Bu konuşma nerdeyse 1 saat önceye ait ve bu kız benim sevdiğim 10 aydır uğraştığım kız. Buraya kadarmış demekten başka diyecek bişey yok sanırım. O kadar rahatım ki şu an. Keşke benim gibi seven ve iyi birini bulabilse.. Başım dik alnım açık çünkü ben elimden gelen her şeyi yaptım. Son olarak engel atıyorum çünkü o atmadı atmalıyım da dimi? Bundan sonra kimseye taviz yok. Son sözümdür bu da burda kalsın.(Ankete objektif bakın)
Engelleme bence çocukca bir davranıs. Ayrıca kız sevmeyebilir ama burdaki mesajlarından sonra bence sende kıza gerçekten aşık değilmissin aşık oldugum bir kızdan red cevabıda alsam ona olan sevgim tek taraflıda olsa bitmez yaşamına mutlu olmasını dilerim bir daha yazmam.
Kaç kişi geliyor kaç kişi gidiyor? Kardeş kusura bakmada genel evlere kaç kişinin gittiği belli olmaz. Sen bu lafından sonra hala bu seviyorsan sende bir sorun vardır.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sakin sakin kardeşim sakin sakin. Halası kalmadı zaten bundan sonra da yazacak değilim..
Yok yok cidden güzel ama artık banane. Neyse üniversitede hep diyorlar kızlar şöyle onlar böyle bakalım nasılmış oranın havası. Cidden seven biri çıkacak mı beni de acaba. Ulan yakın arkadaşlarımdan bile uzaklaştım. Sevenimiz yok valla.
evlilik yoluna gitmeyene kadar arkadaşlarından uzaklaşma şu an eminimki arkadaşların yanındadır bunu unutma gerçek seveni elbet bulucayız ama zamanı gelince allahtan her zaman hayırlısını iste
Hayırlısı olsun zaten ne diyebilirim ki başka. Bana tecrübe oldu buda. Zaten böyle konuşan biriyle daha fazla ne yapılabilirdi ki bence cidden hayırlısı oldu. Yoksa aylarımı yıllarımı kaybedecektim. Bakalım kimler kimler çıkacak karşımıza.
Bana soğuk davrandığını biliyordum zaten. Bende düşündüm dedim kendime nereye kadar böyle dedim sonra kararımı verdim ve uyguladım. Canımdan çok seviyordum olmadı ne yapabilirim ki.
Öyle de yaptım zaten. Ama 10 ayımı verdim ve çok sevdim. Bunu hakedecek bişey yapmadım ben. Bakalım üniversitede kimlerle tanıyacaz. Yine bişey olacağından değilde tabi. Benim gibi birini niye sevsin ki birisi.
En İyi Cevaplar