bunlar oldu diyorsun. Onu birçok yerde yanlış tanıyorsun bence veya eksik tanıyorsun.
ya madem gözünde hiçbir şeyim neden numaramı falan silmiyor bu
Bence 1 hafta çok ya😔ben nişanlımdan ayrılıp 3 gün sonra bulmuştum.. şimdi ayrılmadan bulup eskise s. ktir ediom valla 1 hafta da neler neler yapılabilir
yav gece gündüz onun yanında olmuş insanım ben nasıl 1 haftada her şeyi geriye atıp başkasıyla sevgili olabiliyor
Bizde sabahlara kadar nefes nefese pompaladik 1 sene ama bitince bitiyor. Sende fazla duygusala bağlama yeni sevgili yap ya da yanlız takil biten eskilere kafa yorma
Ben flört edeceğim zaman bile. Artık 3_5 kişi ile ediyorum sonra sıkıldığımla kesiom iletişim i
demesi kolay tabi ama öyle olmuyor işte
Valla sanırım sizin ilk sevgiliniz ozaman işiniz çok zor. Ben bir insana 24 saat yazmıyorsam. Gözümün önünde kendi canına kıysin. Dönüp arkama bile bakmam. Biri en fazla yanımda yürür arkadan gelene yer yok bu hayat maalesef böyle ve biraz zaman alacak ama sende ondan vazgeçersin
hayır ilişkim değil
3 yıldan fazladır tanışıyoruz ve ben ona gerçekten aşıktım güveniyordum da değerimi anlayıp geri dönmesini beklerken başka bir insanı hayatına alması zoruma gitmesi bir yana canımı acıttı
Anlıyorum ama sevmiyor sa insan ne yapsan boş kendine yazikk edion
Ben aşk konusunda ne ihanetler ne darbeler yedim. Neler neler kimseye değmez miş birine sırtını dön bak neler yapıyor
hayata devam etmekten başka bir çözüm yolu yok napalım gene güvenimiz sarsıldı
Benim yaşadığım şeyleri yaşamış olsan emin ol ya katil ya da canından olurdun. Bazı şeyler kismetimizde yoksa boşa emek harcama güzellik. Ben yanlizlik kaderim dedim 7 senedir kimse yok hayatımda. Eskiler hep başkası ile evli.
teşekkürler yapacak bir şey yok öyle bir dünyada yaşıyoruz ki ne sevginin ne de verilen değerin karşılığı alınabiliyor bunlara karşılık verilen tek şey nankörlük. bizede sırtımızdan yediğimiz darbelere rağmen hayata kaldığımız yerden devam etmek düşer 🙃
Hayat devam ediyor yaşamaya devam et.. sağlık yoksa para yoksa bu hayatta bir hiçsin duygular boş artık iyi geceler 🤭🤭
iyi geceler 😊
Teşekkür ederim 😌😌 hayırlı pazarlar güzellik
Onsuz da yaşayamam diyor mu😀
evettt kaybetmekten korkuyormuş zilliyi
Zilli onun için tapılacak kadin ama bilion dimi
amaan tapsın beni kaybetmiş kimle olursa olsun yerimi dolduramaz gelip geçici heves
Cevap
2Cevap
Çok geç kalmış ya da ayrılmadan yapmıştır senin bir hafta sonra haberin olmuştur
yok ayrılmadan beni sevdiğini söylemişti
Sende ben bulunmaz Hint kumaşı yim rolünü oynadın kaybettin
Sen onsuzken daha iyi olduğunu göster bak bakalım nasıl köpek oluyor peşinden koşuyor. Ayrıca çok karaktersizce bence sen de oan asla dönme.
çok seviyorum ama 1 haftada beni unutup başka bir insanla beraber olacak kişinin bırak dönmeyi yüzüne bile bakmam
Sevmemiş ya da şimdiki kızı sevmiyor demek
sevmediğini zannetmiyorum
Ah ah ne kadar kolay kandirilabiliyorsunuz
Ayrılmadan yapmış olabilir.
hayır
Iliski bittigi gun her sey biter...
bunca şey yaşanmışken nasıl silip atabilir 1 haftada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?