Hayatımda 1 kez boyle bir şey yaptım. 32 yaşındaydım gayet aklım başımdaydı ama aşk insanı aptallaştırıyor sanırım. 2 ay netten konuştuk sonra gorustugumuz gün ona aşık olup beraber oldum. İlkti benim için. Tabi onun kafasında farklı güvensizlikler oluştu evime geldi yaşadı vs gibi. maalesef erkek isteyince o erkek hormonları var oluyor , kadın yapınca ciddi dusunulmeyecek kız... gercekten de aşık olmuştum ve sonrasında sevdim de. Aylarca sevgili olduk bağlanmıştım. bu sebeple ciddi düsünmemesi.. oyle zordu ki yaptığını hazmedemedim yıllarca.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam karaktersizmiş, tipik bağnaz erkek. "Yattı diye kadını basit gören" bir "zihni az gelişmiş". Burada bıkmadan, usanmadan yazacağım, ilk günden dahi olsa seks yapmayı istemesi, yapması kadın yönünden hata değildir ve kadını basitleştirmez. Pardon da, cinsel dürtüleri var diye, 2 aydır konuştuğu adamla yüzyüze görüştüğü ilk gün çekim hissedip yattı diye bir kadını değersiz görmek nasıl bir erkek kafasıdır? Kadının vajinası bir hazine değildir ki, onu bir erkeğe açtı diye kadın değersiz olsun. Kadınla hem yatıp hem de sonra bu nedenle kadınla ciddi ilişki düşünemeyecek olmayı, bir erkek olarak çok adice buluyorum. Madem aranızda duygusal bir şey var, seviştikten sonra bunun güçlenmesi gerekirdi, kadınla sevişip "ilk günden seviştiğine göre basit kadınsın" demek kadına hakaret, aşağılanmışsın yani. Bu arada, ciddi ilişki demekle kastettiğim şey evliliğe gidecek ilişki demek değil. İlişkinin ciddi ilişki olup olmaması, cinselliğin ilişkiye dahil edilip edilmemesine bağlı değil, yani insanlar seks yaptıysa mutlaka evlenmeliler düşüncesinde değilim. Seni basit kadın olarak etiketlemeden de evlenmeyi düşünmüyor olabilirdi, yani hayat planında evliliğe yer vermiyor olabilirdi, ama sırf onunla yattın diye seninle bir gelecek düşünmemesi çok sığ bir gerekçe. Ayrılmakla da iyi yapmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer cumlen de haklısın
Ben erkekleri ve cinselligi tanımıyordum yılllarca kendimi korudum aşik oldugum adama da kendimi bıraktım diye damgalanmak ağırdı. Iyi niyetimi biliyorum onun karaktersizligi.. dilerim hayati boyunca mutsuz olsun- +1 yıl
Kuzum erkeklerin hepsi böyle değil, seks yapmak da ayıp veya utanılacak bir şey değil. Erkek bakışını benimsersen, kendini seks yapmış olmakla değersiz, bakire olanlara göre bir basamak aşağıda hissedersin, bunu kendine yapma. Değerini erkekler belirlemesin: " bu bakire, evlenilir; bu bakire değil, yatılır evlenilmez" diye. İnsanın değeri ruhundadır, karakterindedir, bedeninde değil. Bundan sonra sana tavsiyem, bakire olmaman, seks yapmış olman nedeniyle seninle seks dışında bir ilişki düşünmeyecek erkeklerden uzak durman. Tam tersine, samimi olarak senin geçmiş cinsel yaşamından dolayı seni yargılamayacak, bunu sorun etmeyecek erkeklerle ilişki kurman. Yani, "evleneceğim kadın bakire olsun" diyen g. rizekalı erkeklerden uzak dur.
