Aldatılma duygusu ve eski eşin erkek arkadaşıyla yaşadıklarım normal mi, bu öfkeyle nasıl başa çıkılır?

Arkadaşlar 2022 yılında bir evlilik yaptım ben hiç evlenmedim eski eşim 1 evlilik 1 nişan atmıştı sorun yapmadım evlendim. Neyse 3 ay içerisinde ne erkekliğim kaldı ne şerefim polis adliye rezil etti beni erkeklikten kastım çocuğu olmuyor bilmem erkek değil tarzı öyle bir sorunum yok. Neyse daha babasına gider gitmez bir erkekle takipleşyordu hesabı da açık görüyordum avukatım bir şey yapma dedi lanet gelsin dedim. Sonrasında boşanma aşamasında biz 2023 aralığında boşandık tazminat nafaka alamadı. Bu eklediği erkek 1 hafta önce benim profilime bakıp instgramdan beni engelledi boşanma üzerinde 2 yıl geçti ama çocuğun hikayemi gördüğünü engellediğini fark ettim. Neyse zoruma gitti numarasını buldum eski eşimin adını vermedim dedim sen hayırdır yvsskk konum at bana beni tanıyorsun benim 2022-2023 yılları arasında bir resmiyetim vardı elimde bir şey olsa senin karşına çıkarım tarzı konuştum bu da sne beni biriyle karıştırıyorsun dedi korktu daha yani eski eşimin adını bile vermedim ben Hakan Yıldız dedim tanıyorsun beni dedim sen sonrasında 1 saat olmadan kız amcamı aramış babasıyla birlikte bizi rahatsız ediyor yiğenin diye hani kızı tanımıyordu ismini bile söylemedim çocuğa olabilir evlenecekmiş vs ama çocuk telefonda ben erkek arkadaşıyım bile diyemedi amacım ne aldatılma duygusu çok zoruma gitti umarım anlıyan olur beni. Kurtuldum bundan 2 evlilik 1 nişan atmış gitsin evlensin yine ama erkek adamın ağrına gider.

Güncellemeler
3 ay
Arkadaşlar aramam hata belki ama gercekten cok onurum kırıldı 1 haftadır yüzüm asık kendimden nefret ediyorum
Güncellemeler
3 ay
...
Aldatılma duygusu ve eski eşin erkek arkadaşıyla yaşadıklarım normal mi, bu öfkeyle nasıl başa çıkılır?