Ayrılık sonrası içimdeki öfke?

Salı günü için sevgilimle buluşacaktık. Evine gidecektim. Ablam işe gider mi gitmez mi bilmiyorum haber veririm dedi. Akşam da annesine gitti. Saat 11 oldu hala ses soluk yok çıldırdım akşamüstünden beri beni bekletiyor. Sonra baya bir saydırdım. Geçen buluşacağımızda da buluşmak için ben çabalarken o 3 saat ortada yoktu evde olduğu halde. Zaten eski heyecanımız yoktu çok ayrıl barış yaşadık ve birbirimize tahammülümüz kalmadı her sinirlenmede kimse alttan almıyordu. Beni bir merak bile etmiyordu işten çıkıyorum mesela eve geldin mi diye bile sormuyordu. Bu bile zoruma gidiyordu. Sonuç olarak ayrıldım ondan ve ayrılırken sevginin ne olduğunu bilmediğini ailesinden de görmediği için bilmediğini aöyledim bunun sonucunda engelledi direkt her yerden. Ben de engelledim. İşin kötü yanı ilkimdi beraberlik yaşamıştık. Bunun için de çok pişman olduğumu söyledim ayrılırken. Şu an ne hissediyorum bilmiyorum üzgün müyüm rahatlamış mıyım emin değilim.1 yılık ilişkiydi sizce iyi yapmış mıyım? 2 gündür rüyamda sürekli onu görüyorum nasıl geçecek bu? Çok buruk hissediyorum birde iki gün önce alkol aldım ve uyudum ben alkol alıp uyurken rüyamda bile onu görürken gitmiş 4e kadar arkadaşlarıyla lol oynamış. İçimde çok büyük bir öfke var ona karşı
Ayrılık sonrası içimdeki öfke?