İlk buluşmada tüm hesabı size kitleden biriyle sevgili olmayı düşünebilir misiniz?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk buluşmada tüm hesabı size kitleden biriyle sevgili olmayı düşünebilir misiniz?
Şu hesap ödeme olayi baydı artık. İlk ben teklif ediyorum ödemeyi. Ben ödeyeyim diye ısrar etse bırakırım o ödesin. Servet bırkamıyosunuz sonuçta. Ne önemi var.
Aynen öyle. Bende öderim ne var bunda sanki. Zaten ben asla tüm yediğim içtiğim şeyi erkeğe ödettirmem. Ya ortak öderiz ya da sadece ben öderim..
Cevap
3Cevap
Kim davet ettiyse o öder denilir ama bence en azindan ilk buluşmada bi erkek odemeli
Aynen bencede böyle şeyler sorun bile olmamalı. Ben şahsen yediğim içtiğim şeylerin parasını öderim asla ona ödettirmem. Kabul etmezse o ödesin.
Hayır be olmaz ortak ödeseydinşz bari
Aynen bencede ortak ödenmeli. Ben şahsen tüm hesabı erkeğin üzerine falan bırakamam ya bende ortak olurum ikimiz ortaklaşa öderiz hesabı.
Olabilir
Aynen bencede olabilir. Tüm hesabı erkeğe ödetmek olmaz bence. Kadında hesabı ödeyebilir bunda herhangi bir kötü durum olmadığını düşünüyorum ben.
Olmaz
Bence olur illa erkek ödeyecek diye bir kural yok ki. Bence kadında ödeyebilir bunda kötü bir durum olmadığını düşünüyorum şahsen ben. Bende öderim ne olacak sanki.
Olmaz
olur neden olmasın
Olur olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?