Kahvaltıya gittik o ödedi sonra öğlen yemek yemeye gittik ayıp olmasın diye ben ödeyim dedim tamam dedi. şimdi tekrar buluşalım diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayAslında soruyu görünce ”hesabı erkeğin ödemesi daha hoş bir davranış” ile ilgili bir yorum yapacaktım fakat açıklamayı görünce herhangi bir sorun görmedim. İlkini o ödemiş, ikinciyi siz teklif ettiğiniz için kabul etmiş; bu bazen maddi sıkıntıdan, bazen sizi kırmak istememesinden kaynaklı olabilir ancak kesinlikle sorun edilecek bir durum yok. Eğer seviyorsa ve siz de mutluysanız, bu tip küçük meblağları sorun etmeyin; ilişkinin tadını çıkarın ve anı yaşayın. Bunlar, sorun edilecek konular bile değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
öğrenciyse pamuk eller cebe lakin bu hesap mevzusu çok abartılıyor. Önemli olan üzüm yemek mi? bağcıyı dövmek mi? medeni ülkelerde herkes kendi yediğini içtiğini öder ve bunun lafı olmaz lakin bizim gibi orta doğu ülkelerinde kılık kıyabete bakınca herkes batılı lakin üzerine düşen sorumlulukları almaya gelince herkes orada doğulu. bir insan ne ise o olmalı bana göre. medeni hukuka geçmişiz bundan yüz yıl önce ama herkes kendine yontuyor her şeyi. bir kadın ve erkek hangi dünyaya ait olduklarını ilişki başlamadan söyleyecek bana göre. kadın mini etek giyiyor ama evlenirken mehir istiyor mesela :D veya mehir istiyor yani bunun islam hukukunda yeri olduğunu söylüyor ama miras meselesi olunca ben laik Türkiye cumhuriyeti yasalarını istiyorum diyor. bir kadın karar verecek dediğim gibi. ben hangi dünyaya aitim ve ona göre muamele isteyecek.
00 Yorumla
7 ayMerak ediyorumda nasıl yapıyorsunuz bunu ya? Ben kız olsam yapmazdım bir kez olsun başkasının cüzdanından geçinmeyi gururuma yediremez ve mahcup hissederdim ve beni mahcupluk hissi kadar rahatsız eden bir duygu var mıdır bilmiyorum çok zor durumda kalmadığım sürece ailemden bile para isteyemiyorum ben, siz bunu nasıl yapıyorsunuz? Hiç mi mahcup hissetmiyorsunuz kendinizi?
08 Yorumla
Soran7 ayAfferin
- 7 ay
Bu bir cevap değil
Soran7 ayNapim g0tım
- 7 ay
Üsluba bak ayak numarandan küçük gelişmemiş ıq'un ile seni ciddiye almam bir hataydı artık seviyesiz olduğunu biliyorum senin muhattap olmaya bile değmeyeceğini anladım, daha fazla yazmayacağım sende yazmak için zahmet etme aramızda ciddi seviye farkı var çünkü çoluk çocuk ile uğraşamam
- 6 ay
@Shelby111 Aslında olayın mahcup olmayla Alakası yok Biz bir Ortadoğu ülkesi olarak eskiden beri Maalesef ki süre gelen adetleri kıramadık ve kırmayada hiçbir şekilde niyetleri yok ta milattan önce konulmuş adetleri Maalesef ki bizim toplumda buna dahil Ortadoğu toplumları sürdürmeyi seviyor ama herkes hani girişmiş ülkelere özeniyor ya İşte o gelişmiş ülkeler eski adetlerini çoktan yıktı geçti adamlar artık modern kurallar oturdu kendine onlar 2026'yı yaşarken biz hala 1960'lı kafalardayız işte böyle olmaya devam ederse bu Orta Doğu toplumların hiçbir zaman bir adım yol alamaz bir şeylere bağlı kalmayın kendiniz yetiştirin Allah size akıl vermiş düşünün
