Bu adam beni taciz mi ediyor ya?

Formalite staj yaptım iş yerine gidip çalışmadım. Zaten iş merkezinin içinde bir ofis adam tek başına çalışıyor. Evrak imzalama işlerim vardı gitmek zorunda kaldım. Hemde beni aslında tek başına yapabileceği bir iş için çağırdı yardıma gel dedi. Gittim. Bana sürekli sevgilimi soruyor. Askerde dedim. Ben senin yanına götürürüm diyor yanına arkadaşını da al diyor arabası var adamın. Adam daha önce karısını aldatmış bana diyor ki çok sevdim bir süre beraberdik ama evli olduğum için ayrıldım o kızdan diyor. 3 sene kimseyi öpmedim karımı bile diyor. Bana diyor çok zayıfsın. Dedim et yemiyorum ondan. Ben sana et sote yaparım diyor. Yok karşı da çok güzel yemek yapan yer var oraya gideriz diyor. He diyip geçiyorum. Birde bana hayatımda aşk istiyorum birlikte gezmek için birini arıyorum diyor ve bu adam evli. Kız arkadaşıma anlattım. Bu adam sana laf atıyor aşk istiyorum derken sana mesaj veriyor uzak dur diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Yavrum dedi bana birde
Güncellemeler
+1 yıl
Mezun olucam dedim sana mezuniyet töreni yapalım diyor. Seni sevgilinin askerlik yaptığı yere götürürüm bir arkadaşında gelsin diyor.
Bu adam beni taciz mi ediyor ya?