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç bir erkek kolay kolay s*kgiği kadınla evlenmez. Sen evlenmesi için değil cinsellik yaşamak istediğin için birlikte olmuşun. Bir gün öyle biri çıkıp gelir ve tüm gidenlere teşekkür edersin. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve e enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun evine cinsellik yasamak icin gitmedim zafen bakireydim bu kırmızı cizgimdi bir anda oldu aşık olmustum kendimi bıraktım
+1 yılBence bu kişiden kişiye göre değişir. Karşılıklı vurulmuşsunuzdur birbirinize, hiç bir ekstra yargıya yol açmaz, uzun ve güzel bir beraberliğiniz olabilir; basmakalıp bir yargıyla ilk gün sevişen kız şöyledir böyledir diyen insanı bence yargılamak lazım, bunu hissedip yapanı değil…
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay konustuk oncesinde yazıstık yani.
Ilk gorusmede su bu olur diye hesapli gitmedim ki zaten biraz yakinlasir opusuruz en fazla sonra da cikar avm gezeriz herhalde diye dusundum
Zaten bakireydim yıllarca kendimi korudum aklimda hic yoktu boyle birsey o inanmadi buna
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu tarz olaylar senin karşı tarafa kendini anlattığın kadar değil, karşındaki insanın anladığı kadardır. Misal ben eşimle 2 buluşmada eşimin evine gitmiştim, iki gün misafir olmuştum bak şu an bu gün "eşim" diyorum ama bu tamamen erkeğin kendi karakteriyle alakalı bir şey. Güvensizlik duyan insanın zaten kendine özgüveni yoktur anlatabildim mi bu kadar basit bir denklem.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizin tekiydi zaten. Kendi herhaltı yeyip bende acik arayip boklayan biriydi. Ilk kurbani da ben olmamısım zaten. Parmagimın ucuna dokundurtmazdım 3 5 ay kendini sakladı.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorudaki erkek yorumlarının çoğu samimi değil buna emin olabilirsin. Aynı senin buluştuğun erkek gibi acaba modern (!) gözükürsek bize de bir şeyler düşer mi kafasında gerçeklikten uzak yorumlar yapılıyor maalesef.
İlk olarak kendi fikrimi değil hayatın gerçeklerini ifade etmeye çalışacağım. Neredeyse hiçbir erkek ilk buluşmada evine gelen, bir şeyler yaşayan kadını ciddiye almaz (ufak veya büyük yaşanan şeyin orantısı önemli değil)
Erkek beyni o aşamada daha ilk buluşmadan böyleyse geçmişinde neler olmuştur diye düşünür genellikle. Sen bakireyim demişsin ama bakirelik zarını koruyup neler neler yapanlar var bu yüzden o erkek için pek bir şey ifade etmez genellikle.
İyi niyetli bir insansın o çok net anlaşılıyor ama karşıdaki erkek bunu farkedememiş, algıları kapalıymış ve yanlış yapmış. Ama olan olmuş artık hayıflanmak yerine hayatına bakmalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında 5 ay ssvgiliydik tanıyor biliyordu beni
Alsın simdi annesinin memleketten bulup zarıni diktiren kucaktan kucaga dilasmis sozde bakiresiyle- +1 yıl
Dediğim gibi çoğu zaman belirli sınırları korumakta fayda vardır.
Hakkında hayırlısı olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazık ki buluştuğun kişinin basit ve gereksiz birisi olmasından kaynaklı. İçinden geldiği gibi hislerinle hareket etmişsin. Karşı taraf sana değer veriyor olsaydı ve seni anlayabilecek, hislerini hissedebilecek birisi olsaydı, ilk gün veya 1 ay sonrası hiç farketmez, yaşadığınız ilişkiye önem verir ve ilerlerdi.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Bunu bilseydim parmagımın ucuna dokundurtmazdım emin ol- +1 yıl
Her şeyden önce niyet önemli
Yazıklar olsun bu kafadan olan erkeklere.
Kadın da erkeğin hak ve özgürlüklerine sahip, bu armut beyinlileri anlamıyorum.
Ha yaptığınızı evlilik öncesi olması sebebiyle doğru bulmuyorum ama erkek yapıp da kadına etiket takan erkeklerin aklına edeyim.