- 6 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ centilmenlik diyorsun da centilmenlik dediğin şey parayla mı ölçülüyor yani birine Gözünü kırpmadan para verdiğin zaman o kişiyi sevmiş mi oluyorsun veya o kişiye değer mi vermiş oluyorsun işte dediğim gibi bu kime göre neye göre o yüzden bu öağda aşırı saçma
Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı. Ben hayatımda erkek değil sorumluluk alabilen adam istiyorum. Öderim ama bir daha buluşmam 😄 tanımak tanışmak istiyorsa ödetmemeli... Sonrasında tabii ki kadın da öder erkekte öder denkleşir. İlk buluşmalarda beyefendinin ödemesi daha uygun
517 Yorumla
Soran7 ayKesinlikleee
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi hani. Eeeee bir zahmet kendi hesabınızda ödersiniz. - 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Sizin feministliğiniz buraya kadar işte - 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Verecek cevap bulamayınca - 7 ay
@Lazjoker ne cevabı istiyorsun benden? Ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Kimse benim hesabımı ödemek zorunda değil sıkıntı yok onunkini de öderim ama tekrar görüşmem nokta
Tekrar söylüyorum ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Sen farklı düşünen biriyle görüşürsün banane ki 🤷🏼♀️ benim tercihimden de sanane sizene ama kudurdunuz yerinizde. Neymiş kadınlar ödese hizmet sektörü batarmış... Bak sen ya 😄yıllardır hesabımı sizler ödüyorsunuz herhalde.
Cevap çok ama neden vereyim? Seninle aynı düşünen insanlarla görüş bana bulaşma ben sana bulaşıyor muyum? Şikayetlenme tercihinden - 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Hiç bir Feministte benle tartışamaz zaten. Hiçbir cevabı olamaz argümanlarım karşısında. Feminizm bir masaldır. - 6 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Kimse istemez. Keza hep kazanırım da - 6 ay
İşte yıl 2026 ama tartışılan konulara bak yok arkadaş gecen bana demişti de bu milletten bi halt olmaz diye kimse üzerine alınmasın kimseye itafen demiyorum
- 6 ay
@visneliturta34 ne alaka hskfl
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu çok doğal bir durum, kafanı kurcalamasın! 😊 İlk buluşmalar aslında iki tarafın da birbirini tanıma süreci. İlk kahvaltıda hesabı onun ödemesi nazik bir hareket. Senin de öğle yemeğini “ayıp olmasın” diyerek ödemen aranızdaki dengeyi kurmuş. Gayet olgun bir yaklaşım olmuş.
Tekrar buluşmak istemesi de niyetinin ciddi ve samimi olduğunu gösteriyor olabilir. Böyle şeyler küçük detaylarda daha çok belli olur. Bu yüzden ikinci buluşmada da keyfini çıkar, akışına bırak ve doğal bir şekilde devam et! İlişkide bu gibi detayların önüne geçmenin önemli olduğunu unutma, önemli olan paylaşabilmek! ❤️🌿00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
54Cevap
6 aySiz gerçekten şu eskı anadolu kafasından bir türlü çıkamadınız işte bu yüzden ortadogu ülkeleri zeka yönünden her sene geriliyor yahu aşın şu geri kafaları artık bari kadınlar olarak siz yapmayın erkek şunu yapmalı kadın şunu yapmalı bunları kim belirliyor kim koyuyor bu kuralları cidden merak ediyorum
