EVİME ZORLA GİRDİLER BENDE KURU SIKI TABANCAM İLE 1 EL ATEŞ ETTİM CEZA ALIRMIYIM?

Olay bugun başıma geldi annem merdivenleri süpürüyordu 1 kattadaki adam anneme kufur etti ve bagırdı. Bende "ne oluyor lan ne bagırıyorsun dedim" adam 1 kattan 5. ci kata geldi ve kapıyı zorladı bende actım ne var dedim üstüme gelmeye başladı daha sonra ona karsı bagırarak git dedim abiside geldi ve evin kapısından içeri girdiler bende tabancam ile 1 el ateş ettim bunlar aşşagı kaçtılar ve assagıdan seni öldürücem felan dediler daha sonra polisi aradım şikayet ettim ve polisler geldi ruhsatlı silahımı aldilar ve bana para cezası alacagımı abuk subuk konuşmalar yaptılar oysaki evime girip hem haneye tecavuz hemde tehdit var polis suçludan değilde benden neden hesap soruyor? ve ayriyeten kuru sıkı tabancaları herhangi bir özel durumda evinin sınırları ihlal edildiğine kullanamayacksak neden verdiler neden emliyet müdürünün soguk damgası var? neden evimize giren hırsızı/magandayı korkutamıyoruz? ve ayriyeten polislerin bugun bana karşı davranışları içinde ayriyeten hangi mevkiye şikayette bulunucam. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
EVİME ZORLA GİRDİLER BENDE KURU SIKI TABANCAM İLE 1 EL ATEŞ ETTİM CEZA ALIRMIYIM?