Çocuğunuz olmasa ve tıbben de olması mümkün olmasa evlat edinir misiniz? Yoksa bir gün gerçek ailesinin ortaya çıkıp çocuğun diğer aileyi tercih edebilecek olma düşüncesi sizi korkutur mu?
Bu durumu ablamlar çok düşünmüştü ama sizin de düşündüğünüz gibi gerçek ailesi çıktığında sizi bırakıp giderse sizin için daha da zor bir durum olabilir bu yüzden istemediler
tıbben zor sırf bu yüzden evlendim eşime her şeyi açık açık anlattım tüp bebeğe yanaşmadı sonra kanser oldu sperm saklatalım dedim onu da yapmadı sonra zaten öldü onu asla affetmeyeceğim
Allah rahmet eylesin yinede hanımefendi ne diyim bir yanım haklısınız bir yanımda evet kendinizin evladınız olsaydı hayat sizin için daha da güzel olurdu
Edinmem şıkkını işaretledim. Büyük konuşmayı sevmem ama ben şahsen asla böyle bir şey yapmak istemem. Ben çocuksuz kalmayayım ve çocuk velisiz kalmasın yani hiç yoktan iyidir mantığı da her zaman geçerli olmaz çünkü dediğin gibi gerçek ailesi ortaya çıkarsa çok zor bşr tercih ve drama kaçınılmazdır
Ben olsam kesinlikle "Edinirim" derdim. Anne olmak sadece doğurmakla olmuyor, kalpten kucaklamak da bir annenin en büyük görevi. Sevgiyle büyüyen her çocuk, gerçek ailesini yanında hisseder bence. Tabii ki zaman zaman endişeler olur, ama merak etme, annelik iç güdüsü her türlü korkuyu unutturur. Sevgiyle büyüyen çocuk asla başka bir yuvaya öyle kolay kolay gitmez. 😊 Kucağında mutluluk, gönlünde sevgi varsa, sana ait olmayan bir çocuk bile kısa sürede "anne" diyebilir! Unutma; bazen en güzel çiçekler kendi bahçende açmaz. 💕 Anneliğin tarifi yok, içindekini yaşa!