00 YorumlaAnam görsele bak yılların eskitemediği film 50 ilköpücüktü sanırım ben oraya odaklandım ilk şimdi soruna gelirsek karsındaki ilginç biriymiş şahsen o konularda takıntılı biriyim ilişki ilk günündede olsa evli olup sonsuz günündede olsa hesabı ben ödemeliyim ha su var hayat arkadasım illede ben ödücem die çocuklar gibi inat ediyosa benim kartı alıp ödeyebilir onda sorun yok ama diğer türlü hayır umarım elindeki kıymetin bilindiği musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🌺🤗
00 YorumlaNeden olmasın erkeği kadinimi var bunun Nezaket edip öderse evet ama diğer türlü sende ödebilirsin bana göre birde neden herseyi karşı taraftan bekliyorsunuz anlamıyorum kendimce diyim ne bisey isterim nede hesabimi ödetirim gerek olmadığıni düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAsla olmaz. burada mevzu para değil. Birde diyorlar ki yok erkekten geçiniyor bu tipler. Lan bi kahve bi yemekle noldu hayatımımı kurtardı. Zaten paragöz cimri tipler bu hesaba düşüyor. Hayatımda ki en büyük hatam yıllarca kimse buluştuysam o kahve ısmarladıysa ben yemek ısmarladım. Yanımda hesap ödemeden tüm hesabı benim ödediğim erkek bile gördüm. Öyle erkekten bi bok olmaz. İlk buluşma daha birde. En son şu an ki eşimle tanıştım. Asla hesap ödemedim. Nişanlanınca bazen zorla hayatım sana bi kahve ya da yemek ısmarlayscam diyodum zorla oda. Erkek erkek gibi olsun Allah aşkına öğrenci değilseniz koskoca insanlarsanız böyle hesaplara girmeyin. Evet devir zor bi devir ama valla iğrenç bir şey kadının hesap ödemesi eril dişil enerji bok oldu iyice
33 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@Lazjoker kendim öderim hesabı hatta onun hesabını öderim bana 3 kuruş koymaz 3 kuruşla fakirde olmam ama o saatten sonra da ona eril olarak bakmam nettt!
Gizli Üye(30-35)7 ayOlmaz.
hesap ödemesinler, tartışmaları yönetmesinler. Son sözü söylemekten de kaçınsınlar. E net de olmasınlar.
bence bu model erkek falan değiş. Shakira kemeri takıp ortamlarda oynatmalıklar.
olmaz, burada da sorma. Çünkü illaki onunla empati kuran, çünkü kendisi de içten içe prenses olan erkekler dolu burası.
bas engeli. Thank you, next.
01 Yorumla
7 ayBöyle bir şey yaşasam , hanımefendi çalışıyorsa olsa bile ben öderim. Kabul etmem onun ödemesine.
Bugünkü hesapları ben ödüyorum senden rica ediyorum bunu kabul et diye kabul etmesini sağlardım.
Çünkü kadın ne olursa olsun ödemez ilk buluşmada.06 Yorumla
Soran7 ayBenim çok kazandığımı düşünüyor o yüzden ödetti
- 7 ay
Sizin mesleğiniz nedir?
Böyle kişiler beta karakterli erkekler.
İleride sorun yaratır zaten. İyi etmişsiniz
Soran7 ayMasözüm. Ama gene de yaptığı ayıp yani sonuçta o davet etti
- 7 ay
Evet yaptığı çok ayıp.
Cimrinin yemeği hasta yapar. Cömertin yemeği şifadır.
Demekki gördüğü ve bildiği bu şekilde.
Soran7 ayHayır bide yemeğini yedi gitti direk ben orada daha yemeğe yeni başlamıştım. Restoranttaki çocuk nişanlın mı diyor yok be dedim ilk kez buluşyoruz
- 7 ay
Böyle bir şey olmaz ya.
Tam bir narsist biriymiş.
Kendinden başka kimseyi düşünmeyen biri.
Bunun gibi çok var. Manipüle etmiş seni.