Bu tür erkekler benim gözümde cıkcık.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇıktı hayatımdan iyi ki de. Onu istemiyorum ama bana cok buyuk travmalar yaşattı uzun zaman oldu ve hala bellegimden silemiyorum hazmedemiyorum yaşattirdiklarinı buna hickimsenin hakkı yok.
+1 yılYani ilk buluşmada erkeğin evine gidip birlikte olan kıza normal bakmaz bir erkek , keşke ilk buluşmada evine gitmeseydin dışarıda buluşsaydın birlikteliği daha sonra yaşasaydın , toplumumuzda bu hareketler kişiyi basitleştiriyor, erkek de doğal olarak şöyle düşünüyor
Lan ilk buluşmada evime geldi ve birlikte oldu.. hoş bir izlenim oluşturmaz maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay konuştuk ciddi iliski istedigimi soyledim hovarda biriysen gorusmeyelim bile dedim yok ben de evlilik ciddiyet istiyorum dedi inandım. Gorustugumde aşık oldum evine de birlikte olurum amaciyla gitmedim kahvalti hazirlicam gel dedi ben de birseyler yer opusur koklasiriz masumca cikar gezeriz diye hayal etmistim. Bilmiyordum ki ilk iliskimdi ilk kez birinin evine gitmistim tamamen kendi canım. Sonra biz 5 ay birlikte olduk sevgililik yasadik hisler olustu madem ciddi dusunmuyordu bu sebeple ilk gunden biraksaydı niyeti de yatmaksa
- +1 yıl
Yani her insan mir değil , mesela ben niyetim neyse direk söylüyorum kızın birisi bana dedi ki niye direk niyetini söylüyorsun. Ne yapayım seninle oynayıp aldatayım mı yani amacım bu bunu bilerek gel geleceksen derim yani
- +1 yıl
Ama her insan bir değil , hedefe ulaşabilmek için insanlar her türlü yolu ve yalanı deniyorlar, sonuç olarak ahh alıyorlar
+1 yılAslında bence bu karşındaki erkeğe göre farklılık gösteren bir şey. Karşındaki erkek sana değer veriyorsa, seviyorsa bence hiç de düşündüğün gibi düşünmez. Neticede tek başına yapmadın. Demek ki o sevmemiş. O yüzden boş ver. Fena da olmamış bence. Seni sevmeyen birinden yol yakınken kurtulmuşsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ülkemizde kadın olmak gerçekten zor töre cinayeti kıskançlık cinayeti kıskançlık için ayrılma ağır konuşma pislesme hepimizin zamanında yaptığı hatalar bu kıskançlık olayları ama günü gelince kendimizi geliştirip pişman olup vazgectigimiz ama kendini geliştirmeyelerde var zor zor
12 Yorumla
Soran+1 yılGercekten psikolojik olarak en cok yıpranan kadınlar bu ulkede.
+1 yılHiç bir şey düşünmem. Kötü düşünen dar zihniyetleri de ciddiye almıyorum
00 Yorumla
+1 yılİki ay görüşme sonucu normal ancak ağırdan satmalıydın ilkte sevişme oral falan olabilirdi ikincide sürtünme anal üçüncü buluşmada bekaret verilir step büyük step tatlım. Herşeyin sırası yeri var sonra hafif görülürsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılstrateji insanı degilim o an duygularımin esiri oldum. Taktik yapsaydım şu an beraberdik ama ben duygusallıkla saçmaladım durdum erkeklere sadık guzel anlayislı namuslu olmak yetmiyormus
- +1 yıl
İşte kızlar bu stratejiyi aslında içgüdüsel olarak geliştiriyorlar step by step olayı erkeğin gözünde kızı ağır kadın yapıyor. Önce öpüşme sonra oral daha sonra anal sürtünme en son bekaret verilmeli.
