Parasız, pulsuz, çulsuz, çarıksız bir şekilde, bile isteye gelen ve size ilk buluşma bonusu olarak hesap ödeten sevgilinize ne tepki verirsiniz? Sevgiliniz olarak kalabilir mi bu cimri şahsiyet?
Aaa! Bir de üstüne yalan da söylüyor olabilir mi? Sevgilim ilk gün heyecanı diye cüzdanı evde unutmuşum. At yalanı çıkar inananı...😜😜Oh yarasın iç iç hepsini sana ödetcem🤣🤣
İlk buluşmaya parasız gelen sevgilin hakkında ne düşünürsün?
İlk gün olduğu için sıkıntı yapmam aynı şey ikinci randevude de dejavu niteliği taşırsa bye bye derim. Ortak ödeyelim derse alnından öperim de hesabı her seferinde bana yıkması sıkıntı..
olabilir. gerçekten cüzdanını evde unutmuş olabilir. hesap ödeme konusunda hiçbir zaman karşı taraftan bir beklentim olmadı. param varsa giderim yoksa kimseye yük etmem kendimi. haaaaa enayi yerine de koydurmam kendimi. bir şans daha veririm. baktım eleman elini cebine hiç atmıyor, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim...
tabii bu saydıklarım genç ve bekar olduğum dönemlerdeki anlayışım... şimdi kocamla aramızda para pul konusu hiç sorun değil. varsa yeriz yoksa dururuz..
Parasız pulsuz maddi imkansızlıklardan dolayı gelirse hiç tepki göstermem. İnsanlık hali, para bugün olmaz yarın olur. Kendi yediğimi herzaman kendim ödeme taraftarıyım, onunkinide öderim olur biter.
Ama aptal yerine koymaya çalışıyor, yalan söylüyorsa istediği her yemeği masaya sipariş vermesini söylerim, tam yiyeceği zaman masanın toparlanmasını rica ederim, sonrasında bırakır giderim. Yalana ve aptal yerine konulmaya tahammülüm yok.
Samimi olup olmadığını anlarım zaten doğru söylemiyorsa.. Hesabı ödemek sorun değil benim için ama başka buluşmamız olursa ve yine aynı şeyi yaparsa büyük rezillik yani 😂 onunla mı uğraşıcam ya gitsin harcamaya kıyamadığı paralarına sarılsın uyusun 😎🤘 Keyifli günler..
İnsanın parası yok diye sevgilisi olmayacak değil. Durumu güzelce yalansız dolansız izah ettiği sürece sıkıntı yok. Borç ödüyor ev geçindiriyor olabilir. İnsanlık hali insanın başına herşey gelebilir. Önemli olan dürüst olması. Yalan söylediği anda şutlarım.
Ne kdr bos isler. Biri gelir onla en basta basla cafeye git her seyi yap hoop baskasina gec döngü basa sarsin. Sonra evlenme cagina gelince ortada arabasiz evsiz kal bi erkek olarak utanc bu! Benim abilerim genc yaslarinda evlerini yaptilar arabalarini aldilar evlerini dizdiler birkac sey haric sonra gerisini evlenecekleri kadinla berabar hallettiler. Sorumsuz erkek istemem ben. Boyle ilk bulusma son bulusma ortanca bulusma sacmaliklarina da gelemem. Bi cafede bimden alip bardaga bosalttiklari limonataya 18 tl verecegime!! Evde kendim limomata sıkar ya da smoothie falan yapar birlikte iceriz ya da bardaga koyar sahilde iceriz. Bu ne ya. Illa cafe luks yerler mi sart. Kendi ellerimle turk kahvesi yaparim en kotu.
En güzeli alman hesabi yeni tanisildiginda. Unutmus olsa problem degil tabiki seve seve öderdim. Ancak cimri bir insansa belli olur zaten kisa zaman icerisinde.
Ben inanırım cidden bi mazereti varsa hesabı öderim böylede safım. Normal şartlarda ilk buluşmada herkes yediğini ödemeli. Bana öyle hesap ödettirmem ağırlığı kesmez. 🤷♀️
Ben o durumu yaşadım bulusmak istedi maaşa 2 hafta vardı cepte para yoktu önce buluşmak istemedimSonra durumu anlattım anlayışla karşıladı. Buluştuk gayet güzel geçti
Hesabı ben öderim hiç sorun olmaz. Ancak bu durum onun karakteri yüzünden yaşanıyorsa cimriyse veya beni kullanmaya çalışıyorsa elbette hayatımda yeri yok.
2. Buluşmada da şans veririm aynı şey olursa çünkü insanlık hali ama 3. De aynı şeyi yaparsa ya unutkanlık gibi bir problemi var ya da sorunları var ya da cimri der ve ayrılırım
Eğer cimriyse yol veririm ama mesela buluşmadan önce bana derse durumlar sıkışık diye sorun olmaz ama ilk buluşmada en azından kendi hesabını ödemeli ya benimkini ödemese de olur
Ya aslında yediği yemeye siparişe bağlı sırf benden yemek yediğini anlarsam hesabı öder çıkarım ama zaten gözü parada pulda değilse yemek bile yemez tavrından belli eder
Kızların geneli para göz olunca pek bunları dert etmiyorlar sonuçta "ya şimdi yanıma para alsam ne olacak erkek dediğin centilmen olmalı" hani tanırsınız bunları zaten heryerdeler 😂
Sorumsuz olduğunu ve umuttuğunu ki bu tür erkeklerden nefret ederim, ya da özellikle para getirmediğini düşünürüm cimriliğinden ki buda buda ayrılmak için bi sebep
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oğlak ya da Yay burcu olduğunu düşünürüm😀 ilkin hatası olmaz derim