Gizli Üye(25-29)7 ayİlk buluşmada hesabı ödemiş ya işte. Bir günde 2 defa dışardan yemek herkesin cebini yakar yani zaten her şey çok pahalı. İkinciyi de sen ödemişsin işte adaletsiz bir durum yok ortada bence. Hiç hesap ödememek istiyorsanız çok zengin çocuklar bulacaksınız o da nasip işi 🙂
50 Yorumla
7 ayHarbi bunu soruyor musunuz cidden ya ne olacak ki sen ödeyince ben anlamıyorum hep erkek mi ödemeli bir kız olarak buna karşıyım
30 Yorumla
7 aySadece sen ödesen olmazdı bi sen bi o ödemiş normal bence
30 Yorumla
7 ayNormal bence. İlkini o ödemiş sonuçta. Kadın da ödeyebilir hesap sorun yok. Cimri mi acaba diye düşünüyosan biraz daha şans var bence kestirip atma derim
10 Yorumla
7 ayBöyle eli açık olmayan insanlar parasın hesabını çok yapar ilişkinizde para konusu cok gecer haberin olsun
12 Yorumla
Soran7 ayHayır yani o davet etti ilk buluşmamız onun ödemesi lazım bi sonraki buluşmalarda ödemesine ben izin vermem zaten ama ilk buluşmada onun ödemesini beklerdim
- 7 ay
Tamam işte biliyordu ama yapmadı cimri birisi
ondan olabilir de senden olmaz gibi duruyor. ödeyeyim demişsin tamam demiş. bilmiyorum belki rahatsız olursun diye düşünmüştür. bilemezsin içini. bence kabul etme kurtulsun senden
10 Yorumla
7 aySürekli yapabilecek bir potansiyeli varsa uzak dur zaten. Ama belki de o gün hesaba katmadığı bir yemek oldu kısıtlı bir bütçesi varsa kabul etmiş olabilirde insanlık halidir.
10 Yorumla
7 ayBen genel de ödemek isterim ama ödetmezler takılmam buna
15 Yorumla- 6 ay
Neden atarlandın ki bu kadar çok hesap ödedin galiba😂
Soran6 ay@Lazjoker cüceler konuşmasın
7 ayZaten kahvaltıyı o Ödemiş , sen ödedin diye bir yerin eksilmez.
20 Yorumla
7 ayBen şahsen yanımdaki kadına bugüne kadar hiçbir şekilde para ödetmemişim ister sevgilim olsun ister normal arkadaşım dostum olsun farketmez hesabı ben öderim
00 Yorumla
7 ayAh Be Kuzum Hesabı Niye Kendisi Ödemedide Sana Ödetti Anlamış Değilim Bana Göre Olur Ama Yinede Kendin Bilirsin Buluşmak İstersen Buluş Yemek Yiyin Bu Sefer Hesabı Kendisi Ödesin Sana Ödetmesin🥰
07 Yorumla- 6 ay
@lazjoker
Ben Asla Kendim Ödemem Sevgilim Öder Yeterli Olur - 6 ay
@Lazjoker
Sevgililer Öder Hesabı - 6 ay
Haklısın
7 ayİlk bulusmada da odetmesin bir zahmet. Ama kaç saat bulustunuz siz hep bisiler yemissiniz ilk bulusma bu kadar uzun sürdü ise anlasmissiniz demektir o yüzden senin dahw iyi bilmen gerekir
00 Yorumla
7 ayKahvaltıyı da ödemeseydi olmaz derdim ama birini o birini sen ödemişsiniz o yüzden bilemedim. Bir şans daha verilebilir
10 YorumlaOlmaz tabikide ilk o ödemesi gerekiyordu sonra ki ödemeyi sen yapardın zaten
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayArtık çok fazla date yapılıyor ve tek kişiye odaklanılmadığı için cepleri daha çok yanıyor ve fazla gibi hissediyorlar. İlk buluşmada böyle olmaması gerekiyordu. Diğer buluşmalarda da ısrarı kazanan öder. Tamam ı kolayca diyorsa yokkk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBir zahmet ödeyeceksiniz. Kadın erkek eşitti hani kadınlar erkeklere muhtaç değildi hani. Madem bizle eşitsiniz ve bize muhtaç değilsiniz o zaman bal gibi kendi hesabınızıda ödersiniz. Aferin enişteye.