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet erkek yapinca normal oluyor kadin yapinca farkli dusunuluyor. O zaman ona gore davranmak gerekir. Dogrular yanlislar ayri ama gercekler ayri. Sonuc olarak sen uzuldun yiprandin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu erkeklerdeki ikiyuzluluk dünya sonlanincaya kadar sürecek
İki tarafta bunu istemişken bunun sorumluluğunu tek tarafa yüklemek, ya da bir tarafa kendine engel olmasını beklemek saçmalıktan başka bir şey değil. Biraz karaktersizlik var bence, tanıştığı sevdiği ilk insanla böyle bor şeyi yapmasaymiş güvensiz hissedecekse. Senin kendini üzecegin hiçbir şey yok. Doğru kişi güvensiz hissetmek yerine daha çok bağlanırdı belki de 🌷
03 Yorumla
Soran+1 yılZor oldu ama kendimi buldum boyle hasta ruhlu insanlara kalbinizi vermeyin.
Soran+1 yılSenin de ❤
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. yani bizimdeki anlayış maalesef bu şekilde işliyor. değişmesi gerekir bence. umuarım kısa zamanda atlatırsın. takmamaya çalış. oda onun kalitesini göstermiş oldu sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes karakterini ortaya koydu
Ondan iyi bahsetmrk isterdim ama kadınlarla bu şekilde oynamış bir karaktersizx
+1 yılBence yaptığın şey gayet normal ilişkilerim genelde böyle başlıyor ama bu yüzden ciddi düşünmeyecek biriyle olması çok kötü olmuş ikiyüzlülük resmen
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri tanımıyordum 2 ay konustuk netten ve benim peşimi bırakmadı ciddiyim imajı verdi
- +1 yıl
Umarım ben de senin gibi harika birini bulurum gerçek aşk istiyorum
Soran+1 yılUmarım canı gonulden dilerim 🌹
- +1 yıl
❤️😇
Çok ilginç bir hikaye. Ilk defa onunla birlikte oldum diyorsun bana geldi yaşadı vs. Tüm bunlara rağmen neyin güvensizliğini yaşadı ilginç.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de hala ordayım ilk beraberligimdi aktif cinsel hayati olan her erkek bunu anlar kıvranmamdan vs
Kanamadi doktora gitmryi bile teklif ettim
Ben onu oyle guzel severek masumca geldim ki asla haketmedi.- +1 yıl
Anladım. Bu senin için çok kötü bir tecrübe. Umuyorum hayatında daha güzel insanlarla karşılaşırsın. Tavisye vermek kadar kötü bir şey yok ama o kişiye takılı kalma. En başından beri niyeti yokmuş. Artık sende neyi yapıp neyi yapmaman gerektiğini biliyorsun. Hayatının güzel yanlarına adapte ol. O ilişki bitti uçtu gitti.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk gün yapmanla onun kafasında güvensizlik oluşmasının alakası olamaz
O bahanedir... Ona bakılırsa o da ilk buluşmada cinsel ilişkiye girdi
Görüştüğü ilk gün erkeğin evine gitmesine ise çok çabuk güvendi derim12 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğim yaşarım zihniyetinde birinden ne beklersin ki
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYahu kendisi de seninle beraber olmuş sen kendi kendine mi oldun sanki😂 bence tamamen bahane ya da çocuk mal
01 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz.
Erkek yapınca adam kadın yapınca o... pu oluyor tabi. Böyle erkeklerin de allah belasını versin. Kadınları obje gibi hörüyorlar kalplerini kırıyorlar, kullanıp bir bez parçası gibi atıyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılhazmet cunku durum dusundugun gibi olsa ertesi gun ayrilirdi adam ne kadar uzun sure bunu yataga atarim diye gelmis zaten :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdi biliyorum ya zihniyet yapısı cok degisik
- +1 yıl
evet sende zihneyetini degistirmek icin ugrasda gör:)
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlk defa birisiyle mi oldun? Bir şey deyim mi onun suçu, her şeye rağmen ilkin olmuş onuda görmüş sahip çıkması lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 yaşındayken 18 yaşındaki kızların hissettiklerini hissetmişsin.32 yaşında bunu hissetmen çok büyük bir sorun.
