1 SENE ARAYLA HAMİLE KALMAK?

Merhaba herkese öncelikle. 5 senelik evliyim. Geçen sene Kasım'da dünya tatlısı bir kızım oldu. Zaten çok fazla anne olmak istiyordum ve gerçekten kızımı sahip olmaktan her zaman mutluluk duyacağım. Kızım daha yaşına girmeden plansız ve istemsiz bir şekilde 2. kez hamile olduğumu öğrendim. Bu benim için büyük bir şok etkisi yarattı, çünkü ne böyle bir planım Allah'ın gücüne gitmesin ama ne de böyle bir isteğim vardı ama bir şekilde 2. kez hamileydim. İlk doktora gittiğimde 4.5 aylık civarında hamileliğim sürüyordu ve bir erkek bebekti. Aldırmak istediğimden emindim. Hatta babamla bile konuştum. her şey planlanlandı ama bir türlü nasip olmadı ne randevu için ne aldırmak için gitmek. Benimde vicdanım hiç rahat hissetmedi aldırmayı düşününce. Ama daha kızımla bir düzeni yeni oturtuyorken yeni bir sorumluluğunda yükünü taşıycak olmak günden güne psikolojik olarak beni bitirmeye başladı. Doğum için günüm belli olana kadar nerdeyse karnımdaki bebeğin varlığını bile unutuyordum çoğu zaman. Ama gelecek korkusu bedenimi sarmıştı kimseye belli etmiyordum ama istemiyordum aslında doğurmak. Sadece kızıma annelik yapmak istiyordum Rabbim günah yazmasın. şu an doğumuma 10 gün var tam olarak o kadar yorgun ve mutsuzum ki bebeğin varlığına kendime inandırmak hala zor ve psikolojik bir baskı olarak geliyor. Benim durumumda olup aralarında 1 yaş olan çocukları olan var mı? Gerçekten sandığım kadar zorlu bi yolculuk mu olacak yoksa bu kadar çaresiz hissetmemin sebebi kendimi korkutmam mı?

1 SENE ARAYLA HAMİLE KALMAK?