00 Yorumlaolur olur çok güzel olur en azından beyin nöronların yerinde.
para muhabbeti yapan kızdan olmaz ama.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayTelini Verde çocuğun konuyu atıyım uzamadan kısasın inceldiği yerden mq. Çocuğun ömrümü kurtarıyım 🙅
14 Yorumla
Soran7 ayBen engelledim
Cevap sahibi7 ayİyi yapmışsın aşko sen daha işlerine layıksın... Genel ev gibi 😜🫡
Soran7 ayAnana layık
Cevap sahibi7 ayBu yüzden iler de hesabınızı ödiyen kalmıyıcak 👌
6 ayHepsini sen ödediysen olmaz. En iyisi herkesin kendi yemeğini ödemesidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHesap ödeme para konusu eden erkekten ölümüne sevsem de orada soğurum. O adamla orada o görüşme son olur. Not: cebimde ödeyecek param var. Parazitler uzak dursun yorumdan
00 Yorumla
6 ayİkisini de ödeyiverseymiş bi zahmet. Ciddi soruyorum böyle adamları nereden buluyorsunuz?
00 Yorumla
7 ayÖylenŞey mi olur erkek dediğin ilişkinin sorumlulugunu alır hesabı öder
00 Yorumla
7 ayHiç başıma gelmedi de ödetseydi de sorun etmem öyle şeyleri
00 Yorumla
7 ayKadınların bu zihniyetinden nefret ediyorum
00 YorumlaAslında adil olmuş gibi dönüşümlü ödemissiniz.
00 Yorumlaİlk buluşmada erkek ödemeli... Sonrasında kız da ödeyebilir elbette
03 Yorumla
7 ayOlmaz ondan ilk buluşma bari bir zahmet erkek ödesin
00 Yorumla
7 ayYa farketmez bana bende oderim sevdiysem tipini
00 Yorumla
7 aySen demişsin ben ödeyim diye burada sorun nerede 🤔
00 Yorumla
7 ayNiye o herif senin cüzdanın mı? İşinize geldiği zaman feminizm, özgür kadınlar diye bağırıyorsunuz.
00 YorumlaYani etik değil ama yinede bişey olmaz bence
Ofsayta düşmüş00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBı bitmediniz yaaaa böyle paraci kızları görünce cinsiyetimden soguyorum
12 Yorumla
Soran7 ayNapim
Cevap sahibi7 ayUmarım o çocuk bir an önce senin gibi bir paragozden kurtulur. Allah yardımcısı olsun. Sevgiyi ne hale getirdiniz
Gizli Üye(25-29)7 ayOda birşeymi bana otel ücretini sen öde oraya gelicem yol parası, yemek anca yeter bana dedi.
08 Yorumla
Soran7 ayAyyy şakamııığ aşırı itici bişey
Cevap sahibi7 ayŞaka degil keşke şaka olsa. Teşvik etmek amacıyla bide eski takıldıgım hemşire vardı otel ücretini hep o öderdi dedi
Soran7 ayAy sonra naptın ödemedin inşallah
Cevap sahibi7 ayYok kız öder miyim öyle s... a... ll.. aakk larla takıl ozaman sen devam et dedim engeli attım
Soran7 ayAferin iyi yapmışsın. Nefret ediyorum bu tiplerden ay şaka gibi fakir fukaraysan o zaman kendin gibi birini bul.
Cevap sahibi7 ayYani parasız erkegi napsın kadın.
Cevap sahibi6 ayHesap ödenir de bu menfaate giriyor. Yoksa ciddi düşündügüm adam için sorun degil. Nasıl olsa karı koca olucaz diye para konusu sıkıntı olmaz
Ama takılmak için erkegin para harcamaso gerek
Gizli Üye(25-29)7 ayErkek adam kıza para ödetmez. Parası yoksa yemeğe gitmesin daha mantıklı kıza para ödettirilmez.
08 Yorumla
Soran7 ayYaniii
Cevap sahibi7 ayKahvaltıya ne kadar ödedi ki yemek daha pahalı tutar
Cevap sahibi7 ayAdam işi biliyormuş öğle yemeğini bedavaya getirmiş.