24 Yorumla
Soran+1 yılHer yaşın ayrı duygusu mu var insanız o yaşta aşik oldum ve bakireydim
Cevap sahibi+1 yılO yaşta bunu dert etmeyecek olgunluğa erişmen gerekiyordu
Soran+1 yılBeni anlaman imkansız
Cevap sahibi+1 yılYaşaman gerekenleri zamanında yaşasaydın 32 yaşında ne böyle bir olayla karşılaşırdın ne de dertlenirdin. Baskılanmış pasif bir hayatın vardı sen bunu 32 yaşında kırdın. Endişelerin korkuların yediğin kazık sana bu yaşta dert oldu. Bunları hissedeceğin yaş bu yaş değil diyorum sana. Gençliğinde yaşarsın ne yaşayacaksan büyüdükçe de akıllanacaksın. Buna göre senin akıllanman anca 40 ına doğru olacak. Normal mi bu sence?
+1 yılOlan olmuş sıkma canını 2 ayda seni tanıyamadıysa kendi mallığıdır, sen nasıl ilk buluşmada bekaretini verdin ben de bunu anlamadım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılKendissi de seninle s*vsti sen yapinca suc ama o yapinca degil. Ondan sen ayril zaten hayir gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBitti cok oldu
O erkekmişş yaparmiş- +1 yıl
Valla kusura bakma ama iyi ki bitmis. Ne pis bir dusunce
Etkilenmiş ve akabinde gitmiş olabilirsin. Ben ayrılık nedenini merak ettim, neden ayrıldınız?
04 Yorumla
Soran+1 yılAylar sonra evime geldin ilk gun birlikte oldun bende ipler koptu dedi. Ona aşıktım seviyordum ilkimdi hic bunları dusunmedi. Ciddi dusunmedim seninle evlenmem hayaller kurma deyip aylarca yatıp bıraktı
Soran+1 yılBunları son ayrılirken soyledi karaktersizligini bilsem parmagimin ucuna dokunamazdı ruyasinda görürdu beni
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş, bazen böyle şeyler yaşanıyor. Yapacak bir şey yok maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlaya bide ilk buluşmada bi kızla yatan erkek gözüyle bak onlarada kızın duygularıyla oynayan y*vşak ab*za denir
11 Yorumla
Soran+1 yılKabul ederler mi sence ben duygularimla gittim oldum o cinsellik amacli yaklasti
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcok yablis yerden baslamissin. Ilk gun evine giden kiz basittir algisi olusur. Ama bakireydim diyorsun yanlis anlamadiysam, bu belki duygularina yenildigini gostergesi olabilir onun gozunde.
112 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten yaşınız yazdığı gibi mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Sertmerthakan1 bu sorudan cok bunaldim.. simdi bak...
Cevap sahibi+1 yılevet 101 yasindayim
- +1 yıl
Hatır be 45 yaş üstü yazıyordu ondan sordum
- +1 yıl
Gizli olduğun için 104,105 yazdığını görmemiştim
Cevap sahibi+1 yıl@Sertmerthakan1 gizleyince kendimi 45 ustu gorunuyor. Ama cok bunaldim. Agiz tadiyla gizli yorum yapamiyorum. Hemen altina senin yorumlar doluyor. Ne farkeder? 45 ustu olmam ya da olmamam neden sorun ediniyorsunuz
- +1 yıl
Yoo sorun etmedim ki sadece merak etmiştim o yaşlarda kimseye denk gelmemiştim kusura bakma , sıkıldığını bilmiyordum
- +1 yıl
Bir dövmediğin kaldı nereden de sordum dilimi eşek arıları sorsaydı da sormasaydım
Cevap sahibi+1 yıl@Sertmerthakan1 surekli yaptigim gizli yorumlarin altinda bu var, biktim inanki.. ve sebebini merak ediyorum..
- +1 yıl
Peki bende ki cevabını açık açık söyleyim, birincisi o yaşta kimseye denk gelmediğim için , ikincisi olgun kişileri seviyorum ve ilgim var, üçüncüsü de muhabbet etmek için
Cevap sahibi+1 yıl@Sertmerthakan1 anladim.. Ben 23 yasindayim.
