Her şey buraya kadar?

Bazen gerçekten tanıdığını sanarsın yanilirsin onun uğruna onca emek onca fedakârlık yaparsın emek harcayıp çaba gösterirsin bunları yaptığın için mutluluk duyarsın ama günler gelir acı hissedersin kırgınlık üzüntü hissedersin nedeni insanların nankör olması bu insana çok koyuyor insanlardan darbe yiye yiye büyüyoruz hayatı görüp anlıyoruz kimse için caniniza kiymayin değmez o yüzden ne kimseye kendinizden fazla değer nede kendinize harcadığınız emekten fazlasını insanlara vermeyin herkese değeri kadar verin emin olun pişman olmazsıniz ben çok pişmanım çok kırgınım çok yorgunum artık bazı şeyler var tek bir kelime bile insanı gece uyutmuyor insanlara iyi kötü davranmayın kim iyiyse iyi kim kötüyse kötü ona göre davranın üzülmezsiniz bazı hatalar bazı yanlışlar her yerde oluyor ama emin olun ölmedikten sonra her şey telafi edilir size tavsiyem geçmişte kırık kalp bırakmayın ne olursa olsun gün gelir o Kırık kalbin kiriklarina bile muhtaç olursunuz ben vazgeçtim artık herkes kafasına göre sizin sevginize ihanet eden insanlara sakın nokta dahi atmayın pisliginde bogulsunlar çünkü değmeyen insanlar için kendinizi üzmeye hayatınızı mutsuz geçirmeye gerek yok gidene git diyin o gitmemek için çabalayacaktir gelene gel diyin gitmek için çabalayacaktir insanların içini hiç bir zaman bilemezsiniz en önemlisi kimseye muhtaç olmamaktir ciğeri beş para etmez insanlar içinde kendinizi harap etmeyin kimse için değmez şimdi ben bunu niye yazdım hangi kafayla yazıyorum bilmiyorum sadece saçmalıyorum okuduğunuz için eyvallah bir 5 yılın sonuna geldik umarım mutlu olursun hakkım helal olmasın Yaşattığını yaşayacaksın unutma vazgeçtim senden...

Her şey buraya kadar?