Bu kadar mıydı yani buraya kadar mı?

Arkadaşlar yaklaşık üç senedir bir ilişkimiz var bu sene nişan seneye düğün düşünüyoruz daha doğrusu düşünüyorduk öncelikle şöyle başlayayım ben rahat birisi değilim çok kasıntı birisi de değilim bana göre olması gerektiği gibiyim siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem ben bu şekildeyim mesela kıyafet konusunda çok kısa giyinmesini istemem gece çok geç saatlerde dışarı çıkarmam sonuçta ülkemizin de durumu belli herneyse bizim bunlarla ilgili sorunlarımız yoktu daha doğrusu açmıştık en azından ben öyle zannediyordum o geçenlerde bunun kuzeninin eşi geldi bunlar beraber kalıyorlardı teyzesinden kız bu arada eşi ikimizde çalışıyoruz ben de dedim ki pazar günü izin alayım buluşalım hani sonrasında gece vardiyasına geçebilirim zaten ikimizde çalışıyoruz buluşamayacağımiriz denize gideriz dedim tamam dedim sonrasında aradan iki gün geçti bu bana dediki ben kuzenimin eşiyle teyze diğer teyzeme gideceğim. Orada kalacağız ben de biraz tavır aldım hani dedim ki pazar günü ben işten izin aldım hani gece vardiyasına geçebilirim zaten beş gündür beraber kalıyorsunuz planımızı neden bozuyorsun diye oda biz zaten sürekli seninle buluşuyoruz ben Gezemeyecek miyim vs derken biz kavga ettik 2.03 gün aramız pek iyi değildi sonrasında kendi Kara’yla gitmemiş buluştuk herhangi bir sıkıntı yoktu ben de bunun bikini giymesini istemiyorum daha öncesinde bir çok kez de kavgasını yaptık ona dedim ki tatile gideriz hani o tarz bir yer olur hevesim varsa giyersin ama burada istemiyorum diye defalarca askerde bu konuyu tartıştıktan sonra anlaştıydık bu seferde Salı günü yani bugün için onlarla birlikte denize gideceğim dedi ben de mayonu aldın mı dedim evet dedi alacağım dedi ben de okay dedim bayanın altına da ufak bir şort giyersin dedim herhangi bir sorun yoktu akşamında beni aradı konuşuyoruz normal işte ben tesettürlü müyüm birbirimizi kandırmayalım Biz zaten 2.03 senede bir tatile gideceğiz ben genç kızlığımı yaşayamıyorum her şeyimi karışıyorsun felan falan bu sürekli bu şekilde benden şikayetçi oldu artık çizgiyi gerçekten aştığı için ben de madem bu şekilde dedim ilişkimize devam etmeyelim daha öncesinde demişti zaten. Sürekli benden şikayetçiydi işte ben kısıtlıyormuşum felan falan aslında öyle çok aşırı sert bir insan değil bu çokfazla önem gösteriyor ilişkimizin ötesinde önemi gösteriyor gezmesini tozmasını giyinmesini ben daha çok ilişkimi ön planda tutuyorum ona değer veriyorum ve biz birlikte de olduk bu olduğu için ayrıyetten önem veriyorum ama ayrıldık şimdi 2.03 gündür ayrıyız ortak Instagram hesabımız vardı kapattım WhatsApp’tan attığım hikayelere bakıyor sizce amacı ne olabilir ve bunun sonu ne Şunları da belirteyim iki kişiyle görüşmesini istemedim kız arkadaşlarıyla bir tanesi sevgilisini aldatıyordu diğeri de sevgilisiyle görüşürken başkalarıyla görüşüyordu. Hani bunlarla gezme bunlardan sana hayır gelmez vs hatta gezdiği zaman tavır bile alıyordum ne yalan söyliyim ama sırf onun iyiliği için hikayelerime felan neden bakar sizce nolur Kafayı yemeye az kaldı.
Bu kadar mıydı yani buraya kadar mı?