- +1 yıl
Anladımm , Niye gizlendin yine
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. burada en zoru ne biliyormusun? Sen herşeyi kenara koyup fedakarca bir umut yolu deniyorsun karşındaki ise seni tanımlamadan çekip gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan en cok da ona uzuluyor masumca koşup gitmesine sevmesine..
+1 yılİlkin olması üzmüş keşke birilerine danışsaydin öyle birlikte olaydin. Ama üzülme. Sevgiler Saygılar. . .
02 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olmak icin gitmedim onun evine. Biraz yakınlaşır opusur koklasırız yemek yer dişarı cikadiz diye dusundum. Hesaplı birsey degildi o an oyle gelisti.
- +1 yıl
Yaşin kaç
Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. 1-2 kez yaşadım bu olayı da hiç öpüşmek veya temastan ileri gitmedik kötü bir şey düşünmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu bir bahane bence yatmasaydin da yatmadı der ayrılırdolı
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına da aynı mi diye düşünülür. Peki şu an yaşınız kaç ve hala aynı kişiyle misiniz
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun insanların hepsi böyle istisnasız
00 Yorumla
+1 yılSevgidiğün biri ile yaşamak istediğini yaşamışsın bu kadar dert edecek ne var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. En güzelini yapmışsın kim ne düşünürse düşünsün salla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Davet etmeyeceğim için bilemem ilkse boş insanmış şüphe edecek kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDevam edin bu kafayla, sonra ağlamayın erkekler bizi obje olarak görüyor diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zamana kadar iyi durmuşsun cidden. ama şu an hormonların anne olman için deli gibi işliyor. Muhtemelen bu yüzden kendine engel olamamışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılO çok istekliydi bir anda yataga attı nasil oldugunu anlayamadan yaşadik
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zaman geçti bu ilişkinin üstünden
Soran+1 yıl4
Cevap sahibi+1 yılNe diyim kendini kullanılmış hissediyorsun sadece. Ona güvenip evini açman, bu kadar çok ve özel şeyler paylaşmanı yediremiyorsun. Ama olaya artık şöyle bak arkadaşım. Elinde zaman makinen varsa zamanı geriye al. yoksa olan oldu demen lazım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet güzel insan erkek beyni diye birsey var kadin beyninden çokça geri. Bu kafayı toparlayıp olgunlaştırana kadar ömür bitiyor. Erkeklere güven olmaz. Iki üç güzel lafa kanmayın. Sevgiler.
00 Yorumla
+1 yılYaşına bakılırsa geç bile kalmışsın.. Vurdur vurdurabildiğin kadar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsacmalık zaten oyle dusunen erkekten hayır gelmez sen guvenıp hıslerının kucagına bırakmıssın kendını ama bunu haketmeyecek bırıne yapmıssın tek hatan bu bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHatamın farkındayım ama o an duygularımin esiriydim.
- +1 yıl
olan oldu boş ver dun gectı sımdı onundekılere bak gecmıs gelecegını mahfetmesın
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ilk gün bakiremiydiniz? Yoksa ona onamı teslim olsunuz.
17 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim evet
Cevap sahibi+1 yılşu an onunla görüşüyormusunuz? Bende bir hata yapmıştım ve sizin gibi evine gittiğim kıza ön yargım vardı, sonradan çok pişman oldum. Beni çok seviyordu ve onunla evlenmediğim için çok pişmanım.
Soran+1 yılYazık etmişsin. Bu devirde guzel seven insan kalmadi. Ben de cok asik olup sevmiştim.
Cevap sahibi+1 yılHala çok üzülüyorum. Evlenmiş bir tanede çocuğu var şimdi. Ama kafamı çok karıştırmıştı. Siz evlenmeyi düşündünüzmü hiç
Soran+1 yılOndan sonra kimseyle cinsellik yaşamadım ve baya uzun zaman kldu ayrılalı. Oyle guvensizlik olustu ki evlendigimde yasicam sanirım yani beraber olurum.