Soran7 ay1000 üstü bişeydi galiba. Beykoz’a gittik
Cevap sahibi7 aySizmi ödediniz 1000 küsur
Soran7 ayHayır o
ben 600 bişey ödedim
Soran7 ayYa paranın bir önemi yok param var ama yaptığı ayıp
Cevap sahibi7 ayPeki kızın parası var mı yokmu düşünmüyor mu
Bir daha gitmek isterse yemeğe direk benim param yok ısmarlayacaksan gidelim de.
Gizli Üye(18-24)6 ayOlmaz! İlk hesabı her zaman erkek öder sonraki bulusmalarda ortak ya da bir o bir ben öderim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGene mi aynı soru? Allah bilir bu soruyu kaçıncı görüşüm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aySizin icin hep 2+2= eger erkek 4 oderse sorun yok. Kafa bu hep degil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYani yaşınız kaç öğrenci iseniz birazcık anlarım ama onun dışında erkek hesap ödetmemeli parası yoksa geklif etmemeli hani yemek o alır tatlılık yapıp kahve ve tatlı ısmarlarsın belki ama harici yapma ödeme teklif etme kadın alıcıdır verici değil
06 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKadınla erkek eşit falan değil eşitse siz yatın biz *
Cevap sahibi7 ayBen bi erkeğe bir şey ısmarlıyorsam arkadaştan ötesi olmaz erkek verici olmalıdır kardeş
Cevap sahibi6 ayYoo sizle eşit olmak hiçbir zaman işime gelmez eşit olamayız zaten eşit olmamız için sizin de bi canlı doğurup besleyebilmeniz gerekiyor o raddeye gelince eşit olabiliriz
Bunu bende çok yaptım ama benim hesabımı ödemesın dıye, sonra baktım hesabı odeyınce morali falan gidiyor, sonrasındaki cimri olduğunu farkettım
03 Yorumla- 6 ay
Her konuda eşit olduğumuzu hiç bır zaman savunan biri olmadım, bu bızı sızden daha az değerli yapmıyor, sadece yaratılıslarımız farklı. Ben zaten kendi hesabımı odedım ozaman bekardım ve hesabımı ödemesini istemiyordum, arada ortak hesap öduyorduk ama ben erkek olsaydım yanımdaki kadına hesap ödettırmem buda adamlığın raconudur. kaldı kı tercıhımı de ona göre yaptım, öyle hesaplar yapan bır erkekle hayatıma devam edemem
7 ayBence bu kadar küçük ayrıntılara takılmayın, birlikte vakit geçirirken mutluysanız ne güzel, insanlık hali olabilecek durumlar
00 YorumlaOlmazzzz maalesef. ısrar etsen de ödetmemeli
10 Yorumla
7 aySen desiysen sorun değil bence… devam buluş ve onu tanı
00 YorumlaBen çok canım ya sürekli herşeyde ben ödedim hayat boyu
00 YorumlaOlmaz 3 4 bulusma daha olsun hesabi ode o zaman olur😀
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. 1500. Buluşmada bile ödetmemeli
12 Yorumla
Soran6 ayAbi sen adamsın herkes sen gibi değil
Olması gereken bu bi sen bi o
07 Yorumla
Soran7 ayİlk buluşmada erkek ödemeli ikinci buluşmada felan ben öderdim ama bu hareketimi beğenmedim
Soran7 ayBeğenmedim zaten öyle bir kerizle buluşmam bir daha
Soran7 aySen niye kolpanı sıkıyorsun anlamadım
Soran7 ayTamam kolpanı çok sıkma
7 ayNe bu aynı günde iki defa dışarda yemek
11 Yorumla- 7 ay
İlk buluşmada yemek yemeği doğru bulmuyorum ben. Erkeğin hesap ödemesinden yanayım ama sırtına binmemek şartıyla
6 ayDoğru olanı yapmışsınız
00 Yorumlaİlk buluşma kahvaltı olmuş oluyor yalnız
00 YorumlaNe güzel işte Alman usulü olmuş
00 YorumlaErkek ödemeli her zaman
00 YorumlaSüper olur 🤌🏻
00 YorumlaOlmaz ondan bir halt
00 YorumlaMezarcı çocuk bu
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı