Bazı erkekler böyle durumlarda genelde kaçarlar ve karşısındaki insanı yanlız bırakırlar , zor duruma gelince karşısındaki insanı hiç bir şey olmamış gibi terk edip uzaklaşmaya çalışırlar. Yaparken beraber yaptığınız bir şeyin sonuçlarına da beraber katlanmalısınız bence , öyle zor durumda olan bir insanı tek başına bırakıp kaçmak adamlık değildir ! Peki siz sevgilinizden hamile kalsaydınız çocuğu doğurur muydunuz?
Evli olmadığınız hâlde sevgilinizden hamile kalsaydınız çocuğu aldırır mıydınız?
Her şey insanlar içindir şu dünyada. Herkesin başına her şey gelebiliyor... Asla yapmam öyle bir şey diyemiyorum o yüzden, demek de istemiyorum.
Ama eğer evlilik dışı bir ilişkiden hamile kalsaydım ve karşımdaki kişi kaçıp gitmeyi tercih etseydi, herhalde o çocuğu tek başıma büyütecek gücü kendimde bulamaz ve muhtemelen kürtaj olurdum. Zaten doğacak olan o çocuğun, ileride sürekli babasını sorma ihtimali bile ürkütürdü herhalde beni...
Tabii, dediğim gibi büyük konuşmamak gerekiyor, şu anki düşünce yapıma göre cevaplıyorum...
Öncslikle bir şeyi düzeltmek istiyorum evet erkeklerden kaçanlar oluyor ama kadın doğuruyor diye o çocuk tek kadın ait olmuyor. Yani erkek istese de, istemese de kaçamaz. Bu tıpkı bir kadının çocuğu olduktan sonra birinin kucağına tutuşturup kaçması gibi bir şey. Ki bunu evlilik olmadan çocuğu olacak olan birinin yüzüne karşı da söyledim. Üstelik çok samimi de değildik "kaçmayı düşündüm ama vazgeçtim" dedi ben de açık açık bunu yapamayacağını söyledim.
Soruya gelirsek Allah korusun böyle bir durumda kalsaydım eğer vücutta canlı oluştuysa artık yeni bir durum olmaktan çıksaydı aldırmazdım heralde. Çünkü kendi düşen ağlamaz demişler. Bir yanlışı başka bir yanlışla kapatmak istemezdim. Ama Allah kimsenin başına vermesin durum sıkıntılı.
Büyük konuşmak yanlış olur ama aldırmazdım muhtmelen ! O boku yediysen o sorumluluğu almak zorundasın diye düşünüyorum ! Ayrıca hiçbirşey tesadüf değildir ! O çocuk belki doğmayacak belkide o doğduğunda hayatım değişecek bunu bilemediğim için kendi evladımın canına kıymam ! Adam isterse gitsin kaçsın sorun yok ! Ben tek doğururumda büyütürümde !
Sevgilim yok varsayalım sevgilim var evlenmeden ilişkiye girmem girdim varsayalım ve hamile kalsa asla onu yarı yolda bırakmam onunla evlenirim o işi yaparken iyide hamile kalıncamı kötü olacak bana yakışmaz böyle birşey direk nikah masasına otururdum
Allah korusun düşüncesi bile kötü... evli olmadığım halde böyle bir ilişki yaşamazdım ben. hadi diyelim yaşadım lanetin tekine denk geldim aldırmazdım bebeğimi... babada olurdum ona ❤❤❤
Çok seviyorsam aldırmazdım. Bir de evli olup çocuk yapmak bile istemediklerimiz var. Önemli olan tek kriter bence sevmek… karşılıklı olanı elbette :) ama sevdiğin adamdan çocuk sahibi olmakta çok başkadır yaaaa
Sevgilim bir srfsiz olmadığı sürece çocuğa sahip çıkarsa aldırmam, arkasında durmazsa aldırmak zorunda kalırım ama vebalinin büyük olacağını biliyorum.
Evli olmadiğim sevgilimle birlikte olmayacağim için
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evli olmadığım halde kimseyle yatağa girmeyeceğim için bu ihtimal konu dışı ki, evli bile olsam çocuğa karşıyım. Dibine sahip olamayan hiç yatağa girmesin
Here we go ben aldırtmazdım. madem böyle bir şey yapıyoruz hem evleniriz hem de çocuğu bakarız. Okurken bu biraz zor olacak ama yaparız birlikte üstesinden gelinir
Yorumlara baktımda şöyle asla mümkün değil almam aldırmam diyenler hak getire Durum hiçte sandığınız gibi olmuyor maalesef Umarım böyle birşey başınıza gelmez yaşamazsınız