Tup bebek falan da ise yaramadi maalesef... Esiniz size evlatlik edinmeyi teklif ediyor, kabul eder miydiniz? 

şu an evli değilim ve şu an ki düşüncelerim çocuksuz bir evliliğe çok okey ama olurda evlenip fikrim değişir ise yine de evlat edineceğimi sanmıyorum. Bir çocuk gelişimciyim ve çocukları hep çok sevmişimdir ancak bana asit olmayanı benimmiş gibi sahiplenemem. Belki eğitimi karşılarım düzenli ve daha kolay bir hayat yaşaması için bir çocuğa destek olabilirim ama kendi çocuğum gibi göremem.
Eğer maddi olarak onun sorumluluğunu alabilecek isek bir insana yeni bir hayat sunmak kadar güzel bir şey olamaz..
Mersi..
Cevap
18Cevap
Evlatlık alcam zaten ya da ilerdeki eşimin spermi ile taşıyıcı anne
eşimde isterse tabi ki de
Mantıklı olan yurt dışından bunu sağlamak. Ben bir iki olaya şahit oldum. sonradan anne ya da babası sizi mutlaka buluyor.
Hayır bunu yurt dışından sağlamış olmak mantıklı. Yurt içinde sorun yaşarsınız onu demek istedim.
Rica ederim
Her işte bir hayır vardır derim şansımı zorlamam hayatımı yaşarım. Gerçekten anne olmak istiyorsam evet evlat edinmeyi de düşünürüm
Düşünürdüm ama sonradan biyolojik anne babasını bulmak isterse üzülürüm zor bir konu
Evlatligi kendim edinmem karsima kimsesiz ve sevimli bir çocuk çıkarsa belki onu edinirim
Evet kesinlikle kabul ederdim.. Hem bana bir evlat gelirdi. Hen de bir çocuğun ailesi olmuş olurdu.
Çocuk delisi değilim, olmasa da olur ama o illa istiyorsa edinebiliriz evet.
Çok güzel bir düşünce🤍
İlla çocuk olması lazım mı bence değil
İsterse düşünürüz 😂
Evet ben çocukları çok severim benim olmasına gerek yok
Etmem sanırım ya nekadarda olsa kendı cocugun değil.
Edinirdim çoçukları severim
Olmuyorsa evet edinirim
Tabi ki kabul ederdim
Evet edinirdim
Eşim isterse olur. Kabul ederim.
Evet bu isin ayıbı yok
Çok sağlıklı bir davranış
Edinirdim
Tabiki illa kan bağı olacak diye bir şey yok
Tabi ki
Evet
Edinirdim