Önyargı hic hoş birsey degil sen de her cağrılan yere giden birisin o halde bir de oyle dusün baskasi da seni yargılayabilir. Geçmis olsun o artık mutlu evli cocuklu sen de dolan dur avare gibi.
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın hergün aklıma geliyor. İsmimi açsam konuşabilirmiyiz daha ayrıntılı
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsanız tabi. Yaşım 32 diyince yaşlarımız birbirine yakın birbirimizi anlayabiliriz bakımından. Genelde çok küçük yaşlar burada takılıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu senin senin degil onun sorunu ve karaktersizligiymis
01 Yorumla
Soran+1 yılbirsuru kıza da ayni şeyleri yasatmış
maalesef hayatimin hatasiydi dilerim bir gun vicdan azabından surunur
+1 yılsenin sevgini hak edememiş kuzucan. Gerçek bu hak edememiş. Sevdiğin adamın kadını olmak istemişsin ama o canım anlamamış bunu. İnşallah ayrılırsın da seni hak edecek gerçek bir ADAM bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldim uzun zaman oluyor
Boyle erkeklerin varlığı beni mutlu ediyor umarım doğru biriyle bu kafadaki insanlara rastlarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk şeyde ilişkiye girebilirsin kısmen Normal bu fakat Ondan sonra verdiğin izlenim önemli her istediğinde Gittin mi yanına
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olduk 5 ay evet seviyor gibi davrandı ve ciddiyim demisti
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevine gitmek sorun değilde ilk gün daha mercimeği fırınlamak kötü
00 Yorumla
+1 yılsanaldan tanisilan birine bu kadar baglanman anlamsiz geldi sizin hayatiniz tabii saygi duyulmali hâlâ gorusuyor musunuz?
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevince farklilasiyor. Ama senin için üzüldüm terk etmesine
13 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmayacagım şeyi yaptım son pismanlık çare etmedi
- +1 yıl
Etmez canım etmez. Olsun bu boe deneyim oldu önemli olan insanın mutlu olması
- +1 yıl
Eklesene
+1 yılYazik olmuş güzellik bu yüzden yapa yapa erkekler onu o hale getirdi yazik olan size oluyor yaliyor ben yapmamis istiyorum diyo bu yuzden
00 Yorumla
+1 yılNe mal adamlar var ya ilkini benle yasamis diye sevinecegine evlenilmez diye dusunuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaketmedi beni.
kadınlar şunu unutmayın erkekler kadınları ihtiyacı olduğu kadar sever
00 Yorumla
+1 yıl2 ay azim kararlilik ve calismanin karailigini almis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAman geçmiş bitmiş kaç yaşına gelmişsin
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmuyor yıllarca tabularla yasadim bakire kaldim aşık oldugum adamla yasadim ve o beni damgaladı kotü berbat bir his
- +1 yıl
Biliyorum anlıyorum ama geçmişe bakarak üzülme yeni ilişkiler yaşasın takılı kalma
Soran+1 yıl@Neslice06 evet😔
- +1 yıl
@Neslice06 biliyorum ben sadece geçmişe takılı kalıp üzülmesin diye dedim
Haklısın çok zor bir durum sonra ayrıldı sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay sonra evet
+1 yılŞu anda görüşmüyor musunuz peki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal nolacak ki
00 Yorumla
+1 yılTotalde kaç kişiyle birlikte oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşadığım tek kişiydi 1
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAranizdaki samimiye bagli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizin hayatınız saygı duyulmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne var bunda tadını çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun ders olur bu da artık sana
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yıllardir kimse yok cinssllik yasadiğim
Buyuk dersler aldim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşında daha çok istemen normal
02 Yorumla
Soran+1 yılYok onun istemesi doğal benim aşık olup ona kendimi teslim etmem basitlik
Cevap sahibi+1 yılYok bekar kalınca daha çok istiyor yıllar geçtikçe insan basitlik olarak görme
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Görüştüğü ilk gün erkeğin evine giden kız hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler