Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğu istemiyorum dedim beni engellemiş sağlık sigortam yok babam Bağ-Kur emeklisi çehiz parası aldım verdim 2yil alamıyorum doğum parayla olucak yardımı olmuycak biliyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Babalık falan yapmaz çocukla seni tehdit ediyor sadece
Yaşım 21daha ya kendim cocugum benim yasimdakiler geziyo oluyo
Ya bu amcasının kızını seviyo evli o da bunu ona bıraktım canım yansada umrumda değil ailemin yanında iyiyim
Gerçek yüzüne vurdum engeledi
Derdi ben a. m mikem ama seni kimse mikmesin
Anlayan bana anlatsın
Boşandik çocuk yok dedi olduğu halde şimdi dünyaya gelmeden evlenirsen yurda verim diyo
Babalık yapmiyo yardımı yok hastane masrafları bana kaliyo hamileyim çalışamıyorum
Yine anlamadım
Çehiz paramı yedi düğün takılar parayı yedi tek başına
Hmm nasıl koca bı
Yani duygularımla oynadı arada çocuk var dünyaya gelince babalık yapicam diyo
Nerde yaşıyorsun
Bana şu an faydası yok yani hastane masrafını karsilamiyo kadın doğuma gidiyorum sadece arayip sorduğu yok bebegin durumuni
Yüzüne vurdum tabi gercekleri engelledi şaka gibi
Yazık olmuş
Dünyaya gelse bakarım o sorun değil yurda vermekten bahsetti ailemin yanında buyutursem
Bu nasıl baba olarak düşünür
Cahil
Cahil evet annesi babası hayata ne yurdu be parası bitti aşkı bitti gencecik ömrümü tüketmedim ona aklında başkası olucak sevgimi vericem Kur'an'a kadar el bastım büyük yemin verdim ona donmuycemr dair
Nerde yapıyorsun
Yaşadıklarımin bin beterini yasiycak ahım tutucak ona karşı beni parasız koydu ortada Allah'ta onu öyle ortada koyucak gözlerimle gorucem
Neyi
İkinci kez hadi ordan git dedi evli kuzeni için dönmem için bir sebep yok sevsem değer hakketmiyo
Nerde yaşiyorsunuz
Bu nasıl bir soru nnaannn
Oha mk film. Çıkar bundan
Ne yazmışsın be
Ne yapmalıyım diyorum istemiyorum çocuğu dedim engellefi beni
Salla gitsin tek büyüt
Babayim diycek cikicak ortaya nasıl diyom seni evli amcasının kızı için bıraktı kadın sığınma evinden ailemin yanına geçtim paramı yedi dolandırdı beni ailem üzülmesin diye ağlamıyorum doluyum
Üzüldüm ya seninle yatarken bunu düşünecekti tabi
Ailem biliyo bunları kardeşim kizmiyorlar bana genclik hatası diyorlar üstüme titriyorlar bir dedim iki olmuyo zoruma gidiyo hastane masrafını abimin karsilamasu
Yazdım ben bu çocuğu beni sevdiğini düşündüm için yaptım dedim sevmiyomussun istemiyorum dedim
Yazıklar olsun ne mutlu sana ki ailen var biz iflas ettik eşim terketti ailem terketti sokakta kaldım bi dönem 3 kez intihar denedim
Ailem yazık değil mi ya ben onun için saçlarımi süpürge ettim elimi avcumu verdim sadık bir eş oldum ona rağmen bunu layık gördü bana
Adam değilmiş ne diyeyim ağır laf edemem çocuğunun babasi
Allah'a havale ettim ben gençliğimde hiçbir erkeğe güven duygumu kaybettirdi
Üzüldüm ya kardeşim ne zaman istersen dertleşiriz
Etsende hakkediyyo kardeşim bir kadini mağdur bırakamaz
Birakamaz tabi Üzücü birsey hakkına girdi
Bugün gördüm aradi bedua ettin hastalıktan oluyom dedi
Ee hak böyle birsey