Bir akrabamız ayrıldı, adam hiç gelip görmedi çocuğu. 1.5 yıl oldu. Kaynana hatta demiş ki çocuk esirgeme ye versinler
kız tabi ki vermedi getirdi babasının evinde bakıyor, o kadar da sevimli ve tombalak ki anlatamam 🧸🥰
Bir akrabamız ayrıldı, adam hiç gelip görmedi çocuğu. 1.5 yıl oldu. Kaynana hatta demiş ki çocuk esirgeme ye versinler
kız tabi ki vermedi getirdi babasının evinde bakıyor, o kadar da sevimli ve tombalak ki anlatamam 🧸🥰
Tabi ki görmek istenilir, kedi yavrusu olsa insan görmek ister nedir yani. Kendi çocuğunu da bile isteye bu kadar süre görmemek, görmek istememek insani duygu olmasa gerek!
Bir cocugun yeri babadan cok anasinin yeridir emin ol cocuk esirgemeye verilmemelidir hicbir cocukbunu hak etmez dogmayi o secmedi bu dunyaya gelmeyi o secmedi odünyadaki en iyi seylere layik en buyuk sevgiye cocuklar ihtiyaci vardir koruyun kollayin sevin
Olan zaten cocuklara oluyor sonra geleceğin sapığı serserisi oluyorlar. Daha dün bende 2 cocuğu ziyarete gittim baba hapiste anne başkasıyla evli çocuklar sefalet içinde dede ve nineleri bakıyor onlara yani ne diyelim yazık
Cevap
19Cevap
Allah'ım böyle sorumsuz adamlara da evlat veriyor. Biz evlat hasreti çekiyoruz, heryerde. bir kız bebek evlat edinmek için arıyoruz.. Adam doğmuş bebegini görmüyor. Hak etmiyor zaten o masum bebeği ama bebeğe yazık. Anne babasıyla aynı catı altında sevgiyle büyümeyi hak ediyor çünkü.
Annesini yürekten kutluyorum. Rabbim onu mukafatlandirsin.
Rabbim Bize de bir kız bebek evlat edinmeyi nasip etsin.
Oyuncak degil bu evlat. Kendi soyu kendi kanı. Oraya buraya verilmez.. korunur kollanir. Anne yapmasi gerekeni yapmış normali bu yanii. Baba denen biyolojik atıkta ise insani duygular yokmus belliki boyleleri hakkinda cumle kurmaya degmez, boşa oksijen israf ediyor faydasız
Bosandiysam eşimden boşandım çocuklardan degil ya. Kapıdan kovsalar bacadan girer o çocuğu görürüm net
"Getirdi" ifadesi ve son cümle, çocuğun annesinin ablan olduğunu gösteriyor.
I ihh bilemedin :/
Annemin kuzeni.
Böylece öğrenmiş olduk :D
Buna yorum yapabilmem için evlenmiş ayrılmış ve hamile olmuş olmam gerekiyor
Kayanna tam orspuymus kendi oglunun sikinden ineni bile sahiplenmemis
Tabi bakardım çünkü benim kanımdan...
Arkadaşının boşanarak hayatının en doğru kararını vermiş arkadaşın ve çocuğu adına çok sevindim 🙏
Pislik herif koca olamamış adam gibi demek ki baba da olamamış var öyleleri maalesef
Yani çocjk benimde çocuğum olacağı için elbette görmek isterim
onu diyen kaynana ise, o kadin ilerde huzur evine gidecek bence
Hiç görmediği için hiç bir hissi de yok. Babalık annelik gibi değil sonradan hissedilmez en başından beri seninledir.
Ya kardeşim çocuk bakanayacaksanix birlikte korunun günah değil mi ona
Öyle bir durumda değil çocuğu görmemek ben boşanmak bile istemezdim
Sevgisiz merhametsiz insanlar
tabiki benim çocuğum da o
Benim çocuğumsa görürüm onuda madur etmem
Her gün görmek isterdim
İnsan evladına nasıl dayanır ya
Ebeveynler çocuğa bakmakla yükümlü.
Kim istemezki cocuğu anasinin evinden getirmedi
Sen görmek istemez misin?
Ne vicdansız insanlar var. Allah belalarını versin
Kendi çocuğun bu nasıl soru herkes ister